Valborg

 
 
 

Jag ser det regnar

Trist! Men det kände jag nästan på mig. Så någon grillning på uteplatsen lär väl inte hända idag, om det plötsligt inte skulle vända! Så nu tappade man suget lite. Har även blivit trött av att knata fram och tillbaka till tvättatugan, men nu är det klart! Så nu ska jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning för kvällen och pigga till mig lite. 
 
Trevlig valborg!

Grattis kungen

Så var det valborg igen. Det känns som det var igår, men samtidigt flera år sedan. Förra valborg spenderade jag med mina vänner hemma hos Sofie! Väntade även på att Devrim skulle komma till Sverige då och räknade ner dagarna, tror jag var på 17 dagar kvar då. I år, så är Devrim här, han jobbar dock, så jag ska hem till pappa och Anita och äta middag. Jill, min syster, kommer också! Jag hoppades på att träffa de andra två också, men Isa är kvar i Åre och Evie ska till Uppsala. Så det blir vi fyra som firar valbrog ikväll, känns som att det kommer bli en skön och mysig kväll!
 
Men innan dess så ska jag tvätta, eftersom jag fick hinder i söndags då jag skulle tvätta, haha. Ska även ta tag i att tvätta alla bebiskläder, då jag hört att man ska göra det innan användning! Man vet ju aldrig när han bestämmer sig för att komma till världen, så det är bäst att vara beredd. Har en bekant i England som fick sin knodd igår, 3 veckor för tidigt. Så jäkla söt och så avundsjuk, vill också! Det känns som om jag kommer spendera hela dagen i tvättstugan. Men innan det ska jag plugga körkortsteori, suuuuck. Önskar att man bara kunde plugga in ett chip i hjärnan så hade man allting lagrat i huvudet automatiskt.
 
Hoppas alla får en fin och solig valborg!

Lillemans fina presenter

Här kommer några av de fina presenterna som vi fick igår,
plus lite som jag har köpt idag.
Vi fick även en superfin röd bil till lilleman av Julia & Christian,
som jag tyvärr inte fick med på bild då Devrim ställt upp den på högsta
hyllan i förrådet som lilla jag inte når och inte får bära. 
En riktig frän liten bobby bil!

Tack ännu en gång för allt ni gjorde igår <3
 
 

Trust can always be broken

Här sitter jag i solen, på pappas altan. Körlektionen i eftermiddag blev avbokad så mina planer inför dagen blev lite ändrade! Direkt efter lektionen imorse gick jag till centrum. Hittade jättefina sängkläder till lilleman från hemtex, så de kunde jag inte släppa taget om! Så nu ligger de här i en påse. Kommer foto senare! 
 
Blev bjuden på middag här hemma hos pappa och Anita, det är lax på menyn! Gott gott. Så nu sitter jag och suktar efter det, då jag inte ätit något sedan frukosten imorse. Hungrig! Efter det traskar jag hem, för då har Devrim slutat jobba. 
 
Tänkte också knäppa kort på alla fina saker vi fick igår så att jag kan lägga upp de här ikväll!
Det var allt från mig, ciao

09:38

Fick ställa klockan idag, första gågen på länge! Dax att ta sig till körskolan då jag har dubbellektion nu på morgonen och ett eftermiddagspass vid fem. Så hela dagen blir till för körkortet i stort sett! Jag håller även tummarna idag för Devrim att han fick bra resultat på hans nationella på sfi i förra veckan. Vilket kommer innebära att han tar sig till sista kursen! Heja heja. 
 
Nej nu måste jag springa till bussen,
ha en bra dag! 

Livet är inte överskattat

Idag har varit en av de bästa dagarna i mitt liv. Hela dagen har spenderats med underbara vänner som verkligen fått en att förstå att man betyder något! Ni förstår inte hur tacksam jag är. Blir lite tårögd när jag bara sitter här och skriver, skyller på gravidhormonerna. Ni är bäst, glöm aldrig det. Det kommer Zacharias också tycka!
 
Middagen spenderades med Johanna på Tiger, thaimat med en nära vän slår mycket. Har saknat dig! Påväg hem köpte vi med oss massa gott, så nu kom jag precis hem till min Devrim och förbereder för en filmkväll. 
 
Jag har världens goaste vänner, världens finaste familj och världens bästa sambo! Och självklart vår älskade kotte i magen. Idag finns det inget i livet att klaga på

Chocktillstånd

Jag tar tillbaka mitt förra inlägg; seg söndag. Den här söndagen har varit allt annat förutom seg söndag! Som sagt så skulle jag tvätta klockan ett, men precis fem minuter innan ringer Josefin och säger att hon ska hämta upp mig. För vi skulle nämligen till centrum! Så jag skiter i tvättiden och sätter mig i hennes bil. Då säger hon att hon glömt plånboken så vi måste åka hem till henne igen! Jag tänkte bara; typiskt Josse! Så när jag steg in hemma hos henne och gick upp för trappan stod det en massa folk där, fick världens chock och sa; nej nu går jag hem! 
 
Jag blev tom lite tårögd, visste inte va jag skulle säga. Där stod nästan alla mina vänner och vissa har jag inte sett på flera månader! De hade fixat allting så fint med fika och ballonger och lekar. Som toppen över i:et fick lille zach massa fina presenter! Jag är så oerhört tacksam och glad att de hade planerat det här bakom min rygg och verkligen lagt ner tid och energi på det. Jag måste ha de finaste vännerna på jorden! 
 
Jag är fortfarande chockad! Så nu måste jag ut och gå. Jag och Johanna ska gå ner till station och äta lite thaimat till middag! Gott gott. 
 
Bilder på alla grejer kommer upp senare ikväll eller imorgon! Och tack tack tack igen, ni är helt underbara. Felicia, Jessika, Julia, Josefin, Sofie, Fanny, Linda & Johanna <3

Seg söndag

Alla söndagar är automatiskt sega, oavsett. Så här ligger jag i den berämda soffan och väntar på att klockan ska bli ett, för då har jag tvättid, jippi! Duty calls så det måste göras. Sen ska jag även träffa Josefin idag, hon är bakis så det lär dröja två-tre timmar antar jag. Vad vi ska hitta på är en annan fråga, blir nog bara till att slappa och prata massa strunt! Devrim gick precis iväg till jobbet igen, har i stort sett inte sett han sen i onsdags. Jag som blev van att ha honom hemma! Men man vänjer väl sig så småningom. 
 
Idag blir det nog hemmagjord pizza till lunch, 
bara för att det är så gott!
Ha en bra söndag

20:58

Nu har jag gråtit, skrattat, dansat, skrikit, och nära på hjärtattack. Det är galet hur mycket en ynka tvserie kan ha så stor påverkan på en! Det känns ju som man är där, som att man känner de som är med eller kanske tom att man är huvudpersonen. Tack vare Kuzey Guney känns det som det var jag som dog, jag som fick hjärtat krossat och jag som hade bröllop. Så nu efter att ha kommit ur min bubbla insér jag att det har blivit mörkt ute och att jag spenderat en hel kväll på soffan! 
 
Och så kommer det fortsätta, hej och hå. Som tur är går en av mina favorit rullar på tv om en halv timma; Bridget Jones Dagbok. Så nu ska jag in i min bubbla igen, som Bridget den här gången! 

Gråt inte över spilld mjölk

Jahapp, här sitter jag fortfarande ensam på min rumpa i soffan. Har märkt att mitt liv låter så extremt tråkigt! Men sånt händer när man är sjukskriven i väntan på en lillknodd och alla vänner jobbar/pluggar och festar på helger. Som sagt så skulle jag ju då träffa Fanny, men här sitter jag, precis som jag trodde. Bara för att mina planer för min lördagskväll blev misslyckade så har jag tappat lusten. Så det blir jag och lilleman i magen ikväll, då Devrim jobbar till tolv. Tröstar mig med att jag aldrig är ensam i alla fall!
 
Har precis ätit middag, är så extremt tråkigt att laga till sig själv så fick slänga ihop en snabb kycklingwok. Men gott blev det! Så nu blir det matkoma i soffan framför Kuzey Guney. Har flera avsnitt att komma ikapp, så dags att sätta fart!
 
 

Gräset är inte alltid grönare på andra sidan

Åh vad jag vill komma uuuuut! Solen skiner in genom fönstret och det ser så varmt ut ute, speciellt när grannarna går förbi i tshirt eller tröja. Men här sitter jag, precis blivit ensam igen då Devrim gått till jobbet. Ska troligen träffa Fanny idag, önska bara att den människan kunde vakna tidigt någon gång så att man kunde komma ut i tid! Men om jag känner henne rätt lär vi inte ses förens ikväll. Så tiden får jag utnyttja på bästa sett, som jag inte har kommit på än.
 
Funderar starkt på att gå ut och ta en promenad, men jag vet att jag kommer ångra mig och vara uttråkad halvvägs när man har flera hundra meter hem. Funderar också på att fortsätta städa, som jag påbörja lite med imorse, men det känns som att det är det enda jag gör när jag inte har något bättre för mig. Eller så ger jag lite cred till mig själv och pluggar körkortsteori! Vad jag än gör gör jag bara för att fördriva tid, så vi får se.
 
 
Nu är det bara 43 dagar kvar
 

20:49

Har precis ätit klart kvällens middag; pesto pasta med kyckling och grädde. Mömma! Och nu är det jag och 50+arna och lets dance fredagen ut. Känns skönt att bara slappa såhär hos pappa efter en dag med full fart! Kroppen har fortfarande inte vant sig kan man säga. Jag är redan trött, så blir nog en tidig kväll för mig! 
 
 

Babyboom

Idag är ingen vanlig dag för det är en extra fin dag! En vän från gymnasiet, Sandra, avslöjade precis sin hemlighet, hon är gravid!! Kunde inte vara en bättre nyhet. Det var så skönt att träffa henne idag och bara babbla på om allt som graviditeten innebär! Och såklart bebisprat. Så nu kommer det definitivt inte gå två år tills vi ses nästa gång! 
 
Så vad hade jag och Sandra för oss idag förutom massa babbel? Jo vi fikade på waynes och shoppade saker till våra tjockismagar! Fick med mig en lång fin klänning, en amnings bh och ett par luftiga svarta brallor. Perfekt såhär när värme börjar närma sig! Så efter en fika och en shoppingtur är jag nu påväg hem till pappa och anita, en riktig slapp fredag. Devrim jobbar ikväll, på top model event på munchen, så han lär man inte se röken av förens inatt! 
 
Det fick bli ett snabbt inlägg ikväll kände jag.
Ha en mysig fredag! 

let the weekend begin

Så blev det fredag igen. Det känns som veckorna bara flyger förbi! Och det tycker i alla fall jag är skönt. Har haft svårt att sova inatt också, kändes som att jag precis somnat när Devrim kom hem från jobbet klockan sex på morgonen. Och då var det ljust och omöjligt att somna om! Men jag lyckades, så har väl sovit dryga 5 - 6 timmar. Så nu har jag precis ätit frukost och ligger i soffan och kollar på Kuzey Guney, den enda serien jag verkligen följer. det är en turkisk serie, så jag måste kolla på den genom datan med engelsk text. Jag är helt uppslukad! Speciellt när man ser de platserna i Istanbul där man själv har varit. Så min "morgon" spenderas i soffan framför Kuzey Guney och sedan i eftermiddag ska jag träffa Sandra i Sollentuna. Vi kände att vi behövde lite catch up time! Efter det får jag se vad fredagen har att erbjuda.
 
Ha en bra fredag!
 
 

Så sant som det är sagt

När man hittar den där texten på internet som inte längre får än att känna sig så ensam!
 
- Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.
- Det inte längre hjälper att"smita förbi" folksidledes då du är bredare såän framifrån.
- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.
- När man rullar runt för att komma upp från soffan.
- När din sambo knyter dina skosnören.
- När man är rädd att kissa på sig när man nyser/ hostar
- Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständlig.
- När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor.
- När man inte orkar sminka sig eller fixa håret för att armarna somnar efter bara några sekunder över huvudhöjd.
- När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan.
- När det enda man orkar plocka upp från golvet är en godis som ramlat ner.
- När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig.
- När man letar efter alla andra möjligheter än att behöva använda trappan.
- När de högklackade skorna blir stående bakom de förnuftiga "kärrningskorna".
- När godisskålen får prioritet före middagen.
- När middagen blir offrad för att få sova lite längre på soffan.
- När allt blir tungt.
- När man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter för att få blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiket.
- När man inte längre orkar stå i duschen utan sätter rätt ner på rumpan på golvet.
- När man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska komma upp igen.
- När det känns som om bebisen försöker trycka ut slemproppen och gräva sig ut varje gång du lägger dig ner.
- När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.
- När anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.
- När du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..
- När du börjar gråta för att du inte får på dig skorna själv och sedan nästan skrattar ihjäl dig för att du faktiskt sitter och gråter.
- När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.
- Allt är väldigt irriterande...
- När  sambon av ren djävulskap puttar ner dig i soffan och du inte kommer upp igen och han blir sittandes för att se hur det ska gå.
- När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.
- När ett ärende om dagen gör dagen fullbokad.
- När mannen din faktsikt måste hålla med om att du inte har något att ha på dig.
- När du har märken på magen för att du inte lyckas låsa dörren utan att träffa magen.
- När du hellre sitter i bilen än att gå in och handla för att det är för mycket besvär att ta sig ut och in.
- När du hellre går i fula bommullsbyxor än i de vanliga gravidbyxorna för de har en söm under magen som pressar
 
God natt!

1994 - 2006

Pappa kom förbi med gamla bilder igår, som jag inte har sett på flera år
Så nu ska ni få se på några av mina hemligaste bilder
 
1994 - 2006
 
 


Jag är kär i våren

Trivs så bra där jag sitter i solen
men snart måste jag iväg till bilskolan!
Du underbara vår
 
 

11:27

Någon annan som märkte av att det var fullmåne inatt? Jag vet inte, men varje gång det är fullmåne har jag svårt att sova. Jag låg bara och vred och vände på mig i vad som kändes som flera timmar, även fast jag inte visste att det var fullmåne. Men tillslut kunde jag i alla fall somna, men som vanligt vaknade jag tidigt ändå!
 
Idag har jag bara en sak på schemat, och det är körlektion i eftermiddag. Tills dess har jag ingen aning vad jag ska hitta på! Solen lyser som bara den och himlen är helt blå, så ut måste jag. Kanske man ska knata över till pappa och sätta sig på altanen en stund och bara sluka sol. Ut måste jag i alla fall! Har tillbringat timmen efter frukost att plugga körkortsteori, så nu börjar ögonen tröttna, samt hjärnan. Och jag känner hur jag börjar bli uttråkad och mannen bara sover. Så jag tror nog att det blir en tripp till gamle far!
 
Men först kommer mamma förbi med lite bröd och så ska jag självklart få i mig min efterlängtade smoothie! Jag kan vakna upp mitt i natten och längta tills det blir morgon, just pga den där smoothien. Så ha en bra dag allihopa!
 
 

The bucket list

Har precis tittat på en riktig feel good film; the bucket list/nu eller aldrig. En riktigt bra film som får en att uppskatta livet! Och inte för att tala om skådespelarna. En film kan inte vara dålig med Jack Nicholson och Morgan Freeman i huvudrollerna. Ni som inte har sett den måste se den! Jag ska bli som de när jag är gammal. 
 
Så med den här filmen och dagens händelser går jag och lägger mig och kommer sova som en ängel!
 
"he died with his eyes closed,
but with his heart wide open"

Trött som få

Nattens sömn har nu satt sina spår, tror jag vaknade minst tio gånger och hade svårt att somna om. Så det var riktigt svårt att hålla ögonen öppna på föräldrarutbildningen! Men nu var den sista delen över och nu är vi proppade med info inför hans ankomst. Undersökningen hos barnmorskan gick super, magen hade växt på sig så nu ät vi tillbaka på den normala kurvan. Hans hjärtslag var bra som vanligt och nu har lilleman satt sig i den ställningen han ska födas, alltså med huvudet ner i mitt bäcken så han nu inte kan fara omkring. Nu är han fast där, duktig pojke! Så då är det hans beniga lilla rumpa som trycker upp mot mina lungor, så nu blev den smärtan helt plötsligt lite mindre. 
 
Så nu sitter jag och Devrim på tåget påväg hem, hungriga som vargar. Hann med att ta en snabblunch på café kladdkakan innan kursen, som mättade för stunden. Tror lilleman ropar efter resterna från pizzan igår, så nu blir det hem och göra det framför ännu en fotbollskväll! Heja real!
 
Fick även en helt underbar, men än så länge en hemlig nyhet, från en gammal vän! Jag blev superglad och alldeles till mig. Längtar tills nyheten blir avslöjad! Den gjorde helt klart min dag i alla fall. 
 
Så ikväll lägger jag mig med ett stort léende på läpparna! 
 
 

Föräldrarkurs

Har precis vaknat och det bästa som finns är att dega kvar i sängen ett tag. Men nu måste jag upp och hoppa och börja göra mig iordning! Ska träffa Devrim nere på stationen vid halv tolv och då ska vi in till stan och knata runt ett tag, fram till klockan två då jag har mitt barnmorskebesök. Längtar! Älskar att gå dit, och få bekräftelse på att allt är bra och få höra lill skorpans hjärtslag. Hoppas magen har vuxit lite mer sen sist, så att jag fortfarande behåller den kurva jag har haft.
 
Strax efter det, vid halv fyra så börjar sista delen av föräldrarkursen. Ska bli spännande vad de tar upp den här gången! Så idag har jag lite att ta tag i, känns skönt. Ha en bra dag! Puss
 
 

Soffpotatis och fyrkantiga ögon

Efter promenaden dog vi båda i soffan! Så blir det när man inte är van att röra på sig. Tror jag får göra det lite oftare! Så vi har bara glott på tv och ätit upp hallonpajen jag bakade här om dagen, har även druckit äkta turkisk té som vi kan göra hemma. Ni som har varit i turkiet vet vad jag pratar om! Ni andra, testa. 
 
Nu börjar äntligen Kjelles Smakresa, har fullkomligt snöat in mig i det programmet. Man kan inte tro det men han stört skön! Så nu ska jag titta på det och sen vankas det fotbollsfeber här hemma. Tur att Devrim också är fotbollsintresserad! Bayern munchen - Barcelona, spännande. Så nu säger vi godnatt här ifrån vår lya! 
 
 

16:57

Har precis ätit en tidig middag och är mätt som bara den. Har längtat efter den där hemmagjorda pizzan i flera dagar nu, men alltid har något dykt upp! Så nu fick jag äntligen min efterlängtade pizza.
 
Vi har bara varit inne hela dagen och slappat, så nu ska vi ut och ta en promenad! Jag behöver lite frisk luft och komma ut, annars kommer mina hormoner spela ett spratt och denna kväll kommer bli förstörd, tro mig. Så på med pjuxen så går vi!
 
 
 

Laddar inför en slappdag

Har precis vaknat upp och ligger kvar i sängen och tittar på tv, det blir extra skönt när det är dåligt väder ute. Tyckte lite synd om Devrim som fick gå till skolan i regnet medans jag låg här i den varma och sköna sängen! Men när plikten kallar så gör den.
 
Det blir nog jag och sängen ett bra tag framöver, i alla fall till lunchtid när Devrim kommer hem. Det enda vi har planerat idag är att ha en dag för bara oss två, men vad vi ska göra är en bra fråga. Får se om vädret ändras eller inte! Det gäller att ta vara på vår tid tillsammans och utnyttja den innan lilleplutt kommer. 
 
På tal om lilleplutt, har jag insett att vi har massor av saker kvar att köpa. Men det är svårt att veta vad man ska prioritera! Vad man måste köpa innan och vad man kan vänta med till efteråt. Kanske dax att ta tag i det nu de närmaste veckorna innan det blir försent! 
Först och främst måste vi fixa en säng, och vet inte riktigt hur vi har det med det då Anita tidigare sagt att vi får låna en gammal spjälsäng av henne. Om vi får det behövs alla tillbehör! Täcke, kudde, madrass, skyddsmadrass runt om sängen, sängkläder osv. Förutom det så behöver vi ett skötbord! Funderar på att bara köpa en enkel skötmadrass och ha till att börja med, då vårat badrum är stort men avlångt.
Vi behöver även en bilbarnstol, så kallad babyskydd! Ett måste för att ens ta sig hem från bb. Och dessutom alla möjliga tillbehör till vagnen! 
 
Och det är bara alla de stora sakerna som jag tagit upp, massa småsaker som behövs köpas också. Tiden börjar gå fort och snart är han här, så dax att ta tag i det! 
 
Ha en underbar dag, puss

Drink and drive

Hej och hå, precis hemkommen efter en heldag ute på äventyr! Först en super duper fika med min saknade lilla vän Johanna. Hur underbart som helst! Måste erkänna att jag var orolig att det skulle bli obekväm tystnad då och då, efyersom vi inte har setts på evigheter, men det var som att vi aldrig varit ifrån varandra. En sådan vän ska man hålla hårt om! 
 
Efter det var det dax för kursen, risk ettan. För er som inte vet så är det en kurs som är obligatoriskt för att skaffa körkort och som mestadels handlar om risker i traffiken. Så som droger, alkohol samt trötthet. Även fast kursen var ganska långdragen på tre timmar och man fick världens träsmak i rumpan så var den bra! Fick upp synen på saker man inte tänkt så mycket på, tex trötthet. Alkoholen och drogerna vet man redan, om man har sunt förnuft! 
 
Så nu var en del av min resa till körkortet avklarat! Så nu sitter jag här med min pojk och bara slappar efter ett litet kvällsmål. Och om ett tag blir det sängen för min del. Sov så gott!

Fika när det är som bäst

Har precis sagt hej då till Johanna och nu sitter jag och väntar på att kursen på bilskolan ska starta. Tack för en underbar fika!
Det behövdes <3
 
 

12:26

Min dag blev lite ändrad då jag vaknade av ett sms från Elin som var tvungen att ställa in fika dejten. Jättetråkigt då vi inte setts på flera veckor! Så jag gick upp ändå, åt lite frukost och tog det lugnt, sedan gick jag och lade mig igen och vaknade för en timma sen! Superskönt. 
 
Nu har jag vaknat till, ätit lunch och pratat med Julia i telefon om hennes vilda företagsfest i lördags. Jag önskar att jag kunde ha varit där och tittat på, underhållning på hög nivå! 
 
Nu ska jag ta tag i vårat lilla diskberg och hoppa in i duschen! För vid tre tiden ska jag möta upp Johanna på en fika innan min teori lektion på bilskolan 18:00. Ska bli jättekul att träffa Johanna, tror inte vi setts sen vid den här tiden förra året. Sorgligt men sant! Så ska bli superkul att få prata av sig av allt som hänt och kommer hända. 
 
Nej, dax att börja dagen!
 
 
dagens lunch
 

Söndag för hela slanten

Söndag kväll har bestått av;
En god middag, hemlagad hallonpaj med vaniljsås, massa tv program och en skit film, lilleman har visat blivande pappan att han kan sparka jätte hårt och han slutade aldrig. 
 
Så nu ska vi ytterliggare se på något skit program tills jag blir trött och sen vakna upp imorgon! Har massa planer inför imorgon, dubbel fika och bilskola. God natt'

My way or the highway

Sådär ja, har precis landat i soffan efter att ha varit ute på äventyr sedan elva. Hann precis vakna innan pappa ringde och frågade om vi skulle ut och köra lite, så vi åkte bort till solletuna den gamla vägen och så en liten tur på motorvägen påväg hem. Första gången jag åkte på motorvägen! Fy, haha. Lite hat kärlek till den upplevelsen.
 
Efter det så slog vi oss ner på Kardemumma, ett café här i Väsby, njöt lite av solen och en macka till frukost/lunch. Sedan drog vi vidare hem till pappa och fixade iordning mina gamla cyklar som bara stått och rostat i 4 år! De fungerade nästan felfritt, så nu ska vi ta hem en så att Devrim kan använda den. Och efter det så satte vi oss på altanen och dyrkade solen i två timmar! Man måste ju ta chansen. Så nu är ansiktet fullt med fräknar igen, som varje sommar! 
 
Pappa sattt och pratade om en resa som han och Anita, pappas sambo, ska göra i Juni. Och usch vad jag blir avundsjuk! De ska flyga ner till Venedig, kliva på en lyx-kryssningsbåt och åka och stanna i Italien, Grekland och Turkiet för att sedan åka tillbaka till Venedig och ta flyget tillbaka. I varje stad får de en dag och båten åker på natten. Hur underbart låter inte det? Jag får resfeber av bara tanken. 
 
Just nu dricker jag min självklara dagliga smoothie och väntar på att Devrim ska komma hem från jobbet. Så tråkigt att vara hemma själv! Ikväll blir det nog bara slapp och laga pizza, som det va tänkt igår. Ha en mysig söndag! 
 
 
Jag är även små avundsjuk på hur pappa och Anita bor. Så här kommer en liten sneak-peak!
 

Och lite mer..


13:00

Ingen tid till att skriva, så här kommer lite bilder;
 
 

Soffan är min bästavän

Om jag sa att jag var helt slut förut, så är jag väl död och begraven nu. Tror inte jag inser hur påfrestande det är att vara ute en hel dag som höggravid? Men det har nog den här dagen varit värd i alla fall! Väl inne i stan så mötte vi upp de på en uteservering på kungsträdgården, dit kom även Emin. Tillslut försvann solen och grabbarna började frysa och bli hungriga, så vi gick till Pong, en kinesisk restaurang på drottninggatan. Det var ju meningen att vi skulle äta då, men slutade med att bara tre av oss gjorde det! Så nu vankas sen middag hemma. 
 
Det var supermysigt att träffa Christine och grabbarna igen, inget dåligt sällskap de inte! Får slå till med en grillning på uteplatsen snart. 
 

Ge mig styrka

Efter att mannen i huset vaknat så gjorde vi oss iordning, solen sken så då måste man ut! Vi promenerade i evigheter och hann även med en fika i solen. Jag är helt slut! Men dagen är långt från över. Nu är vi påväg in till stan för att träffa Demir, Iliyas och Christine. Har inte sett varken Demir eller Christine sedan i januari, så det ska bli kul! Sen blir det nog hem ganska tidigt och till middag idag har jag fått som önskemål; hemmagjord pizza! 
 
Nu sitter vi på tåget så nu försvinner täckningen, puss
 

amor amor summer

Gårdagen blev inte så dramatiskt, det var jag och soffan hela kvällen. Gick och lade mig strax efter elva, inte för att jag var trött, utan för att jag var uttråkad! Och jag sov som en stock, fram till tio imorse. Har precis ätit min frukost och sitter just nu och tittar på So you think you can dance. Jag har någon förkärlek till dansprogram, oavsett om det är film eller en tv serie. Finns så otroligt många duktiga dansare, jag bara önskar att jag kunde vara en av de.
 
Tro det eller ej, men jag har faktiskt dansat en gång i tiden, tom på tv. Tror jag måste ha varit runt 10 - 12 år när jag och min dåvarande bästa vän Alexander bestämde oss för att börja på breakdance. Och det gjorde vi! Tror vi gick 2 säsonger innan jag lade av, just pga att jag var den enda tjejen. Ångrar mig för det beslutet idag! Förstår ni va ballt det skulle va, med en tjej som verkligen kunde dansa breakdance på riktigt?
I alla fall, så sökte jag och Alex till ett barnprogram som då gick på ettan, något i stil med Shibooja (?). Det var i alla fall en programledare som såg lite ut som Alladin, satt på sin bänk med tio barn runt om honom, och han presenterade massa tv program i sin studio. Jag minns att det tex var Nalle har ett stort blått hus och TinTin. Men i alla fall, vi fick vara med där en gång och presentera program osv, och vid något tillfälle sade vi att vi dansade breakdance. Så några dagar senare ringde de upp oss och frågade om vi ville vara med i nästa program, för det skulle handla om dans. Så då gjorde vi det! Vi fick dansa i tv. Har jätte svaga minnen om det. Vet att vi spelade in båda programen på ett videoband, som jättetråkigt nog är borta. Skulle vara så kul att se!
 
Men livet är inte slut än, jag har all tid i världen att börja dansa.
Vänta bara!

Man är aldrig nöjd

Jag har suttit fastklistrad vid den här datorn nu och försökt fixa en ny design på bloggen, kan inte fatta hur tiden har sprungit iväg. Jag tror jag fastnade här vid fem tiden, och nu är klockan snart nio. Hej och hå! Men nu är jag nästan nöjd, men bara nästan. Så det är det jag har ägnat min fredagskväll åt! Jag har faktiskt inte haft energi till att göra något. Det har varit skönt att bara slappa, slippa tänka och fundera och bara vara.
 
Satt även och pratade med två av mina närmaste vänner borta i Skottland och på Nord Irland. Jag saknar de så in i bomben. Jag lärde känna de under mina år i Turkiet, och varje gång jag har varit där har de funnits där. Har även varit på Nord Irland och hälsat på den ena, Lynsey, i november 2010. Ser fram emot att åka till Skottland också, troligen i höst. Då jag har lovat den andra, Cara, att jag ska komma! Det som är skönt med de är att de känner Devrim innan och utan, då de lärde känna honom innan mig. Den Devrim som andades och levde Turkiet. Så de förstår mig när jag säger saker, som ingen här skulle förstå. Jag hoppas jag kan träffa de igen, väldigt snart!
 
 

You know what I'm talking about

Istället för en planerad promenad, blev det till att städa. Vår lägenhet är så pass liten så när den ser lite stökig ut så ser den jätte stökig ut! Och när jag väl börjat små pilla lite med disken, då kan jag inte sluta. Det är bra med mig, att när jag har tråkigt så städar jag i brist på annat. 
 
Sitter inne på H&M och Nelly och klickar runt efter lite vår/sommarplagg. Jag skulle vilja hitta några fina klänningar som inte sitter åt, som man kan ha den här sommaren när kroppen inte kommer att vara fit for fight. Längtar ihjäl mig efter att få träna igen! I höst blir det back to swet and pain, oavsett om det blir på dansgolvet, gymmet eller på planen. 
 
Nu börjar mina tv program igen, bye!

friday morning wakeup call

Vaknade för drygt två timmar sedan, sen dess har jag hunnit med att äta frukost och tittat på one born every minute. Jag vet att det programmet borde skrämma skiten ur mig, men det är faktiskt tvärtom! Kvinnor som skriker ur sig smärta vid födseln, samtidigt som de får livets finaste gåva. Det är ju så man får lära sig att tänka, så fort det verkligen gör ont så att man vill dö, är det ett steg närmare avslut. Och så får man en prins på köpet!
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har halva planer hit och dit och inget är riktigt bestämt. Sitter just nu och väntar på svar från Fanny, vi kanske skulle gå ut och käka och gå på bio. Så jag håller tummarna, vill komma utanför dörrarna idag!
 
Nej, nu ska jag plugga lite och sedan hoppa in i duschen!
 
 
Ge mig sommar och sol igen
 

19:50

Sådär ja, kom precis hem efter en liten åktur. Det gick helt okej! Tycker det är enorm skillnad på körskolans bil och pappas bil, så det tar ett tag och vänja sig. Men men, bil som bil! Så nu ska jag ge mig själv lite cred efter en denna "körkortsdag" med att laga en god middag till mig själv. Vad det blir vet jag inte än! Kommer säkert sluta med frukt, smoothie och en macka.
 
Nu när jag inte har någonting för mig om dagarna, tänkte jag ta tag i och försöka sy ett babynest, kanske några kuddar, filtar etc för mini kotte. För er som inte vet vad det är, så kan jag tala om att det är som en liten "kokong". Den är ovalformad, med upphöjda kanter och passar bra att ha mellan oss i sängen när vi inte vill sova utan bebis. Så det är som en liten mini säng. Eftersom det är en relativt ny grej det där med babynest, så är de svindyra att köpa. Runt tusenlappen! Så då tänkte jag att man lika gärna kan sy en själv. Den behöver inte vara finast på jorden, bara den "fungerar" och är bekväm.
 
 
Såhär kan den se ut
 

Internationella svullodagen

Idag känner jag mig som jordens största latmask. Speciellt nu när solen skiner! Vad hände med mitt mysiga regnväder? Jag har bara legat här på soffan sen sist, pluggat teori tills one tree hill började på tv och nu snart börjar grace anatomy. Så då måste man pausa i pluggandet! Har även frosst i mig massvis av allt det jag storhandlat här om dagen, kunde inte motstå. När man är ensam hemma så är kylskåpet och skafferiet ens bästa vän!
 
En sak jag älskar med teorin är att varje fråga har alternativ, så man inte bara får en blank ruta där svaret ska skrivas i. Så när man väl läst en fråga och sett svaret, så sparas den på något vis i mitt huvud och jag minns svaret till nästa gång! Jag hoppas vi kan komma ut och övningsköra något idag eller i helgen, wroom wroom.
 
Nej nu ska jag fortsätta att böla till one tree hill, bye!

raindrops is falling on my head

Idag tycker jag det är mysigt med regn. Inga planer, behöver inte gå ut genom dörren, så idag är regnet för mig bara mysigt. Vaknade tidigt idag, runt åtta, pga att jag var extremt hungrig. Så jag gick upp och fixade mig en mumsig frukost, åt tills jag blev proppmätt, kollade på tv och sedan gick jag och kröp ner i sängen igen bredvid min snarkande pojk.
 
Och nu har jag precis vaknat! Kan inte förstå hur jag kunde somna om och sova drygt 3 timmar till. Men skönt var det! Det är ju mörkt som natten i rummet, så att få sig lite sömn är inte så svårt. Så nu känns det som att jag upplevt två dagar i en dag! Tänkte starta morgonen med en dusch för att bli pigg och sen plugga körkortsteori.
 
Ha en bra dag!
 
 
 
 
 
 

Home sweet home

Precis satt mig ner i soffan och tagit det lugt för första gången idag, jag är helt slut! Åkte till jobbet och bjöd på fika och sa hejdå till alla, sedan mötte jag upp Simone på en liten promenad i solen innan min körlektion. Sedan brummade jag på gatorna i väsby i en timma, kom hem, diskade och lagade mat. Det blev en riktif sommar mat! Lax i ugn med kokt potatis och hollandaisesås, så grymt gott. Så nu är alla nöjda och glada här hemma! 
 
Körlektionen gick bra, hon märkte att jag lärt mig mer sen senast. Så det var skönt att få bekräftelse, då man själv känner att man bara trampar vatten! Jag är så taggad på att lära mig mer och göra uppkörningen så det finns inte. Längtar till den dagen man kan köpa en egen bil! 
 
Någon som har tips på en liten, bra, billig och säker bil? 

Nu är våren här

Åh vad jag är glad! Första gången man inte fryser med skinnjackan på, underbart. Äntligen kan min mage andas igen! Tror lilleman också känner sig fri. 
 
Det enda "negativa" är all uppmärksamhet. Alla som känner mig vet att jag hatar uppmärksamhet, på alla plan! Nu får man uppmärksamhet vart man än går, från en liten unge till gamla tanter. Magen putar ju ut en meter från kroppen, så det är ju omöjligt att dölja, det vill jag inte heller. Men jag gillar inte blickar, känner mig obekvämast på jorden då! 
 
Minns för någon månad sedan när jag paserade Åhléns huset i city och en kille runt 25 ber mig stanna. Han ville nämligen jämföra hans flickväns mage, som också var där, med min (?!) Hon var två månader tidigare än mig och de båda var besvikna på hur liten hennes mage var. De började tom röra på min mage och prata med den. Jag va så chockad och obekväm att jag frös till is och stod snällt kvar oskyldig som jag är. Herregud! 
 
Nej vet ni, jag är stolt över min bula, men längtar tills den försvinner och min lilla prins får all uppmärksamhet istället. Ja tack!

Jordgubbsmoothie

Sitter här med en smoothie i min hand, solen lyser, lilleman sparkar och jag har sovit en hel natt för första gången på länge! Jag hann även gå ut på en kort promenad när solen lyste, då var det riktigt varmt och skönt. Längtar ihjäl mig till våren!
 
Idag ska jag in till jobbet och lämna in lite papper, tänkte även köpa med mig fika och tacka för mig. Sedan efter det har jag körlektion, taggad! Jag tycker det är sjukt kul att köra bil, så när jag väl har körkort så kommer jag väl åka hit odh dit i onödan tills jag inser hur mycket bensin kostar. Men först och främst måste jag ha det där körkortet!
 
 

Surprise surprise

Ååååh, fick helt plötsligt världens bästa nyhet! Jag är nästan gladare än vad hon är. Min kusin, eller ja, min mammas kusin är också gravid och ska ha barn i september. Och jag är överlycklig! Först är jag jätteglad för hennnes skull och sen för min egen, haha. Äntligen någon jag känner som jag kan vara mammaledig med! Extra roligt med någon i släkten också, som dessutom bor i Stockholm.
 
Alla säger att jag och Bella är lika varann, och hon är några år äldre, så hon skulle i princip kunna vara min stora syster. Folk kommer säkert tro det när vi en dag går på stan! 
 
Jag är så glad att jag borde sova riktigt bra ikväll!

Tisdag 17:08

Har precis kommit hem efter läkarbesök hos min barnmorska. Det gick bra! Har aldrig träffat en sån underbar läkare. Jag behövde knappt öppna käften och han visste vad jag hade för problem, och förstod exakt varför jag kände på det ena och det andra viset. Han tom tyckte synd om mig och tyckte att jag varit duktig att jag stått ut så länge! Fick äntligen förklaring på mina humörsvängningar och mina dippar och dalar, tack för det. Fick även reda på att jag har foglossning, som är ärftligt. Så jag skyller allt på mamma! Doktorn sa att det var okej att skylla på mamma, hon ska ju trots allt bli mormor vilket han påpekade var det bästa som hänt.
 
Så från och med idag är jag sjukskriven. Känns extremt tråkigt, då jag inte är en person som kan sitta still, samtidigt som det känns skönt att lyssna på sin kropp för en gångs skull. Så nu får jag verkligen sysselsätta mig med körkortet och lägga ner tid på det!
 
Snart kommer mamma och vi ska iväg på matshopping! Börjar bli tomt i kylen. Fick även världens lust att baka, så hallonpaj blir det ikväll. Delvis för att det är Devrims favorit och han känner sig små sjuk. Ni vet hur män är? De tror de är döende, så jag hoppas lite paj ska hjälpa!

Plugghästen is back in town

Precis som Simone sade till mig imorse; Så fort du går in för något, så gör du det till 100%. True my friend, true! Det har både sin positiva och negativa sida. Sedan klockan 11:00 har jag suttit och pluggat körkortsteori, jag har tom glömt att äta frukost. Jag hade ingen aning om vad klockan var, tills jag insåg att Devrim var hemma. Och då måste klockan vara runt halv ett, för då slutar hans svenska kurs. Men klockan är tom ett! Dax att stoppa i sig något snabbt och bege sig mot läkaren.

Önska mig lycka till!

You have to take me back one day


Bästa målet på dagen är frukost

Efter ännu en jobbig natt ligger jag här i sängen och tittar ut. Försöker se genom persiennerna om det är soligt eller inte. Ge mig en riktig vårdag! En såndär dag då man kan ta på sig jeans/skinn jackan och slippa frysa.
 
Dax att kliva upp och fixa frukost, jag älskar frukost! Saknar den där riktigt goda hotell frukosten, där man kan äta allt det goda hur mycket man vill. Man kanske ska engagera sig lite idag och göra en mega frukost! 
 
På eftermiddagen ska jag iväg till läkaren, får se vad han säger. Är bara så trött att inte kunna sova! Men det återstår att se. 

Tänker inte ge upp

I två timmar har jag nu suttit och pluggar inför körkortsteorin. Hittade en omtalad sida på internet där man kan få 1000 frågor och 70 av de kommer på provet. Så känner att jag ska nöta 50-100 st av de varje dag, samt läsa lite i boken. Om jag gör så i lite mer än en månad så känner jag att det inte borde vara några problem! 
 
Så nu kommer jag säkert drömma om bilar och frågorna kommer snurra omkring i huvudet på mig. Kanske även lite om Ola-Conny och Morgan efter att ha tittt på deras rese program på kanal 5, verkligen min humor när jag är trött. Så nu kallar sängen på mig!

Kliva ur ett skal

Ibland önska jag att jag va en orm, så att man kunde kliva ur sitt skinn lite då och då! Fast lite mer brutalt, och kliva ur sin kropp för att man inte orkar med sig själv. Lite så känner jag idag! Jag är en riktig bitter jävel idag. Och jag vet inte varför! Vilket gör mig ännu mer bitter. Jag som trodde mina hornoner hade spökat färdigt, men oj så fel jag hade. Hela dagen har varit ett stort irritationsmoment, allt har varit fel och ingenting rätt. Jag som haft en riktigt grym och bra graviditet hittills ska säkert få smaka på baksidan av den nu på slutet. Jag hoppas inte, men det skulle inte förvånas!
 
Det börjar bli jobbigt att känna sig stor och otymplig, som en skalbagge på rygg! Det är ovant att gå runt och bära på 15 extra kilo när man inte är van. Det är läskigt att ha en ailen i magen som rör på sig, känslan i magen är som om man åker en berg och dalbana flera gånger om dagen, upp och ner. Lite illamående kommer smygande, hatar det. På tal om alla kläder man älskar som man inte kan ha på sig. Istället för de där favoritjeansen och den fina toppen, får man ta det man får plats i. Alltså; ett par leggins och en mega stor tshirt/tröja. Det är heller inte lätt att känna sig ful hela tiden eller. Inte för att jag hade självförtroende innan heller, men nu ligger den på minus! Liksom under helvetet och spelar död.
 
Och så har vi det där med sömn. Den har redan försvunnit och kommer vara borta många år framöver! Det positiva med när han väl är född är i alla fall att han är här. Ett litet léende och för stunden glömmer jag bort att jag är trött.
 
Nu låter jag väldigt negativ över att vara gravid, men det kommer de dagar det är positivt också. Men just idag hann det negativa ikapp! Som tur är får jag ett léende på läpparna av att tänka på min lilla knodd som lever i min mage, vår lilla gofis. Nu får du komma! 
 
55 dagar kvar..

Lights will guide you home

Ligger här i sängen, efter en timmes sömn, och lyssnar på Coldplay. Jag kommer aldrig att tröttna på deras musik. En konsert i framtiden är ett måste!
Jag blev tröttare efter lite sömn kan jag säga, men har tvättid fyra så kan inte sova längre! Dessutom skulle jag inte kunna sova inatt om jag fortsatte. 
Ligger och tittar på gamla semesterbilder och drömmer mig bort! Usch vad jag vill komma iväg. Mina tankar har det svårt att inte flyga iväg till varmare breddgrader. 

Vart är john blund

Kan inte precis säga att jag nyss vaknat, utan mer; har precis gett upp att försöka somna. Det är inte lätt att vara lättväckt. Ryggont plus magont plus en liten kille som leker laban hela natten, försök och sova då. Så jag ringde min barnmorska idag och fick tid hos läkaren imorgon, får se vad han säger. Är helt sjukt trött och vill sova, men nu är jag hungrig så då finns det inget annat val än att gå upp och äta frukost!
 
 Och efter det får vi se vad dagen har att erbjuda! Gissar starkt på soffläge hela dagen. Ska spenderas duktigt med körkortsteori!

Give some to charity

Känner mig lycklig och plussad på karma kontot idag. Gick ut i förrådet och drog ut alla sommar kläder samt de kläder jag knappt använder. Så började lägga de i två olika högar, varan en av de är till hemlösa. Min mammas väninna hjälper hemlösa med mat och kläder och jag vet att de är några tjejer där som säkert skulle vilja ha mina kläder! Jag använder de inte och de flesta är nästan oanvända. Så känner mig extra snäll idag! Även Devrim gillade idén och lämnade någon tröja och tshirt. 
 
Sitter just nu och tittar på amazing race, åh vad roligt! Jag måste göra en jorden runt resa på äldre dagar. Hela min facebook svämmar över av backpackers hit och dit i 20års åldern, själv ska jag göra det som 50 plussare! Ingenting är omöjligt, som Gunde Svan skulle säga. 
 
Ska snart börja laga middag, kyckling med currysås och klyftpotatis. En favorit i repris! Sedan blir det en tidig kväll för mig, en vecka med jobb väntar på mig. 

Vårstädning

Check!! Fyfan, jag är helt slut. Även fast mannen i huset var snäll och hjälpte till så fick man ju gå efter och rätta till, haha. Jag tvivlar på att mån har samma syn som kvinnor på hur ett städat hem ska se ut! Men det är ju underbart när hela lägenheten tom luktar rent.
Så nu dog vi båda i soffan och funderar på att ta oss ut, solen skiner ju!

Sunday bloody sunday

Först och främst, vad hände med den varma söndagen det pratades om så mycket? Besviken! Aldrig kan man lita på väderprognoser. Men jag är inte direkt förvånad! Vill bara ha sol och värme nu. Vinterjackan går knappt stänga igen nu, så skinnjackan måste på! 
 
Kom hem vid midnatt igår, trött som bara den. Men jag hade det super trevligt igår med alla tjejerna på middagen. Och gott var det! Tycker att det är så mysigt när de undrar om min mage och hur det går osv. Att prata om det gör mig lycklig!
Vid elva tiden strömmade det in ett tiotal grabbar och folk började dra fram alkoholen. då kände jag att det var dax att gå! Fick springa för första gången på evigheter, bara för att inte missa bussen . Så idag har jag träningsvärk, haha! Jag bara känner hur bra min kondis är nu, nästan så att jag vill springa några varv runt väsby. 
 
Idag kommer det inte att hända mycket, och det tycker jag är en prioritet på söndagar! Veckans slappdag. Plus lite städning! Ha en bra söndag

All nights has an end

Nu börjar kvällen ta slut för min del, TRÖTT!
Så snart ska jag och tjockismagen traska hem med trötta ben. Sängen, jag saknar dig!
 
Imorgon blir en riktig hemmafru dag, städa, diska, tvätta och allt det andra roliga. Är det söndag så är det!
 
Godnatt!

Bollen är rund

Hela förmiddagen och fortfarande, har jag suttit framför tvn och kollar på SM finalerna i innebandy. Jag kan inte hjälpa att bli helt uppspelt och nervös under matcherna! Fy fan vad jag saknar det, usch.. Att flera dagar före ladda inför match, träffa alla på samlingen och se hur alla är taggade och sen dra på sig matchstället i omklädnigsrummet och gå ut på planet. När man på uppvärmingen får den där kicken och känner att; det här är min dag! 
Nej..jag, jag är gjord för att vara på planen. Fotboll eller innebandy, spelar ingen roll. Men en dag så ses vi igen!
 
Sa precis hej då till Devrim som har sitt första riktiga pass på nya jobbet idag, lycka till! Så nu sitter jag här med tre klädhögar och funderar på vilken jag ska välja. Blir nog mina militärleggins och vit lång tight tshirt! När man inte kan ha så mycket kläder på sig längre av det man har, då får man nöja sig med det lilla enkla. Om ett tag kommer Josefin och Sosso förbi och hämtar upp mig och sedan börjar kvällen! 

Regn i stockholm idag

Jag tycker att det är mysigt att vakna upp till regn, bara ligga i sängen och lyssna på allt droppande. Det gör att man automatiskt inte vill kliva upp! Plus att det tar bort det sista av snön, välkommen våren.
 
Vi kom hem vid halv ett igår, tog ett bra tag att komma hem. Vår buss tajmade inte tåget, så fick ta bussen som tog oss närmast. Vilket slutade i en 20 min promenad i regnet. Men hem kom vi i alla fall! Ger mig bara mer anledningar och energi till att skaffa körkort. Har äntligen spikade datum för både uppkörning och teori! Slutet av maj, då gäller det. 
 
Ikväll ska jag iväg och fira Josefin som fyllde år i måndags, först en liten tjejmiddag och sen väntas mer folk. De flesta har jag inte sett på en evighet, kommer bli kul! Har redan börjat få beslut ångest på kläder. För mig är det omöjligt att känna mig fin och uppklädd som gravid! Men men, något ska vi väl hitta. 
 
Nej, nu är vi hungriga här hemma.
Dax för frukost! 

Heaven is a place on earth

Nu sitter man här, proppmätt i soffan hemma hos Julia och Christan. Middagen bestod av hela kycklingfiléer med hasselbacks potatis och bearnaisesås! Det var så gott att jag inte upptäckte hur mätt jag blev. Så nu sitter jag här och försöka skaffa space till kvällens efterrätt; glass, colasås och strössel! Nomnomnom.
 
Och självklart så sitter vi och kollar på Lets Dance! Eller ja, grabbarna spelar candy crush på varsin telefon. Men jag och Julia tittar! Jag har en såndär hat kärlek mot programet, jag tittar samtidigt som jag stör mig på det. 
Nej nu ska jag vara social mot Julia!

one way or another

Kom precis hem från en shoppingtur och lite lunch med Bea, vi fick även med grabbarna grus på lunchen. Blev kinesisk buffé, gott! Hittade faktiskt lite saker på utförsäljningen jag tidigare pratat om, mycket var utplockat pga det var öppet igår också. Men jag hittade två par mössor, 0-3 månader, vita. Där det på den ena står: having a bad har day, och på den andra; king of trouble. Hittade även en matchande liten tröja i storlek 56 där det står; king of trouble. Sist men inte minns fick jag med mig ett par söta gråa strumpor, halkstrumpor, där det står; these feets are made for walking, på undersidan.
 
Nu ska jag nog tappa upp ett bad innan vi ska iväg till Julia och Christian på middag och lite annat smått och gått! Det var längesen vi alla fyra träffades sist, var även längesen jag träffade Julia. Nej nu är det dax att göra sig iordning!
 
 
 

Fredag morgon

Har jag fått sova en blund inatt? Nej.
Nu får lilleman faktiskt sluta så att jag kan få någorlunda sömn innan han bestämmer sig för att komma! Jag har inte velat stoppa i mig några värktabletter mot smärtan, men nu har jag faktiskt gjort det och hoppas på att det ska lindra för både mage och rygg.
 
Istället hoppas jag att smärtan släpper och jag får en fin dag idag, för Bea skvallrade om en utförsäljning idag på en barnaffär. Hon skulle dit och fråga om jag ville följa med, så det kan man inte säga nej till! Igår fick vi även med oss massvis med låne grejer från de. En stol, amningskudde och en babysitter. Tack!! 
 
Ikväll är vi bjudna hem till min bästa vän Julia och hennes kille. Planen är att koka ihop en middag tillsammans och bara umgås alla fyra. Kommer nog bli mysigt! Hoppas ni andra får en bra fredag

Mörbultad

Oj oj, dagen bara springer iväg! Har inte haft tid alls för att skriva något. Hade lunch med Fanny idag! Var ett tag sedan vi sågs så det va på tiden, massvis att prata om. Jobbdagen sprang iväg och vips så tog den slut. Mötte upp Linda på bussen och åkte hem till oss. Sedan dess har vi bara suttit och pratat en massa! Har man inte setts på två månader och det har hänt en massa, då måste man ha en rejäl update. Och det fick jag! Har saknat min lilla kompis.
 
Just nu sitter jag och Devrim hemma hos ett par som vi känner gemensamt och deras söte lilla son. Som även han är halv turk/svensk som vår lille son i magen. Hela dagen har jag haft ont överallt, utan att överdriva. Så vill bara gå och lägga mig och vakna fräsh imorgon!
 
Det blev ett snabbt och kort inlägg, ganska ointressant. Det får komma mer ikväll eller imorgon! 

Spread your wings and fly

Precis det ska min pappa göra idag. Han åker till Spanien om tre timmar medan vi andra kliver upp och går till jobbet. Inte alls avundsjuk, inte ens lite! Det enda jag kan trösta mig med är att han ska utnyttja sina dagar med golf, det lindrar min avundsjuka något. 
 
Efter jobbet idag ska jag träffa Linda, min bort tappade vän! Minns inte senast vi sågs, så kommer bli en bra kväll. Ha en bra dag!

Onsdag eftermiddag

Nu sitter vi på tåget påväg hem från barnmorskan och föräldrarkursen! Jag är helt slut i både kropp och själ, världens huvudvärk har jag fått på köpet. Allting såg bra ut på kontrollen, hjärtslagen var normala, blodtryck likaså. Det enda var att måtten på magen inte växt så mycket sen senaste gången! Men det var ingen fara. Kursen hölls på engelska med andra par med svensk/utländsk partner, så ibland var det faktiskt ganska svårt och förstå! Är ingen baddare när det kommer till doktor former på engelska. Men det var kul, få höra saker man inte visste om och veta att andra blivande mammor har samma tankar och funderingar som än själv! Så nästa kurs är om två veckor igen, roligt.
 
Mamma hämtar upp oss på station för att lämna bröd, mums! Och så tar vi oss en sväng förbi mcdonalds på det. Och efter det blir det nog sängläge för oss båda, då vi satt och gäspade i kör på kursen.

jag hade en gång en lillebror

För att ni ska få ett hum hur jag såg ut innan jag bestämde
mig för att klippa av i stort sett allt mitt hår,
och hur jag såg ut efteråt;


 

Jag kommer älska dig tills jorden går under, för jag kommer aldrig dö nej

Håkan Hellström - det kommer aldrig vara över för mig, har gått på repeat hela morgonen.
Så ni som har en liten kärlek för honom och inte lyssnat på låten, lyssna!
 
Gårdagen kom med en glad nyhet precis lagom till middagen, Devrim fick besked om ett jobb han sökt till för två veckor sedan. Och det var bra nyheter! Han blev erbjuden en anställning under sommaren på Ulriksdals Wärdshus. Är så stolt över honom! De sökte inte ens en sommar anställning, så att de ger honom en chans måste betyda mycket. Så från nästa vecka håller jag alla tummar och tår varje dag för att han ska lyckas på det nya jobbet, jag vet att han kommer att klara det galant.
 
Har precis kommit till jobbet, lite halvt trött, men det är jag van vid! Blir en ganska kort dag idag med tanke på att jag har tid hos min barnmorska, kommer bli så spännande. Jag måste ju berätta att jag precis läste den roligaste kommentaren från det tidigare inlägget där jag skrivit om mitt liv;

Hej! Grattis till familjen och allt! Måste bara däga att jag vart fett chockad nu när jag läste detta! För jag minns verkligen att jag mötte ett lag (nu när jag läser minns jag ju att det var bollstanäs) där en var lång och korthårig och "såg ut som en kille" och hette Cornelia som sen gjorde massor med mål så vi förlora. Tror du minst gjorde 3 mål. Vi fick storstryk och jag sa till pappa att om det inte var för hon Cornelia hade vi vunnit. Detta inlägg var bara så kul att läsa :-)
 
Haha, sånt som man inte kommer ihåg själv kommer andra ihåg! Det gjorde min dag, tack Tina
 
 

You have my whole heart for my whole life

Kom precis in efter att ha övningskört! Man lär sig så små grejer nu så det känns inte som man kommer någonstans, stopp i utväcklingen. Men sedan kommer man på sog själv! Kom på vad jag gör fel på växel två, så vi börjar bli vänner nu. Bara för att jag koncentrerat mig så mycket på körningen så har jag glömt skyltarna. Kärkortet skulle rykt på en gång! Haha. 
 
Så nu ligger jag här i soffan, helt utmattad och tycker synd om mig själv. Det är bra, för då gör mannen i huset middag! Jag nämnde tidigare att lillen sparkar upp mot lungorna nu, jo tack. Blåmärken har jag fått! Inte konstigt att det gör ont. Och imorgon ska vi till barnmorskan halv tre för koll och utbildning i tre timmar, spännande! Så efter en god middag och fotboll på tv (galatasaray - real madrid), så ser jag fram emot morgondagen!

lunchrast

Lunchrasten tog precis slut, känner hur den här dagen bara springer förbi. Har hunnit med mycket på jobbet, samtidigt som jag ringt in och bokat ett intensivpaket hos trafikskolan. Nu jävlar! Så har redan 12 lektioner uppbokade och 8 mer ska det bli. Nu ska jag verkligen ta tag i det där körtkortet, du ska bli min innan juni! Alla de lektionerna plus att köra med pappa, det borde gå. Det ska gå! Ska nog ut och köra en sväng idag efter jobbet.
 
Jag har en sån sjuk resfeber, för mig är det jätte konstigt att inte ha någon resa planerad. Det har nästan inte hänt mig på 4 år, så inte konstigt! Jag börjar få abstinens. Ingenting kan ju planeras förens lilleplutt har kommit till världen, så jag får hitta mitt tappade tålamod och vänta helt enkelt.
Kikade precis in på vädret på aftonbladet, och enligt den prognosen blir det 15 grader på söndag och efter det ska det fortsätta att vara varmt. Jag hoppas att det stämmer! Fy vad skönt. Så jag känner att jag har en såndär sprudlande lycka inuti mig idag, får se hur länge det håller med mina humörsvängningar.

tuesday morning

Har precis kommit fram till jobbet, och är inte ett dugg trött! Gick faktiskt och lade mig redan 20:00 igår.. Så hela 10 timmars sömn tackar jag för. Devrim kom hem sent igår, måste ha varit runt ett. Som vanligt vaknar jag alltid av nyckeln i ytterdörren, så han vet om att jag var vaken. Så han började berätta om sin dag och kväll och allt han varit med om, för att jag sms:at tidigare på kvällen och bad han göra det så fort han kom hem. Men det enda jag minns att det han sa var: jag är trött. Så nu vill jag att han ska vakna och berätta om allt igen! Det var ju en stor dag igår, måste få veta vad som hände.
 
Nej plikten kallar, ska tugga i mig mitt äpple och dra igång arbetsdagen.
Ha en bra dag!

let your thoughts out on a paper

Såhär innan klockan börjar att bli för mycket och jag lägger mig i sängen med tusen tankar, så tänkte jag faktiskt skriva av mig lite. Tänkte även ta och skriva om mig och mitt liv och om vem jag är för de som inte vet, eller för de som har tappat greppet om det. Om du vill läsa, läs, om inte så gå vidare.
 
Den 11 februari 1992 kom jag till världen en månad för tidigt, först födde och sist födde i familjen. Mina föräldrar skiljde sig när jag var ynka 2 år så minnen med de tillsammans finns inte. För mig är det faktiskt svårt att se att de ens har varit tillsammans. De är två helt underbara människor, men från helt olika planeter. Nu pratar vi jorden och pluto i stort sett, det avståndet. så från barnsben så har jag vant mig med två familjer hit och dit. Ingenting som jag haft eller fortfarande har emot. Tycker bara det är bra! Man lär känna nya människor och bekantskaper, lär ut och lär sig av de. Just nu är jag trygg och nöjd med båda mina föräldrars förhållanden, skulle nog bli riktigt ledsen om det helt plötsligt skulle ta slut.
 
Pappas sambo har tre döttrar, den yngsta är i min ålder och sen är de andra äldre. Eftersom jag aldrig har haft några riktiga syskon så säger jag alltid "min syster" när jag berättar om de för andra, finns inget halv eller plast eller vad man nu säger, i mina ögon. För mig kommer de vara min sons mostrar på riktigt!
Mammas kille har också barn, två döttrar och två söner. Jag känner de inte så bra eftersom vi aldrig ses, men jag vet vilka de är sen tidigare. Samma skolor osv.
 
En dag när jag var 6 år gammal, så klippte jag av mitt långa fina hår till centimeter kort. Min kommentar till mamma var; jag är trött på att höra att jag är söt! Jag umgicks jämnt med killar, bilar och vapen var min grej. Om jag fick en barbydocka så såg jag till att min x-man gubbe dödade henne, sådan var jag. Och alla som inte kände mig började tro att jag var en kille, tom när jag började spela fotboll vid 6-7 år. Jag kommer t.o.m ihåg kommentarerna jag fick från tjejerna på första träningen; men, vi får ju inte ha en kille i laget! Alla lag vi mötte tyckte att vi fuskade, för att vi hade "en kille" i laget. Som tur var hade jag mina hjältar, Julia och Felicia som alltid stod upp för mig och blev förbannade på alla som sa att jag var en kille. Tack för det tjejer, haha.
Började även på innebandy vid 10 års ålder, så började jag låta håret växa. Folk slutade se mig som en kille, började få tjejkompisar tack vare sporten. Började förstå var smink och skor var för något!
I allt kämpande mellan "kille/tjej", så drog jag på mig en ätstörning. Slutade med att jag vägde 25 kg vid 12 års ålder, fick ett wakeup call någonstans inne i mit huvud, tvingade i mig maten och vips så släppte det. Jag vet ännu inte vad det berodde på egentligen, varför jag fick ätstörningar. Det får bli ett mysterium!
 
Det tog mig ända fram till cirka 1-2 år sedan att sluta med sporten. Innan dess var sporten allt jag hade! Jag hade träning varje dag, match varje helg. Det var full fokus på sporten. Det var stadslaget i både fotboll och innebandy, vilket blev för mycket. Jag spelade för att det var kul, inte för att prestera. Så jag hoppade av båda stadslagen och fortsatte i mina lag, där jag hade mina vänner. Och nästan alla de vänner som står mig närmast i dag, är de som jag hittade ute på planen, i mina lag.
 
Sedan åkte jag till Turkiet, Marmaris för första gången 2009, trodde jag skulle åka på en avslappnad och skön familjesemester. Men istället träffade jag min största kärlek, och jag visste inte då att inget skulle bli detsamma! Så jag började prioritera resor ner dit mer än något annat, så fotbollen var det första jag lade på hyllan. Jag var borta så pass mycket, varje vinter, vår, sommar och höst. Så tillslut blev innebandyn för mycket också, så det slutade jag med förra vintern. Hela sommaren 2010 och hela sommaren 2011 spenderade jag i turkiet, så man kan säga att jag bodde där. Vi hade vår lägenhet och vi levde som vi lever här i Sverige nu. Men vi visste att vi inte kunde fortsätta att leva säsongslivet/charter livet i turkiet om vi ville ha en framtid, så vi ansökte om visum förra vintern. Och medans vi väntade på svar så bodde vi i istanbul under förra våren, och vips så har vi snart bott i Sverige i ett år.
 
Mycket har gått rätt till i mitt liv, annat ångrar jag. Men utan ånger så hade jag inte varit där jag är idag.
Nu bor vi i vår egna lägenhet och väntar vårt första barn om två månader. Vem hade trott att vi skulle stå här idag? Ingen, det vet jag. För det gjorde inte ens vi! Så tack till mina föräldrar, som har skapat mig och gjort mig till den jag är idag. Och tack till min överbeskyddande pappa som ändå släppte iväg mig själv till turkiet som 17 åring, vart skulle jag stått idag annars? Och tack till alla mina vänner som alltid stått vid min sida, som alltid funnits där genom både med och motgång. Utan er skulle jag inte vara lika stark som jag är idag!
 
Och självklart ett extra tack till min sambo, den blivande pappan, som inte låtit oss ge upp. Även fast man många dagar har velat ge upp åt både det ena och det andra hållet! Kan inte förstå hur mycket han har gett upp för att komma hit, flyttat från familj och vänner pga mig. Jag har så mycket att ge tillbaka!
Livet i Sverige har börjat bra för oss, och det blir bara bättre.
Så jag längtar efter vad livet har att erbjuda!
 
 

Some people may say

.. Att det är kul att ha ensam tid ibland. Jag är nog en av de som inte vill va ensam när jag är ensam, och när jag inte har möjligheten till att vara ensam så vill jag det! Jag ska alltid ha vad jag inte har. Det börjar bli riktigt tråkigt nu! Devrim är iväg på ett spännande uppdrag och jag är mega nervös. Kan inte släppa det! Jobbigaste är att jag inget kan avslöja än, men snart hoppas jag. 
 
Idag är det Josefins födelsedag, hela 21 år! Välkommen in i klubben kompis. Grattis igen på födelsedagen finaste du! <3
 
Blir nog en tidig kväll idag, har ändå inget bättre för mig. Ska snart äta resterna från igår, kyckling med currysås och ris. nomnom! Så det är lika bra att säga god natt!
 

mycket gjort på kort tid

Mr John Blund visade sig inte alls inatt, istället så bråkade och bökade lilleman i magen och jag fick knappt någon sömn alls. Tack för den! Du är inte ens född än och låter mig inte sova. Så efter en kväll och natt med magsmärtor ringde jag min bm imorse, hon sa åt mig att komma in occh nu har jag precis kommit hem. Allting var lugnt, som tur va. Hon sa åt mig att vila och ta det lugnt, det som jag är sämst på! Ska bli kul att gå tillbaka dit på onsdag, då ska vi på kurs med förlossningsförberedelse. Devrim kommer svimma!
 
Så nu blir det soffläge framför dåliga tv program, och hoppas på att det blir bättre!
Här är två bilder från gårdagen;
 
 
Nya sängkläder från Ikea
 
Och en tavla från Åhléns som inte fått sin plats än
 

Spårlöst försvunnen

Avslutar den här trötta söndagen med ett av mina favorit program, spårlöst försvunnen. Det är så fullt med glädje och sorg att det blir en skön blandning! Måste vara häftigt att träffa sin familjemedlem igen sådär. Direkt efter programet ska jag sova, har sjukt ont i magen. Så hoppas på att sömn hjälper! 
 
Vi åkte till ikea för att handla glas och sängkläder, kom hem 1500kr fattigare. Varför blir det alltid så? Gardiner, skålar, formar, kuddar osv. Hej och hå! Som tur var fick vi hjälp av den bästa av de bästa, julia. Den tjejen är helt galen! Peka på en gardin och hon kan namnet på den. Så jag satte henne på prov och jag kan inte fatta att hon kunde de, haha! 
 
Nej, nu missar jag hela programet. Ciao!
 

Ge mig sommar

Har precis kommit tillbaka från vägarna, var ute och övningskörde med pappa. Det går ganska bra, förutom den där irriterande andra växeln. Varför ska vi va ovänner? Den gör inte som jag vill och jag vet inte riktigt vad jag gör fel. 
 
Gårdagen avslutades med Thor som gick på 4:an, men innan det kollade vi på fångarna på fortet. Och jag fick världens skratt attack  när Devrim helt plötsligt kläcker ur sig: den där dvärgen är ganska lik din pappa. Så jag var ju bara tvungen att skicka det i ett sms till pappa! Svaret jag fick tillbaka var: jag ska strypa honom!
haha, då skrattade jag ännu mer. Misstolka inte det där nu, de har faktiskt en bra relation till varandra! 
 
 
Det blir ingen fotboll idag, efterdom vi va så extremt sega så fanns det bara värdelösa sittplatser kvar. Plus att Devrim redan blivit en nojig pappa, som tror att det kommer vara massa hulliganer där som kan stöta till min mage. Så igår kväll när han insåg det, så vägrade han gå. 
 
Imorse vaknade jag med största handavtrycket på min mage, verkar som någon har sovit med sin hand där hela natten. För det höll i sig i säkert två timmar efteråt! 
Nu ska vi snart göra oss klara, tänkte åka till ikea och köpa lite nödvändigt! Och även hälsa på lilla Julia som jag snart inte sett på två månader. Resten av dagen blir nog bara att ta det lugnt!
 

Jag känner mig som en zombie

Jag är helt slut! Ni förstår inte hur jobbigt det är att gå runt och släpa på en jätte kagge en hel dag, min rygg la precis av så det var perfekt tajming att komma hem. Dessutom har ischias smärta börjat visa sig, och ont gör det! Men det finns också något kul med det. Det är smäller till helt plötsligt utan förvarning och det strålar ner från ländryggen, ner för rumpan och ända ner i benet. Så helt plötsligt får man släpa benet efter sig som en zombie! Inga snea blickar här inte.
 
Kan i alla fall trösta mig med att jag kom hem med tre klädesplagg och en tavla som jag blev kär i. Har ingen energi att visa bilder på det nu, så det får ni se imorgon! Nu blir det soffpotatis resten av kvällen tills jag somnar, måste ladda upp inför matchen imorgon som jag hoppas blir av.

To die by your side is such a heavenly way to die

Ligger fortfarande i sängen och slappar efter fyra timmar, mannen i huset har i alla fall vaknat och vi har precis ätit frukost i sängen! Varför smakar frukost mycket godare i sängen? 
 
Idag har vi i alla fall planerat att åka in till kista och traska runt i gallerian, måste hitta ett par till brallor! Allting börjar bli för smått nu, mina baggyjeans börjar bli tajta i midjan, mina gröna militärbrallor likaså och alla tröjor jag köpt till mina leggins börjar också bli för små! Eftersom jag inte köpt gravid kläder så har magen blivit för stor, så tröjorna till mina leggins åker upp. Suck, kan det inte bli maj och värme fort så att man kan gå runt i klänning? Skönt!
 
Så snart ska jag hoppa in i duschen så att vi kan komma iväg i någorlunda tid. Vi har även pratat om att gå på AIK premiären imorgon på friends arena, skulle va sjukt kul! Så det lär nog bli så I brist på annat. 
 
Ha en underbar dag!

Sovmorgon

Åh vad roligt att när man äntligen får sovmorgon så vaknar man 07:30 och är jättepigg, vad gock fel? Hur ska jag kunna somna om när solen skiner och det är ljust i hela lägenheten? Plus att det är någon, inte jag, som är hungrig. Kanske dax att gå upp!

Dags för fredagsmys

..inte!! Är hemma själv, min middag bestod av en smörgås med smör och en bär smoothie och nu väntar jag på att någon halvkasd amerikansk komedi ska börja. Kunde gjort en massa annat, men det känns som att jag behöver en sån här fredag! Knodden i magen har troligtvis vänt på sig nu, för jävlar vad ont jag har. Han har bestämt sig för att kicka upp mot mina revben de återstående två månader, extremt kul! Nu längtar jag ännu mer tills jag får träffa min lilla prins..

Slut på energi

Det får bli ett kort och tråkigt inlägg idag, har ingen ork. Har varit jätte trött på jobbet plus magont hela dagen, så nu sitter jag på bussen påväg hem. Ska lägga mig i soffan, titta på tv och tycka synd om mig själv! Ska även se till att mannen i huset lagar middagen idag.

Godnatt världen

Ett snabbt besök innan jag somnar! Hela eftermiddagen och kvällen har spenderats med simone, och som vanligt har vi alltid något att prata om. Och så har hon gosat med min tjockismage som hon inte sett på ett antal veckor! Så från ingenstans blev klockan nio och hon fick precis skjuts hem. Så nu ligger man ensam här i sängen och ska upp om 8 timmar, ångest. För mig är 8 timmar ingenting, tycker det nästan kan halveras till fyra timmar eftersom jag gör av med dubbel energi varje dag, vilket måste innebära att för att inte va trött behöver jag dubbel sömn! 
 
Nej nu är det bäst att säga godnatt, 
för nu vet jag inte längre vad jag skriver..

you have to earn my respect

Precis haft lunchrast, blev rester från igår, mums. Och jag som är så bra på att tänka och få min hjärna fullspäckad med saker, kommer här en sumering av vad som finns i min hjärna.

Först, skitsnack;
Skitsnack föder skitsnack. Det spelar ingen roll hur lite du säger, för nästa person fördubblar alltid det du har sagt. Plus att skitsnack föds oftast hos de som själv har något att dölja, för att själva sätta sig på en tron fylld av oskyldighet. Det kan ta en sekund av mig och du sitter på marken för att din tron av oskyldighet helt plötsligt är borta, men jag är inte som du. Dina problem, är inte mina problem. Alltså, lägg dig inte i saker du inte har med att göra. Och skitsnack hör inte hemma i din käft om du inte ens känner personen. Punkt!
 
 
Nu till något roligare, svenskar;
Jag vet att man varje år ser det, men jag kan inte ro för att bli lika full i skratt varje gång. Märkte det först igår när jag satt på bussen från sergelstorg mot väsby. Hela Sveavägen, och alla dess restauranger/caféer som har sina pytte uteserveringar, var fullproppat med folk. Det spelar liksom ingen roll om du måste sitta i någons annans mat, eller att du sitter så nära bilvägen att maten du äter får en smak av avgas. Och bara för att solen skiner, så betyder det ändå att du kan frysa, men det spelar ingen roll för på uteserveringen, där ska jag sitta! Langa lite filtar bara så är det lugnt. Men vänta bara, om ungefär två veckor kan du gå förbi alla parker i stan och titta på alla halvnakna människor som spelar volleyboll och dricker bärs.

I'm not a hater, jag tycker bara att det är extremt roligt.
Så bli inte förvånad om du ser mig inlindad i massa filtar
på närmaste uteservering, eller varför inte komma och spela
fotboll i bikini tillsammans med mig i humlegården? 

The sun is shining

Gårdagen avslutades med att jag gick och sov efter första halvlek, så vad det blev i matchen har jag ingen aning om! Men eftersom alla galatasarayfans var så tysta på facebook så antar jag att de åkte på stor däng. 
 
Sitter just nu på bussen påväg till jobbet, försov mig lite idag. Har lyckats trycka på snoozeknappen i sömnen tills alarmet slutade, så vaknade av Devrim alarm en halvtimma senare! På tal om Devrim, så är jag så sjukt stolt över honom. Han har lyckats med så mycket på så kort tid i sverige, och igår fick vi en spännande nyhet som jag inte kan skriva här ännu! Förhoppningsvis kommer det ut här nästa vecka. 
 
Idag ska jag träffa Simone efter jobbet, 
long time no see!

Fotbolls onsdag

Jag hann knappt komma hem från jobbet innan pappa kom förbi, så vi åkte ut och övningskörde i en timma och då ringde devrim och frågade om han ville äta middag hos oss. Så nu har vi precis ätit klart, spagetti med köttfärsås a la Cornelia. 
 
Och nu sitter vi alla tre klistrade framför soffan med spänning på championsleague, så just nu kan jag inte skriva längre! Ha en bra kväll
 
Jo just ja, jag älskar skatteåterbäringen!

Cornelia i ett nötskal

Precis kommit tillbaka från lunchrasten, köpte med mig en skagen macka och drick youghurt. Smakade sådär! Räkmackan smakade för mycket räkor (?) Men i alla fall, till dages höjdpunkt som jag måste skriva ner innan jag glömmer den.
 
Jag tror nästan alla vet vad spelet candy crush är?
Om inte, börja inte spela. Beroendeframkallande!
Fick ett sms av Julia tidigare imorse där det stog:

Jag vet hur man får nya liv på candy crush!
du gör si och så och si och så..
 
Så hon berättade hur man gjorde och sen trodde jag att samtalet om candy crush var avslutat. Sen skickar hon ett nytt sms där det står: Vet du hur man vet vilket håll smällkaramellerna smäller?
Och när hon skrev så antog jag att det här var en av hennes dåliga vitsar hon brukar berätta. Så jag svarade: Nej, berätta? Och så skrev hon: de smäller åt det håll ränderna pekar, beroende på hur ränderna är på karamellen.
Och självklart så förstod jag ingenting, haha. Så jag skrev tillbaka: Jag fattar inte, eller så fattar jag. Men det var det sämsta skämtet jag hört någonsing! Haha. Jag fick som svar: va? Du vet väl att jag fortfarande pratar om candy crush?
 
.. Fyfan vad jag skratta. Du vet är man inte kan hålla sig även fast man borde, och man sitter och skrattar högt för sig själv? Haha, åh jag blir så trött på mig själv. Trodde hon hade dragit världens dåligaste skämt, så pratade hon fortfarande om candy crush!

Fika rast

Sitter här i soffan med en kopp choklad i handen och bara önska att jag kunde dricka en liter kaffe, för att bli pigg. Jag är så trött att alla bokstäver på datorn bara flyter ihop! Jag som var duktig och gick och lade mig 21:00 igår, vaknade runt ett när Devrim kom hem. Och samtidigt som han kom hem gick John Blund och alla får försvann, så har inte sovit en blund sedan dess. Min natt bestod av tusen tankar och vridningar och vädningar, kunde haft roligare!

Så efter jobbet ska jag springa hem och hoppa i säng, fast samtidigt är det championsleague på tv idag. Real madrid - galatasaray! Så jag är lite kluven. Ibland är det jobbigt att ens hjärta slår för fotboll..

låt hela världen se ditt vackra léende

Precis kommit hem efter att ha varit ute och övningskört, för er som inte vet är mitt mål att ta körkort innan graviditeten tar slut. Jag har 2 månader på mig, jag tror på mig själv! Har hittills haft 2 körlektioner för att lära mig grunden och har även kört mycket med pappa nu senaste månaden. Så wroom wroom här kommer jag! Måste säga själv att jag lärt mig fort, från att dag ett inte ens veta vad dragläget va, tills nu när jag är ute på den riktiga vägen och kör utan ett enda kärringstopp. Jag har ju hela maj på mig att köra intensivt på körskolan, kommer ändå inte ha något bättre för mig!
 
Pappa hade även med sig en överraskning till mig, han har ju varit i Åre med sin sambo för att hälsa på min plastsyster som jobbat där över hela vintern. De hade varit på något flott ryskt hotell och kikat omkring och hittat en liten affär, och där hade pappa hittat en söt liten kofta som han sa skulle passa bebisen. Så jag öppnade precis paketet som ett litet barn på julafton och fick se den gulligaste koftan på jorden! En grå stickad kofta i storlek 60, med knappar och ett stort rött Å på bröstet för "åre ski resort". Kommer upp en bild lite längre ner!
 
Min bästaste Julia ringde idag, hon bjöd mig till 20 års fest på ikea imorgon med 25 % rabatt på en vara, bara för vip gäster! ( Hon jobbar på ikea för er som inte vet det ). Hon tyckte jag skulle komma och köpa något stort som vi behöver till bebisen, så jag tänkte att det blir ju perfekt! Tills jag kom på att vi inte skulle få hem vad vi nu tänkt köpa, inte så kul att släpa på tåget hela vägen från barkarby till väsby. Nu snackar vi buss, tåg, tåg, buss. Så jag blev lite besviken! Men men, har man inte körkort än så så får man skylla sig själv!
 
Tänkte börja laga middag snart, men det är ju så extremt tråkigt att laga till en själv. Devrim är på jobbet fram till två inatt, så sällskap får man inte! Och jag är inte sugen på någonting, pannkakor får det nog bli. Sedan ska jag gå och lägga mig tidigt, riktigt riktigt tidigt..
 
 

Vi går mot ljusare tider

Första morgonen på lääääänge som jag inte fryser när jag står och väntar på bussen påväg till jobbet. Känns skönt! Då kan man nog börja använda vårjackan snart, lycka. Mindre lycklig var jag när klockan ringde imorse, tror jag snoozade tio gånger innan jag vaknade. Usch, den här första veckan kommer bli riktigt seg innan man vant sig! 
 
Nej nu är jag snart på jobbet,
ha en bra dag!

You make me feel like i've been locked out of heaven

Morgonen startade inte så bra, så dagen har mestadels spenderats i sj traffiken fram och tillbaka från danderyds sjukhus. Ville kolla så allt var bra med lilleman och som tur var va det det! Finns inget värre än att gå runt och oroa sig, så alltid skönt att få svar på sina frågor och funderingar. Kom precis hem och känner mig helt slut i huvudet! Så ska nog sova en stund.
 
Vi har precis slukat i oss resten av hallonpajen vi gjorde igår, så lär bli en sen middag, som jag ser fram emot.
Kycklingwok med nudlar, nom nom!!
Imorgon är det även dax att gå tillbaka till allvaret, efter långledigheten. Men har inte så mycket att klara på, den 5e Maj går jag på föräldraledighet!