jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag

jag och linda slappade extremt hela kvällen igår och hoppade faktsit i säng klockan tio! Kunde dock inte sova, men vaknade till klockan 5.15 imorse.. jippie vad pigg man va då! Men vad gör man itne för att skaffa lite pengar innan resan till turkiet om 2 och en halv vecka.. wei!

Jag är äckligt trött och hoppas på en lugn kväll och en god natt sömn. PEACE OUT

solen tog sig en titt

igår va det planerat att jag skulle ta det lugnt, men jag är glad att jag inte gjorde det! Mötte upp erica vid halv åtta tiden, gick hem till henne och fixade mat. Kött med potatis, mums.. sen gick vi ut på promenad och tog med oss cissi och lite senare jessica. Hade en kul kväll och sen stannade vi på donken och tog oss lite små saker där ifrån. Tack för en jätte rolig kväll!

så sjukt trevlig midsommar

jag hade det verkligen super super bra på min midsommar. Det kunde inte bli bättre och jag kunde inte önska mig något mer! Jag hade time of my life och att förklara hela dagen med ord det är omöjligt.. men dagen var lång kan jag säga! Fest hos lövgrens på kvällen var riktigt lyckad, jag lärde känna massor av nya underbara personer. Super kul! Tack Linda för en underbar helg.. favorit i repris nästa år! Tack som fan


jag är trött så trött

matchen igår var helt galen! Den var helt klart vår men bollen ville bara inte in.. men vi vann tillslut på straffar, tack för det. Eftersom matchen höll på till elva så blev det inget kario, så jag och rasmus drog hem till hans pappa och spenderade natten och dagens morgon där. Nu är jag hemma och ska snart börja packa, för idag drar jag till Lindas landställe och firar midsomamr där! Kommer bli hur kul som helst.. Så jag blir borta till på lördag!

Trevlig midsommar!


det var en kaos dag

jag och simone tog en tripp till centrum, till stinsen och sen hem till henne. Efter det kom therese och hätmade mig med sin bil och vi åkte hem till henne och kollade på skräckfilm med Nicklas och Jamie.. jag hade dock sett båda filmerna men ändå! Vid halv tolv gick jag från therese ner till norrviken och mötte upp Linda som var där med Philippa, Nina, Adde, Nicklas, Jonas och Jim tror jag det va. Vi var ute i stort sett hela natten och jag kom glatt hem halv fem på morgonen.. yeeaaaah.

Idag vaknade jag vid halv ett, käkade lunch och hoppade in i duschen. Efter det kom älskling hit och vi har gått runt lite överallt, gick till centrum och tog en fika. Nu sittervi och kollar på tv och väntar på samlingen till matchen som är på bippen ikväll! Wish me luuuuuck..

Ikväll verkar det bli en kairokväll medl lite folk, mysigt mysigt!


the sun is shining

solen lyser, shalalalala! Vaknade för en stund sen och har degat i sängen tills nu.. snart ska jag hoppa in i duschen och träffa lilla simone! Och vad vi gör det rä en fråga i sig.. ciao!

snart är det midsommar

jag bara längtar till solen, vart är du? Det har gått några dagar senast jag skrev, så jag kan sammanfatta lite om vad jag gjort!

Varit ute på middag med rasmus, hans bror och hans pappa.
Spelat sista fotbollsmatchen och nu leder vi serien.
Träffat en gammal vän med namnet Christoffer.
Sen har jag bara umgåtts med Linda.


Har precs kommit hem från Linda och jag har ingen koll på vad som händer idag. Det blir nog bara slappa! Nu har Julia åkt till Frankrike också, lite sorgligt för kommer sakna den bruttan.

Rasmus andersson <3


vart gömmer sig solen?

vaknade vid tio tiden idag och segade i min säng fram till elva då mamma drog med mig ner till gymmet. Har precis kommit hem och ätit pannkaka, long time ago! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och göra mig iordning inför att träffa baby, och vad vi ska göra ikväll har jag ingen aning om! Det lär visa sig.. Nej nu ropar duschen, ha det gött!

nytt läge

igår eftermiddag fick jag reda på att pappa äntligen hittat ett radhus vi ska flytta till! Äntligen säger jag bara, kommer bli sjukt bra. Inflyttningsdagen blev den 21 augusti, taggad!

Sverige vann igår med 4 - 0, tack gode gud. Och äntligen fick zlatan göra mål också!

Idag ska jag dega lite fram till ett, sen blir det ner på gymmet och efter det träffa linda. Jag har fått till uppdrag att fixa henne och Maria inför deras bal ikväll. Vi får se hur det går!

här har jag missat mycket

Har haft fullt upp och har därför inte skrivit!
Jag har gjort massa skoj, firat rasmus och ätit med hans familj och så. Han fick ett armband av mig, två tshirtar och ett par shorts av sin mamma och pengar och ett gymredskap av sin far och bror.

igår var det skola en kort stund efter att pappa fixat så jag kom två timmar försent och hann vara i skolan en halvtimma. Jippie! Sen drog jag och Linda till gymmet och efter det var det dax för fotbollsträning med alaget. Det var helt okej!

Idag hade jag mitt sista prov, på skolavslutningen!? Men iaf, jag fick 56 p av 60 möjliga. Så tack för mvg! Sen var det dax att städa och sen var det hej hej till sommarlovet. Ritkigt skönt! Ikväll ska jag kanske till en park och fira sommarlovet med massa folk, kommer nog bli najs! Men det regnar och då är man inte så pepp för det. Så vi får se! Annars så blir det hemmakväll och kolla på Svergie - Malta.

känns som sommarlovet är här

det är inte långt kvar nu! Bye bye första ring på onsdag, känns super skönt.. Helgen har varit helt galen! Igår åkte jag in tidigare till stan och träffade Jesper, en kompis som bor i bollnäs men som var här på besök nu. Kul kul! Sen mötte jag rasmus på centralen och vi tog tuben till råsunda och mötte upp alla i laget. Så där tillbringade jag hela dagen och det var hur kul som helst! Efter skandal matchen drog jag hem till Josse och somnade där också.

Nu är jag hemma och väntar på att jag ska ner till centrum och träffa rasmus mamma, så ska vi handla födelsedags present till honom för han fyller år imorgon! Ikväll har jag match, får se hur det går för känner mig fortfarande lite sjuk.. Men men, pepp pepp!

för ni har tagit studenten

.. men inte jag! Fy fan, jag vill också. Men bara två år kvar! Nu ska jag snart börja gå neråt mot vilundaparken och träffa Julia och gratta alla studenter och vara avis. Sen är det bara hem och fixa iordning sig och iväg på nästa student mottagning och vara där hela kvällen! Kommer nog bli kuuuuuul. Ha en bra kväll och grattis alla studenter!

vi dog av skratt

en liten rolig händelse idag skädde när jag och linda satt på nedervåningen och fixade henens frilla när vi plötsligt hörde ett DUNK och skratt och aj från övervåningen. Då sprang vi upp för trappan av ren nyfikenhet och såg hennes mamma ligga på golvet med datastolen bredvid sig och skrek att hon hade ont i armen. Vi lade oss i trappan och skrattade så min mage fick kramp och tårar sprutade åt alla håll och kanter! Kanske inte låter så kul men fyfan va kul det såg ut.. Hela stolsbenet var borta och stolen låg upp och ner!

God kväll


balens drottning or wath

Tjena mors! Har precis avslutat min frisyr/sminkning på Linda. Riktigt nöjd faktist! Och ska lägga upp en bild också på frisyren så att ni som vill ska kunna se. Har dock fixat den lite och den blev riktigt ball! Nej nu ska vi kolla på i taket lyser stjärnorna, see ya <3


nu ska vi se

hej hopp! Vaknade helt klart på rätt sida idag. Förskylningen börjar gå över och vi var lediga från skolan idag och det är vi imorgon också, yes.. Så det känns skönt! Just nu sitter jag och väntar på att Linda och Maria ska komma, så ska vi kolla på lite film och jag ska försöka fixa deras balfrisyrer. Vi får se hur det går!

Imorgon är det fredag och det är sjukt mågna som tar studenten! På kvällen ska jag till min halvsysters kusin som tar den och om jag hinner innan så ska jag följa med Julia på hennes kompis utspring. Vi får se om man hinner med allt!

Och på lördag blir det sverige för hela slanten! Fotbollslaget ska till råsunda och jobba inför landskampen och sedan kolla på matchen, kommer bli super kul. Hoppas på fint väder och vinst eftersom det är vår national dag också!

Have a nice day


soffpotatis hela dagen

ja, det lutar åt det hållet! Fortfarande sjuk.. ikväll ska jag ändå gå på innebandyns avslutningsmiddag. Kommer nog bli super! Tänkte bara sticka in med ettl litet inlägg för finns ingenting att säga, så nu är det bara fortsätta vara soffpotatis.

du är underbar

var precis på lindas show, så kallade niornas show. Den var helt okej! Men förstod inte riktigt, men det kanske var meningen. Träffade även Rasmus, min pojkvän och fick en liten försenad en månads present. Tack så jätte mycket! Jag öppnadfe den när jag kom hem och där låg ett halsband med ett hjärta och någon sten/diamant i mitten, otroligt fint. Tack älskling! Min hals är pain in the ass och jag har snart lust att hugga av den..

Sov gott allihopa!
Jag har världens bästa pojkvän <3

du måste va sjuk

ja, jag är sjuk! Helt täppt i näsan och har ont i halsen.. inte kul. Så ligger i sängen och kollar på tv/pluggar och försöker bli frisk! Igår träffade jag på linda efter att hon slutat, vi gick hem till henne och lade oss i solen och pratade och tog det bara lugnt. Super mysigt! Lite senare idag ska jag se niornas show på lindas skola, många säger att den kommer vara sämst. Men det tror jag inte, vi får väl se!

jag pissar på det

minns ni från idol 2009? Miss it! Men det är snart tillbaka som tur är.

Vaknade imorse vid halv sju och insåg att jag var sjuk, jippie.. nu när solen alltid är framme och det börjar dra sig mot sommarlov! Men men, vad gör man. Så jag somnade om och vaknade för kanske en timma sen och sen dess harj ag suttit i soffan och kollat på tv. Funderar på att gå till köket och fixa ihop lite smarriga mackor och sätta mig på balkongen, mysigt.



jag kan känna doften av sommarlov