Seg segare segast

Det blev trots allt en långpromenad till centrum, bara för att köpa diskmedel. Meeeen kom hem 400kr fattigare! Vi blev sugna på att baka, så vi försökte med hemmagjord hallonpaj. Och satan i gatan vad god den blev! Det blev både lunch, middag och morgondagens frukost på en och samma gång, haha. 
 
Sen dess har vi bara myst framför tvn till harry potter, och snart lär man väl få laga middag ändå då mannen i huset äter som en dinosaurie sen han börjat gymma och sluta röka! Duktig. 
 
Ha en mysig söndagskväll!

home is whenever i'm with you

Godmorgon! Känns som om jag har en riktigt nostalgi morgon. Sitter och tittar på fångarna på fortet medans jag dricker oboy, jag vet inte varför men jag får en massa dejavu känslor. När jag var liten ville jag ALLTID vara med på fångarna på fortet, satt alltid och önskade att någon junior form av programmet skulle komma. Sitter fortfarande och väntar! Me nu värkar det som om det bara är kändisar som får vara med, så man får väl ta och bli känd då?
 
Gårdagen avslutades hemma hos Josefin, tillsammans med Sofie. Satt och drack vatten medans de satt och drack vin! Första gången jag sitter med någon som dricker alkohol sedan jag blev gravid, kändes skumt. Men för en gångs skull behövde jag ingen orsak till varför jag inte ville dricka, haha, det är en självklarhet för alla nu. Medans de drog vidare till magget ( Väbys egna lilla nattklubb ), så tog jag bussen hem. På vägen från Josefin till magget så diskuterade vi om att vara gravid och gå in på en nattklubb, inte för att jag skulle göra det för jag tycker inte det är det smartaste man kan göra, men, skulle vakterna kunna stoppa mig från att komma in? Har de rätt att göra det? Så som att de har rätt till att stoppa folk som har för vulgära kläder, har de rätt att stoppa gravidmagar? Tänk om jag bara var tjock, de känner ju inte mig.
 
Söndag, söndag.. vad ska man göra idag? Solen skiner, igen, så inomhus vill man ju inte sitta. Får vänta på att mannen i huset vaknar efter ett sent arbetspass igår. Sa precis till Devrim förra veckan att jag längtar tills lilleman ploppar ut, då har man äntligen anledningar till att gå ut. Ska köra race med barnvagnen genom hela Stockholm när han väl kommer till världen!
 
 

Julia angelica hermelin

.. det finns ingen som du.

Man vet att en person är speciell, när man kan gå flera veckor utan att ses eller knappt prata med varandra, men när man väl gör det så är det som om ingenting har hänt. Att allt alltid faller tillbaka på plats, som om man setts varje dag. När man vet att den personen alltid finns där, oavsett dag, tid och vad det än handlar om. En som inte behöver ha en förklaring, inte alltid behöver ha en massa att säga, för jag vet att hon bryr sig.

Jag har en sån vän, och jag har haft turen att ha henne vid min sida i flera års tid.

Julia, minns du första dagen vi spenderade tillsammans? Vi var säkert runt 8 - 9 år och jag hade ingen att sova hos när mina föräldrar skulle bort, och bara för att vi spelade i samma fotbollslag så ringde jag hem till dig, från ingenstans, och frågade om jag kunde sova hos dig. Jag minns att vi åt pannkakor och efter den dagen var det vi mot världen! Idag är jag tacksam att mina föräldrar åkte iväg så jag var tvungen att ringa dig, haha. Jag kommer ihåg hur du stöttade upp mig på fotbollsplan när alla trodde jag var kille bara för att jag hade kort hår, jag kommer ihåg vår sommar i bollnäs 2005 när vi lärde min kusin att simma och vi träffade Eric Saade och Robin Stjernberg, alla dagar vi hade i Göteborg under Gothia cup. De gångerna vi var ute på din baksida och jag försökte lära dig hur man inte gjorde en tåpaj och alla dagar och sena nätter vi spenderat på ditt landställe. Jag skulle kunna sitta en hel dag och rabbla upp massa minner och klistra in massa bilder, men de flesta vill jag behålla i mitt hjärta, där trivs de bäst.

Vill bara säga tack för att du finns för mig, även när du inte känner det själv.
Tacka för alla fina minnen som jag inte skulle ha, om det inte vore för dig.
Och för att jag blivit den person jag är idag, det är en del du har bidragit till.
Du är finast på jorden & du har ett hjärta av guld!
 

my attitude will always be based on how you treath me

Har precis suttit i soffan och vräkt i mig ett halvt påskägg, bra start på dagen! Inte..
Sitter även och kollar på Fear Factor usa och jag fattar inte hur man kan ha en utmaning som ingen av alla tio personer klarar, som även var den första utmaningen? Visst, det är lätt och sitta i soffan och klaga, men känns som om de kanske borde ha provat utmaningen först så de vet att det får en vinnare? Åh vilka ilands problem jag har, haha. Jag är så bra på att irritera mig på skit saker nu för tiden!

Igår så åkte jag och Devrim till Kista galleria för att kolla på bio, käka lite och bara vandra omkring. Hade även ett 2 års gammalt presentkort på Åhléns som jag fortfarande inte hittat något för! Varje gång man har ett presentkort så hittar man inget i den affären, men allt i alla andra affärer. Varför är det så?
När vi gick till Food court för att hitta något att äta träffade vi på Maria & Alper, gemensamma vänner från bromma. Alper och Devrim brukade jobbade tillsammans i Marmaris för ungefär tio år sedan! Sedan flyttade Alper till Sverige och nu har de fått en liten bebis som är otroligt söt. 6 månaders Alice! Kommer bli en perfekt kompis till vår ännu ofödde lilleman. Så vi satt och pratade med de och käkade innan bion började vid 18:00.

Vi bestämde oss för att titta på trollkarlen från Oz, den var helt okej. Men bara helt okej!
Den var mer barnslig än vad jag trodde att den skulle vara, trodde den skulle vara mer inriktad på äldre men där hade jag feeel. Men fortfarande, den va helt okej. Ingen film jag kommer titta på igen i alla fall!

Idag jobbar Devrim till sent in på natten, så jag har planerat att träffa Fanny. Kvinnan som man aldrig vet vart man har. Så det är bara vänta och se om man blir ensam ikväll eller inte! Vi hade ju iallafall tänkt att ha en riktig pysselkväll, det va så hon sa. Vad det innebär vet jag inte, återstår att se!


 
 

Långfredag

Godmorgon! Eller ja, jag vaknade redan vid niomen det är inte förens nu jag har vaknat till efter att ha segat ett tag i sängen och efter en god påskfrukost. Solen skiner så ut måste vi, känns som att solen har börjat bli en självklarhet! Men vart dagen tar oss vet vi inte riktigt, men någonstans ska vi.

Tillbaka till gårdagen; som sagt så var vi bjudna hem till mamma på påskmiddag, ett litet knytkalas.
Så jag och Devrim gick till ica för att inhandla lite köttbullar och korv som han kan äta ( Det var inte det lättaste ).
Plus att jag nämnde tidigare att jag bara måste ha ett påskägg, även fast jag måste köpa det själv.
Så självklart gjorde jag det! Fast det skulle jag inte gjort, för imorse kom pappa med ett mega ägg fyllt med godis precis innan han och hans sambo ska iväg till åre. Så nu får man nästan bada i godis här hemma, men jag klagar inte!
I alla fall, så blev vi kvar hos mamma till runt nio och sen tog vi bussen hem, hann kliva in genom dörren och fixa iordning en mystorsdag, bestämma vilken film vi skulle titta på, och så somnade jag. Devrim börjar tröttna på att jag ena stunden kan vara så taggad och insatt i att göra saker, och så fort han tittar bort så ligger jag och sover, haha. Jag skyller allt på graviditeten, tycker jag är helt rätt!

Igår hade jag ett utbrott på mitt hår, så ville göra något åt saken men velig som jag är visste jag inte om jag skulle gå tillbaka att bli brunette eller bli ljusare, så frågade runt och självkart fick man 50/50. Men jag gick i alla fall och köpte brun toning, så ikväll blir man brunette igen! Lovar dock att jag kommer ångra mig imorgon..



babyfever


 
 
 

 
 

you only miss the sun when it starts to snow

Godmorgon världen! Klockan ringde vid 05:45 imorse, gick upp direkt för att kolla om jag fortfarande hade feber. Surprise surprise, den håller sig kvar! Känns irriterande att vara sjuk över en liten spruta,
man känner sig inte sjuk på riktigt?
Så jag somnade om och vaknade upp vid åtta när Devrim skulle gå iväg till skolan, där han alltså lär sig svenska.
Så nu sitter jag ensam här hemma, en riktig soffpotatis efter frukost.
Tänkte slappa i någon timme till, sen städa undan lite snabbt och gå till affären för att få lite sol i alla fall! Helt otroligt att solen har visat sig en hel vecka i sträck nu? Jag hoppas den spar på sig till sommaren!

Ikväll är vi bjudna på påskmiddag hem till mamma, så jag hoppas att jag mår bättre senare efter lite frisk luft. Man känner sig alltid sämre på morgonen, eller är det bara jag?
Jag minns inte ens vad jag gjorde senast jag "firade" påsk. 
Förra året bodde jag fortfarande i Istanbul vid den här tiden, där glömmer man bort att påsken excisterar. Måste ha varit året innan då jag och mamma var hos släkten i Bollnäs!
Känns så konstigt att bo ensam på påsken, tillsammans med någon som knappt vet vad påsk är för något. När man var liten var det lite som julafton, man vaknade upp på morgonen och fick leta efter sitt påskägg.
Jag tror jag ska gå och köpa ett påskägg till mig själv, gömma det och sen leta efter det om några dagar. Jag har ju ett ganska kasst minne, så jag lär ha glömt vart jag lade det, haha.


There is no one, no one like you

Efter att ha tagit en anti-D spruta igår, pga graviditeten och att min blodtyp är negativ, så reagerade min kropp tillbaka med feber och förlylning över natten som fortfarande hänger sig kvar. Så även fast jag sovit bort hela dagen ska jag nu säga god natt! 
Plus att mannen i huset beslagtagit tv:n och är fastklistrad framför terminator, nej tack, då sover jag hellre.
 
Får hoppas på att man bara är tillfälligt sjuk och är frisk imorgon så att jag kan gå till jobbet, blir så lätt uttråkad på att vara hemma. 
 
 

time can change me, but I cant change time

Förstår inte hur tiden kan ha gått så fort när man blickar bakåt,
men varje dag som går är som en evighet?
 
Sommaren 2012
Sommaren 2011

Sommaren 2010
Sommaren 2009

a new and a fresh start

Jag undrar hur många gånger jag har försökt att starta upp bloggar om och om igen.
Och bara för att jag helt plötsligt blev så sugen på att göra ännu en nystart så försöker vi igen!

Jag har inget att förlora. Så för alla som inte känner mig så pass bra och för alla som behöver en updatering;

Namn: Cornelia Blom Frammin
Ålder: 21 år
Bosatt: I Stockholm

Bor tillsammans med min turkiska pojkvän i Upplands Väsby, en bit utanför Stockholm.
Vi har varit tillsammans i 4 år, förlovade i 2 år och hade ett distansförhållande till och från i 3 år.
Men för 1 år sedan flyttade han hit till mig och nu jobbar han och går i skolan. Men det största i livet just nu är att vi väntar en liten pojke i början på juni, längtar! Så nu jobbar jag min sista månad på Arbetsmiljöverket,
( inom statistik ) och sen blir det en lång månad till juni.
Här kommer jag skriva av mig när jag är arg, ledsen, skit glad eller bara för att.
 
 
 
 

Bild från vår första semester tillsammans i Marmaris 2012