If you leave me now you take away the biggest part

Ja, fan skärpning.. jag som lovade mig själv att uppdatera mycket har ju redan glömt det! Nästan en vecka sen jag skrev sist, så vad kan ha hänt.. Jo, jag var sjuk hela helgen och är det lite halft fortfarande! Så det har ju inte hänt speciellt mycket på de senaste dagarna. Började dock jobb idag, de ringde från dagiset på sanda ängar idag och bad mig jobba! Och kände mig ganska uttråkad efter att inte ha jobbat på en vecka så, jobbat har jag gjort idag.

Och igår fick Devrim min post med sina visum papper i, så imorgon ska han ansöka! Längtaaaar.
Och imorgon ska jag jobba för RA, på globen. Tror det kommer bli riktigt kul!

Nu är det soffläge, filten på och f.r.i.e.n.d.s på tv.. <3

Wish upon a star

En månad kvar till julafton, helt galet! Och ingen snö, tack tack, den kan dröja lite till. Gårdagens jobb gick faktiskt riktigt bra,, tiden gick fort och jag hade bästa medarbetarna igår. Hoppas på samma idag! Vaknade även till världens bästa sms idag från Devrim. Det var nämligen så att hans intervju tid på svenska ambassaden för uppehålltillståndet var bestämt den 22a februari, men nu hade ambassaden hört av sig till honom och frågat om han kunde komma in den 19e januari istället! Sååå mycket bättre, efter att vi hört att en vän till honom fått svar redan efter en vecka efter hans intervju. Så hoppas hoppas!!

Igår skickade jag även iväg alla papper till devrims turistvisum, skulle ta 6 - 5 arbetsdagar, så kommer troligen till honom om en vecka! Ska bli så skönt när han har fått papprena i handen så man vet att de kommit fram säkert. Efter att han lämnat in de tar det bara 4 - 5 arbetsdagar att få svar, så inom tre veckor får vi nog veta om han kommer hit till jul eller inte!

Så nu har jag all energi i världen till att gå och jobba,
ciao <3

Its not easy when its hard

Trött trött trött! Och jag är så arg på mig själv.. hade på ljudlöst hela natten och imorse, då självkalrt dagiset ringer och vill ha mig som vikarie! Suck.. Så nu, innan jag går och lägger mig ska jag INTE sätta på ljudlöst. fast helst vill jag ju inte jobba imorgon eftersom jag har kvällspass på Restaurang assistans, kan bli en lååååång dag..

Så nu måste jag hoppa i säng!
God natt <3

crash boom bang

Trött, uttråkad, ont i nacken, hungrig.. Finns inte mycket att säga om denna dag! Spenderade den mesta av tiden på att vara på pappas jobb och fixa iordning alla papper, sen drog jag på intervju på dagiset. Skrev på anställningspapper och nu är det bara att hålla tummarna på att någon ringer! Sen drog jag hem till mamma och baaaaara tog det lugnt.

N väntar jag på att Devrim ska sluta jobba så att jag kan ringa honom!
Försöker hålla mig uppe genom att kolla på scrubs..
God natt <3

I'm gonna build a lego house

Tre poäng tre päng tre poäng! Ååååh vad skönt med vinst idag, 3 - 2, mot serieledarna dessutom. Fick sitta första halvlek pga att jag har varit bortrest, så det var väldigt surt. Men det va skönt att få med sig en assist och ett skott som hamnade på motståndarens fot och in i mål. Mål som mål, eller?

Hela dagen har annars gått åt att fixa med Devrims turist visum så att han kan komma hit i vinter, på jul och nyår. Skrivit ut papper hit och dit och fyllt i alla! Puh.. har precis blivit klar med det! Nu återstår det ett brev, kopior på passtämplar och väntan på personbevis som bör komma någon gång i veckan. Längtar!

Börjar bli lite småtrött, och har ont i nacken efter matchen, är rädd för att den kommer vara orörbar imorgon bitti! Hoppas inte.. Imorgon ska jag in till pappas jobb för att kopiera allt, och sen ska jag iväg på möte på ett dagis här i Väsby, får se om ajg får några extra vikarie timmar där! Håller tummarna, skulle behövas.

God natt <3

Fresh new start

Haha, jag måste få skratta lite åt att jag inte har skrivit här någonting på drygt två år.. Låter som jag! Meeeen, nu hade jag tänkt att börja igen. Det är alltid kul att blicka tillbaka och se vad som hände just den dagen, det året. Och jag har saknat att skriva av mig! Så dags att börja uppdatera lite här känner jag. För er som inte har koll på fem öre, här kommer snabb fakta:

1. Cornelia Blom Frammin, född 1992 den 11 Februari.
2. Bosatt i Upplands Väsby som ligger kvarten utanför stockholm.
3. Tog studenten i somras, så nu jobbar jag timmar på Restaurangassistans och söker annat bla på dagis.
4. Är förlovad med en kille som heter Devrim, som dock bo i turkiet, men vi har hållt ihop i snart 3 år. Hela hösten har vi fifflat med papper hit och dit och förhoppningsvis så kommer han hit till hösten.
5. Spelar innebandy i Väsby IBK.

Så, kände att det var allt ni behövde veta om ni inte redan visste det! Börjar känna mig lite små trött, ska lägga mig på soffan framför tvn och kolla påå någon film tror jag. Ingen tid att passa imorgon! Tänkte bara ta bussen över till mamma och ordna med lite papper inför Devrims visum, och sedan tagga inför match mot Vallentuna på hemmaplan. Tre poäng tack!

God natt <3