I don't want to push to far

Inget jobb ringde idag, så ännu en dag i slappkläder fram till eftermiddagen. Igår var jag ju då inne i stan med pappa, hade önskat mig en liten shoppingrunda i julklapp så fick den i förskott eftersom jag, mamma och devrim åker norrut på julafton. Så igår shoppade jag loss, en svart kavaj, ett vitt linne med ett svart kors på, en enkel brun tshirt, svart kofta och en vit stickad tröja! Nöjd, yes.

Idag ska jag äntligen träffa julia, var alldeles för länge sedan! Hon slutar skolan vid två om jag inte minns fel, och sen ikväll vid sju blir det innebandy träning. Hoppas dagen bara rullar förbi! 4 dagar kvar..


We can take it back one day

Ibland är sängen den skönaste platsen som finns, har inte rört en fena sen jag vaknade vid nio. Ligger just nu och tittar på sjunde himlen, klassiker! Pappa ringde precis och han bad mig möta honom vid sergel bion klockan 4, så vad ska man göra frams till dess?

5 dagar kvar! <3


It's time to be happy

Hej och hå nu går tiden aaaaalldeles för långsamt! 6 dagar kvar tills Devrim kommer och jag lovar att det kommer att kännas som ett år.. Varför blir det alltid så när man längtar efter saker? Jag fördriver tiden genom att börja planera vad vi ska göra när han kommer! Så som träffa tjocka släkten och vänner, besöka jobb och gamla skolor, bio, bowla, aaaallt. Ringde honom tidigare idag och han erkände att han är nervös, du är inte ensam älskling! 6 dagar kvar..

Hela dagen har varit lat, tog en fika i centrum med Johanna, min bortsprugna vän! Efter det har det varit slapp i soffan framför oc, kvalité. Snart är det dags att röra på sig, innebandy träning ikväll mellan åtta och tio. Känns bra! Imorgon ska jag förhoppningsvis jobba på dagis och efter det ska jag in till stan för lite kvalitétstid med pappa! Shopping står på schemat.


The world is mine

Det är helt galet, kan fortfarande inte förstå det, och därför har jag nog svårt att sprudla av glädje? Min pojkvän från turkiet fick JA på sitt turistvisum, att komma hit mellan 19e Dec - 17e Jan, det känns helt ofattart! Jag tror inte på det förräns jag står där på Arlanda och ser han komma ut genom dörrarna. Jag har väntat på den där dagen så länge att jag nästan inte trott på den längre! Men snart är den här, bara 12 dagar kvar.. Helt otroligt!!!

Och sen har jag en JÄVLA tandvärk också.. Va i Jakan i måndags för att dra ut min visdomstand i nere käken, det va ett svårt uppdrag för tanden växte vågrätt och den låg under skelett och massa skit, så operationen va obehaglig men ännu värre nu efteråt för har fortfarande tandvärk! Och inte lite tandvärk heller.. Jag får inte springa, inte lyfta, alltså ingen innebandy eller jobb, för då kan stygnen gå upp.. Kul, kul! verkligen.

Så det är soffpotatis varje dag, har varit i alla fall. Men imorgon ska jag i alla fall träna och hoppas på att det blir jobb framöver! För nu är jag uttråkad. Och jag är så extremt hungrig, sugen på allt tuggbart, MEN, icke sa nicke, det är svårt att tugga efter operationen. LÄNGTAR tills det är över, ska i alla fall dit på måndag igen och ta bort stygnen, heja heja.

Nu är det frukost dax, gott med enbart vaniljyoughurt.. SUCK!