jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö

rubriken tagen ur ken ring - ber en bön
jag fäller guldtårar till den låten, den är så fucking underbar
värd att lyssna på

Hej hopp gummisnodd, tillägnad devrim.
Idag var jag super taggad till fotbollsmatch, men nej nej vaknade sjuk som vanligt och fick sitta bredvid och titta på. Vi sopade banan med de och vann med 12 - 0, ouiho. Efter det skulle jag egentligen stressa hem som ett stucket bi för jag och linda skulle in till stan på modellfotografering, men eftersom det spöregnade blev det inte ritkigt så. Blev chill i soffan istället! Ikväll ska jag hem till pappa och äta middag med nära och kära och några vänner till pappas tjej. Kommer nog bli mysigt du!

Oh shit, bara 12 fucking dagar kvar sen är jag i turkiet igen. Ni anar inte vad jag längtar, ni anar inte vad glad jag är.. men ni anar inte hur mycket jag kommer sakna att linda inte är med den här gången! Men polare som vi är klarar vi det ändå, right? Aja, inlägget är tillägnat linda för hon ville ha något att läsa. Cheers!


oh like like, i do it like a truck

Sjuk sjuk sjuk, yeahoo.. Gårdagen var lugn eftersom jag planerat att spela cup idag, men nej nej! Får väl bli hemma idag all day long.. Det blir nog tillbaka resa till turkey om cirka 20 dagar, naaaaaaaaaaaaaaaaaajs! Mer om det kommer lite senare.. Nu ska jag duscha.

Ciao