Fredagsmys

Har fått två mer gissningar:
Anne - 7 juni, Cecilia - 4 juni och Maria - 5 Juni
 
Spänningen är på topp! Vem vinner?
 
Fick även ett sms av min pappa alldeles nyss som säger att han fixat ett babyskydd (bilbarnstol) till lilleman. Så lycklig! Det blev en Brio Primo, jätte fin. Bild kommer senare!
 
Avslutar min fredag med chokladmousse tillsammans med hallon och marsmallows samt Bilar 2.
Slapp men en skön fredag!
 
 

Vem kommer att vinna?

Idag är jag i v. 38+4, alltså i vecka 39 och har 9 dagar kvar till beräknad födsel. Många tankar springer omkring i mitt huvud! Han kan komma vilken dag som helst, samtidigt som han kan stanna där inne i tre veckor till. Jag gillar inte att inte ha koll! Men, några som tror att de har koll är tjejerna som var på den överraskande babyshowern för ett tag sedan. Då fick alla nämligen gissa på datum, vikt och längd för lillen. Så nu ska vi se listan över datum;
 
Johanna - 9 juni
Linda & Jessica - 6 juni
Fanny - 10 juni
Julia - 30 maj (redan ute)
Josse - 1 juni
Sofie - 8 juni
Felicia - 12 juni
& jag själv - 14 juni
 
Kommer någon ha rätt, och vem har i så fall rätt?
Jag hejar stenhårt på Josse just nu, för hon tror han kommer imorgon!
Jag hejar inte ett dugg på mig själv, då jag satte datumet längst bort.
Men jag lät mig själv vara realistisk istället för önsketänkande!
Vilket datum tror du?
 
 

Kvällen smyger sig på

Idag har jag verkligen inte gjort någonting. Sedan Devrim gick till jobbet vid halv tre så har jag matat serier, startade med Kuzey Guney och sedan kollade jag på One Tree Hill. Och som vanligt slutade man i tårar! Att man alltid ska bli så berörd av serier, jag förstår inte. Så jag var tvungen att ta en paus och laga lite middag! Blev hemmagjord pizza idag, samt sallad med Chevré ost. Och ni som inte provar sallad med Chevré ost istället för fetaost, ni har missat något! Jag skulle kunna äta det som lördagsgodis.
 
Så nu sitter jag här proppmätt och hoppas att det är någon bra film på tv ikväll! Har även drömt mig bort och kikat på resor, humöret är ju alltid på topp då. Men sedan när man inser att man ändå inte kan boka, då sjunker humöret. Första sommaren som ligger oplanerad rakt framför ansiktet! Känns konstigt. Men det kommer bli den bästa sommaren någonsin! Nu är det bara 9 dagar kvar till beräknad ankomst för Lilleman. Och snälla snälla du, var inte lika dålig tidsoptimist som din far. Låt 9 dagar bli max 9 dagar, och inte det dubbla.
 
 

Friday morning

Godmorgon! Som vanligt vaknade jag tidigt igen, så som vanligt börjar jag bli trött igen. Så efter att jag har ätit frukost blir det nog att krypa ner i sängen igen! Devrim har sovmorgon idag, stackarn jobbade 12 timmar pass igår och har ett 12 timmars pass imorgon igen, så vill inte väcka honom. Men solen verkar i alla fall visa sig där ute, så kanske blir en promenad senare i eftermiddag! Annars har jag inga planer alls. Har inte lust till att planera något heller för den delen! Om något dyker upp, så gör det, om inte så är jag gärna hemma och tar det lugnt.
 
Ha en underbar dag!

Ny pusselbit

Kom hem för drygt en timma sedan efter en fika med Kattis. Och precis som förra gången var det lika mysigt och lika mycket att prata om! Jag undrar verkligen varför vi lät varandra glida ifrån så pass mycket de senaste fem åren. Men nu känns det som att vi börjar hitta tillbaka, och det gör mig sjukt glad! Känns som torsdagar har blivit vår grej, så vi spikade in nästa torsdag också. 
 
Förutom hallonbladsté fick jag med mig jordgubbar hem, så har precis ätit mig mätt på en skål! Man får inte glömma grädden och mjölken också, en självklarhet. Så det fick bli dagens middag! Eftersom det inte finns något intressant på tv, så ska jag nu fortsätta min underbara serie, Kuzey Guney. Får se hur många avsnitt jag hinner med innan sömnen kallar!
 
Två tankar såhär på kvällskvisten:

Finns säkert flera som undar, vad hände med alla körlektioner? 
Jag har varit sjuk, som de flesta vet, och valde därför att lägga det lite på is. Och nu när jag är frisk igen, så var jag faktiskt ute och övningskörde med pappa igår kväll. Men har beslutat att jag faktiskt ska lägga det is igen, pga att mina tankar vandrar iväg åt andra håll nu så tätt inpå förlossningen. Känns som det är viktigare att fokusera på just nu, eftersom all hjärnkapacitet dras dit ändå. Så jag lär mig inget nytt i bilväg, känns som jag bara står och trampar vatten. Så när lilleman väl är ute igen, så kan jag ta tag i det igen och köra! Känns som rätt beslut. 
 
Kvällens andra tanke går självklart ut till Simone, lillen som blir 20 år idag. Grattis på födelsedagen! Och inte har man kunnat ringa och sjunga sådär fint som man brukar, för kvinnan befinner sig i egypten. Om du läser det här, så hoppas jag att din födelsedag har varit riktigt bra, precis som du ville ha den med massa iskalla fruktdrinkar! Med tanke på svaret på smset jag fick imorse, antar jag att du fått en del drinkar. Så festa loss nu, det är din dag idag!
 
 
 
 

Upp och hoppa

Min powernap blev längre än va jag tänkt mig, sov i två timmar! Men det var riktigt skönt, och är fortfarande trött? Känns som kroppen gör sig redo nu. Ska alldeles strax springa till bussen som tar mig till centrum! Ska passa på att byta ett linne som jag köpt på gina tricot och även köpa mer hallonbladsté, innan vi ska fika. Linnet var alldeles för stort, och ja jag orkade inte prova den i affären, det är det sista du vill göra som gravid. Så istället chansar du och provar när du kommer hem! Så nu ska jag snabba mig på och ta på mig skorna, tar sin lilla tid med en mage ivägen! 
 
Ha en mysig kväll!

12:33

Har spenderat hela morgonen åt att städa det jag inte hann med igår och att titta på Kuzey Guney. Det mest irriterande är att de två avsnitten jag nu sett senast har varit utan text, och då är det lite svårt att förstå då de pratar turkiska i 180 km/h! Men nu är det över och jag förstod iallafall sammanhanget, så nu väntas nästa avsnitt som har text. Och det börjar dra ihop sig nu och det är så spännande! Men jag vaknade tidigt imorse, så får bli en powernap nu mellan avsnitten. 
 
Senare ska jag göra mig iordning för en fika med Kattis! Känns som en bra dag. Ha det bäst!

Onsdag kväll

Idag, just idag har flera personer haft samma känsla. Jag lovar, när bebis är här kommer hela jorden få veta det! Först fick jag ett sms imorse och alldeles nyss ännu ett sms, får även inte glömma samtalet från pappa som trodde något hade hänt då han hade missat samtal från mamma som inte svarade när han ringde upp. Haha, people, ta det lugnt nu va! Jag gillar att jag inte kan ringa folk utan att få en reaktion om bebis kommit innan jag hunnit säga hej, eller om jag har missat ett samtal så får man ett sms om att man är på bb. Tycker det är ganska charmigt, meeeen, vad händer de dagar då jag kanske går över tiden? Då lär man få sms och samtal stup i kvarten, och då gäller det att svara! 
 
Var tvungen att skriva av mig av det roliga,
nu är reklamen slut och grace anatomy börjar.
God natt!

15:59

Idag har bara slapp stått på schemat, har inte gjort någonting annat. Men nu, när Devrim precis gått iväg till jobbet så finns det lite att göra! Vilken minut som helst börjar one tree hill, så då blir jag fastklistrad i soffan, och efter det hade jag tänkt städa lite. Ser ut som hej kom och hjälp mig här inne just nu! Men som tur är går det fort när man bor litet. Och efter det är det dax att laga middag och sedan börjar kvällen komma och massa kul på tv! Har även ställt in mig på att titta på grace anatomy ikväll, något jag inte direkt följer men fastnar för när jag väl tittar. Och kvällens avsnitt verkar så spännande, så nu är jag nyfiken! 
 
Inte alls mycket kul på schemat, men det positiva är att jag känner mig någorlunda frisk nu! Skönt är bara förnamnet. Så imorgon har jag planerat att träffa Kattis igen! Ska även ta mig en sväng på centrum innan och sedan  köpa hem massa jordgubbar, nomnom. 
 
Ha en trevlig kväll!
 
dagens lunch fick bli fruktsallad
 

Mysig morgon

Vaknar upp till en regnig morgon, perfekt! Då slipper jag ha ångest över att jag måste gå ut. Då blir det lite lättare att bara vara hemma! Trots det mysiga vädret vaknade jag tidigt och har precis ätit frukost. Så nu börjar jag bli trött igen och ska nog krypa ner i sängen bredvid min sovande man som inte börjar jobba förens 17:30! Då slipper jag i alla fall vara ensam hela dagen. 
 
Min förkylning däremot börjar avta tror jag! Inga feberkänningar på 24 timmar nu, bara snorig och hosta kvar. Men sådant kan va kvar i veckor om man har otur! Men har jag tur så vaknar jag nog upp helt kry om någon dag eller så. Det gäller att vara på tipptopp för att orka ett maraton, alltså inför en förlossning. Så nu får man börja ladda batterierna och ställa in sig mentalt! 11 dagar kvar, längtar sååååå.

Den där mannen alltså

Det finns inte många dagar i veckan då jag måste vara fastklistrad vid tvn en speciell tid. Men, tisdagar 20:00 är helig, det är ett måste! För då börjar Kjelles smakresa. Inte nog med att han har samma namn som min far, han är helt enkelt bara stört skön! Det finns många på tv nu för tiden som man skrattar ÅT, men han skrattar man MED. Resor, man med humor, mat och komedi, en bra kombo för att få mig på fall i alla fall. Så ni som inte tittat, ge han en chans! 
 
Har precis njutit av en riktigt god middag, körde på turkish style idag, tavuk casserole, lite som kycklinggryta! In med kyckligen i ugnen med grönsaker, tex paprika, lök och tomat, tillsammans med oliv och rapsolja och kryddor. Och till det hade vi ris och pommes, precis som i Turkiet! Och självklart den goda kalla turkiska yoghurten. Mumsigt blev det! Så nu kan jag dö lycklig.

Frysen är full

Och det är så skönt! Så slipper man springa ut och storhandla det första man gör när lilleman kommit. Så nu kan jag slappna av på den fronten i alla fall. Fick även sällskap av Anne på shoppingrundan, det var länge sedan sist! Kändes konstigt att säga hejdå och att nästa gång vi ses så är jag mamma. 
 
Men innan vi drog iväg så hamnade jag hemma hos pappa i solen ett tag, max en timma orkade jag innan jag smälte bort. Ja det var vind ute idag, men inte nådde de vindarna mig där jag satt! Så tillslut fick jag nog. Men en liten promenad och sol fick jag i alla fall! 
 
Och nu sitter jag i min heliga soffa igen och väntar på att mannen i huset ska komma hem så att middagen kan börja. Ha en mysig kväll!

I just can't get enough

Har ätit mig absolut proppmätt på frukost, dagens bästa måltid. Extra gott blir det på sommaren! Då kan man ta till med jordgubbar osv, mums. Så efter att ha vaknat halv elva dag, äntligen, så har vi precis ätit frukost och jag ligger i soffan och avundas Devrim. Jag vill också ut i solen, jag vill inte vara sjuk längre. Förut när jag var sjuk så var jag det i 2-3 dagar, nu har jag varit det sedan i fredags och det börjar bli extremt tråkigt! Speciellt när man inte känner någon direkt förbättring. Nu när halsen inte gör ont längre så har någon hosta hittat hit istället!
 
Så medans alla andra njuter av dagen lär jag ligga här i soffan. Det enda "planerade" idag är att storhandla med mamma, ett måste! Så roligare en så blir inte min dag, tjoho.

Förkylning till salu

Extrapris också! Nu vill jag verkligen bli av med skiten.. Först var jag mest arg av tanken på att föda med feber. Men nu, nu har jag fått reda på att kroppen inte ens låter en föda så länge man är sjuk. Skojar du? Jag som hade mina förhoppningar hit och dit, så får jag den här infon som salt i såren. Visst, är ju bra att inte behöva föda med virus i kroppen, men samtidigt, nu vet jag att inget kommer hända så länge jag är sjuk. Samtidigt fick jag även höra den här infon, (som lika gärna kan vara en stor fet myt); man kan bli sjuk precis innan förlossningen startar just pga kroppen säger ifrån och behöver vila och spara energi. Ska man tro på det eller ej? Det vet jag inte. Så det återstår att se! Så nu kanske jag ska ta min förkylning på allvar och verkligen sova och kurera mig, åh vad kul.. Nej, nu ska jag tycka synd om mig själv med en skål jordgubbar med mjölk och grädde!

I got a feeling

Att jag kommer klättra på väggarna imorgon om jag fortfarande är sjuk. Men idag kom jag i alla fall ut, i en timma! Blev bara en snabbis till centrum då Devrim behövde köpa nya skor, och jag hade även en kupong på en gratis body på lindex. Köpte även lite behövliga saker som vi behöver ha med oss till bb! Så nu har jag packat vår del av väskan också. Bara lite sista minuten saker som ska i, som vi får ta när tiden är inne!
 
Bästa köpet idag var jordgubbar, oslagbart!
Så fick en god men lätt lunch när vi kom hem. 
 
 

10:44

Godmorgon! Här sitter sjuka jag på språg, klarar inte av att vara inne en dag till. Så ska ut i solen lite och få lite frisk luft i alla fall! Devrim var uppe tidigt imorse och hade lite ärenden, så nu ska jag iväg och möta honom vid station. Vad vi ska göra och hur mycket jag orkar, det återstår att se! Ha en underbar dag

Mothers day

Idag har det varit morsdag, och man ska göra något speciellt för sin mor, kanske fixa tårta eller present? Men jag tycker personligen att varje dag är morsdag, även farsdag. Varje dag är jag tacksam över mina föräldrar, och jag behöver inte ha en speciell dag för att påminnas om det! Och det hoppas jag de inte behöver heller. De är mina stöttepelare genom livet och önskar mig inga andra än de att dela blod med! Men idag är det just morsdag. Vad skulle man göra utan sin lilla mamma? Min mamma är 50/50, min mor och bästavän. Hon vet allting om mig! Hon gör alla mina vänner till sina vänner och får de att känna sig speciella, hon säger vad hon tycker och står för det när jag behöver hjälp, hon vet att hon ska bara finnas där och krama om mig när jag är ledsen och jag delar alltid med mig av min glädje till henne. Hon finns alltid där, i med och motgångar. Jag hoppas att min tid kommer och jag kan ge tillbaka allt som du har gett mig!
 
Om några dagar, veckor blir jag själv mamma. Och jag vet att flera av mina vänner kan intyga att jag alltid sagt; jag vill ha samma relation till mina barn som min mamma har till mig. 
 
Så för mig är du inte bara en mamma, du är min bästavän och min syster. Och du kommer bli den bästa mormorn i stan! 
 
Jag älskar dig av hela mitt hjärta
 
 

15:22

Jag älskar att regnet fallet ner nu när man ändå är sjuk och inte kan gå ut. Finns inget bättre än att slippa kliva upp ur sängen och bara slappa med film hela dagen och höra regnet utanför. Trodde det skulle bli en vanlig tråkig söndag, men den är rätt så mysig! Kollar just nu på hans och greta, ingen höjdar film direkt, men den funkar en dag som denna. När den är slut ska jag se om jag kan få lite sömn innan det är dinner time! Och trycka i mig x antal apelsiner för att bli frisk till imorgon.

Climbing the walls

Tack vare mitt äventyr igår så har jag fått ännu mer ont i halsen, tack för det. Men det känns i alla fall som febern har lagt sig just nu! Fick i alla fall sömn inatt. Så idag lär jag bara ta det lugnt och hoppas på att jag är frisk imorgon! Klarar inte av att bara vara hemma och inte göra något. Men just nu känns det inte som att jag har något annat val! Får sluka massa apelsiner och dricka te idag helt enkelt och hoppas på det bästa. Hoppas ni andra får en underbar dag! 

21:21

Och jag är redan nerbäddad! Det är jag och mina strepsils ikväll framför fotbollen. Men eftersom ingen av lagen direkt intresserar mig så knäpper jag nog över till batman filmen snart! Nu vill jag bara att Devrim ska komma hem, stackarn jobbar 13 timmar pass idag och imorgon. Duktig kille! Så jag undrar va man ska hitta på imorgon. Även fast jag är sjuk så klättrar jag snart på väggarna. God natt!

Oron är som bortblåst

.. men inte min feber! Så direkt efter att jag kommit hem från sjukhuset och ätit lunch så krashlandade jag i soffan och vaknade precis. Var skönt att få lite sömn i alla fall! Så nu blir det bara slapp slapp slapp hela lördagskvällen, och en fruktsallad till middag. 
 
Men i alla fall, när jag väl kommit till sjukhuset så blev jag hänvisad till en sal för undersökning. Fick sitta med en ctg kurva i 30 min för att se bebis hjärtslag plus potentiella värkar. Efter det kom hon in och sa att allt såg bra ut, skönt! Och efter det fick jag vänta på ett ultraljud för att se så att mängden vatten osv stämde. Så jag fick se vår lilleman igen, och då försvann all oro! Eftersom han är så stort nu och utryjmmet i magen är extremt litet, så var det inte mycket alls att se. En kropp med ett bankande hjärta, och det var just det hjärtat som slog som fick mig att andas ut! Man känner sig lätt dum när man åker dit och tar deras tid i onödan, men som tur är är de så gulliga och tycker det va bra att jag kom in. 
 
Så nu undrar man verkligen, när kommer du lilleman?
det är två veckor kvar nu,
och jag längtar ihjäl mig..
 
 

Let the sunshine in

Fy vilken jobbig natt jag hade, kallsvettades som bara den och halsen bara värkte. Sov i flera intervaller, vaknade säkert 10 gånger inatt. Ingen höjdare direkt! Plus att lilleman brukar vara som livligast på natten, och han inte alls va det, satte sina oro spår i min hjärna. Feber, halsont och oro är ingen bra blandning när man ska sova! Så trots att jag kännet att febern fortfarande sitter i och jag är helt slut, så sitter jag på tåget påväg till Danderyds sjukhus. Jag kan inte slappna av om jag inte vet att han mår som man ska! Så just nu struntar jag i mig själv och tar mig dit för att få svar. Sedan blir det hem och verkligen kurera sig! Startade dagen med en god frukost i alla fall, något positivt.
 
 

Fredagsmys

En perfekt fredag när man är sjuk;
god middag
snacks och film
och min sambo
 
 

14:47

Den här dagen går riktigt långsamt. Det är nackdelen med att vakna tidigt! Och dessutom har mitt halsont blivit värre och jag känner mig jätte trött. Så nu ska jag försöka sova efter en hel förmiddag med kuzey guney maraton. Som tur är slutar Devrim jobba vid fyra tiden, och skulle då köpa hem massa grejer som jag behöver! Tack för det. Så nu ska vi se ifall John Blund har vägarna förbi

Friday morning

Trött tjej som inte kan sova! Vaknade vid åtta när Devrim åkte till jobbet och har sedan dess varit vaken, trots att mina ögon brinner och vill sova. Vaknade även upp med halsont, hoppas jag inte blir sjuk nu! Har klarat mig ifrån förkylning dessa nio månader, så nu under slutrushen är det inte alls kul om jag skulle bli förkyld. Men känner mig lite hängig och har nyst ett tiotal gånger nu på morgonen! Hoppas det bara är en dags grej. 
 
Idag har jag ingenting planerat, och det känns hur skönt som helst. Ska bara slappa och kolla på Kuzey Guney och filmer, känns som en bra fredag. 

Jag har saknat dig

Dagens höjdpunkt var definitivt min fika med Kattis. Helt otroligt att vi inte setts på två år, men att vi idag satt och pratade som om det vore igår. Jag inser verkligen nu hur dumma vi varit som inte setts oftare, och jag hoppas verkligen att det blir ändring på det! Har saknat min lilla Bill från högstadiet. 
 
Direkt efter det gick jag hem till mamma och tog det lugnt, eftersom Devrim jobbar till stängning så ville jag helst inte gå hem! Så har suttit och myst med min underbara mamma hela kvällen. Så nu är jag en trött tjej och ska hem och sova! God natt!

Lunch time

Har precis slukat i mig en lunch, man blir hungrig av att köra bil! Ska avsluta det med en smoothie och en kopp hallonbladsté, som förövrigt inte verkar fungera på mig. Hur man ska känna vet jag inte dock! Men fortsätter att dricka det i alla fall, det är ju inte dåligt. 
 
Ska bara slappa i soffan tills jag senare ska ta en dusch och göra mig iordnig för att möta Kattis vid fem. Det ser jag fram emot! Och vad som händer senare ikväll vet jag inte, Devrim är tillbaka på jobbet, så då blir det ensamt och tomt. Det blir väl jag, soffan och en film! 

09:03

Vaknar upp till ännu en dag med väckarklocka, och varför det? Jo jag ska övningsköra! Börjar bli som en vardag för mig, behöver inte skriva det längre snart. Men jag hoppas det inte är så många gånger till som behövs! 
 
I eftermiddag ska jag träffa Kattis, en gammal skolkompis som jag inte har sett på extremt länge! Så ska bli hur kul som helst. Vi var som Bill & Bull på högstadiet! Så massa prat över en fika blir det i eftermiddag. 
 
Nej nu ska jag iväg och köra,
Ha en bra dag!

Borta bra men hemma bäst

Åh vad jag är trött!! Om jag sa att jag va slut körd igår, så är jag det så mycket mer idag. Orkar inte ens skriva om min dag! Kan avsluta det med att vi hade det supermysigt hemma hos Jill och Evie med tårta och gäster. Och hon va nöjd med sin present, som va två armband, så då är jag också nöjd! Nu är vi hemma och lilla jag ska snart sova, laddar inför nya tag imorgon. God natt!

Full fart framåt

Snart är det dax för nästa övningskörslektion, då jag precis avslutat en för en timma sedan! Så jag har fördrivit tiden i centrum och letat present till Jill som fyller år idag, hipp hipp hurra. Så ikväll är vi bjudna hem dit på tårta, mums mums! Men innan dess så ska jag köra lite bil och iväg till barnmorskan på kontroll, like always. Hoppas allt ser bra ut och är som det ska! 
 
Direkt efter det ska jag möta upp Devrim i Solna då han ska förbi Danderyds sjukhus. Hans kusin är sjuk så han ville åka dit och titta till honom! Stackarn, jag hoppas inte att det är något allvarligt. Så jag håller tummarna för bra nyheter efter min bilkörning!

Sängen är min bästavän

Jag tycker att sängen är så mycket skönare på kvällen än på morgonen. Jag är inte så mycket för att ligga och dra mig till sent på eftermiddagen, jag gillar mer att krypa ner tidigt på kvällen när du börjar känna av tröttheten. Så nu tänkte jag göra det innan filmerna på tv börjar vid nio! Jag är fortfarande små mätt efter dagens lunch, så ska fixa mig en fruktsallad och té. Kvälls frukost i sängen! Imorgon blir det en riktigt lång dag, har fyra körlektioner mellan 10-14, sedan ska jag iväg till barnmorskan direkt vid 16. Så om jag var slut idag kommer jag känna likadant imorgon! Så det blir en skapligt tidig kväll för mig. 
 
 
Lunchen tidigare idag
 

Shoppa loss

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, fyfan jag är helt slut! Att jag inte lär mig. Förut kunde man vara ute och springa omkring nonstop, men nu orkar jag inte ens vara hemifrån i mer än en halv dag. Det tar verkligen på krafterna! Att bära omkring på en klump som väger 15 kg är inte det lättaste. Men jag lär mig aldrig, jag knatar omkring precis som förra året. Big up till de som orkar jobba in i det sista! Så nu ligger jag här på soffan helt utslagen! Men en riktigt bra dag har jag haft i alla fall. Vi shoppade nya kläder tll Devrim, jag och lilleman fick vara med på ett hörn också. Jag köpte ett bar sommarskor och lilleman fick en basic grå body. Så nu är vi nöjda och kan slappa resten av dagen, ska bara ut och övningsköra när pappa kommit hem från jobbet.
 
 
Dagens fynd
(är så glad att Devrim köpte jeanskjortan på nedersta bilden)
 

Oh happy day

Idag är det en såndär riktigt bra dag, fick världens bästa start på dagen! Mitt lilla äventyr i city imorse blev bättre än va jag tänkt mig. Jag är så glad och stolt över mig själv! Men vad den orsaken är håller jag lite hemligt just nu. Jag bara älskar hemligheter! Så nu ska jag till Sollentuna centrum och vänta på Devrim, så ska vi fira det med lite lunch! Vi ska även shoppa lite sommarkläder till honom då det verkligen behövs. 
 
Tonight's gonna be a good night!

Chirre med dirre

Efter en super god middag så lämnade vi lite plats till kvällens efterrätt; chips med dipp! När man inte har ätit det på länge så är det ju riktigt gott. Fast man måste variera med gurka, då blir det som bäst! Så nu har jag suttit och svullat hör i soffan framför nya säsongen av top model. Jag har lite hat kärlek till den reality serien, men jag kan inte sluta titta! 
 
Kvällen kommer avslutas tidigt idag, ska upp tidigt imorgon och ut på äventyr! Så nu ska vi runda av den med en film; beautiful creaturs. God natt!

Som att vara vid medelhavet

Satan vad varmt det är idag, extra glad att jag har tvättid just nu. 27 grader här i Upplands Väsby, på riktigt? Inte konstigt att jag höll på att tuppa av påväg ner mot centrum. Men nu har jag i alla fall lämnat in papperna till lägenhetsbytet och nu är det bara att hoppas på det bästa! Vi gick även och köpte lite nya kläder till Devrim som behövde nytt inför sommaren, super fina grejer. Så nu är vi hemma och tvättar, extremt kul! Sitter även här med papper från försäkringskassan angående föräldrapennings ansökan, och jag känner att mitt iq ligger på minus för jag förstår absolut ingenting. Att de alltid ska vara så komplicerade! 
 
Jaja, dax att ta tag i tvätten.. Tjoho!

Ännu en ny vecka

Jag säger det inte ofta, men nu tycker jag verkligen att tiden springer förbi! Det känns som det blir ny vecka hela tiden. Och nu har jag även gått in i v. 38, så bebis anses nu som fullgånget. Så nu kan han ploppa ut vilken dag som helst! Känns mer än overkligt. Så man får börja ställa in sig på det mentalt nu, och börja små packa saker som ska med till bb. 
 
Måndag måndag, vad ska man hitta på idag då tro. Nu såhär på morgonen har jag i alla fall pluggat lite körkortsteori, måste verkligen nöta på det idag! Och nu tänkte jag kolla på ett avsnitt av Kuzey Guney medans Devrim ligger och sover. Men idag vill jag i alla fall komma ut en liten stund, måste ner till hyresvärden och lämna in lite papper! Och sen har jag en såndär extremt rolig kväll, tvätta. Jippi! Men så behövligt. Inte så mycket spännande som händer idag, men bara dagen går fort så är jag nöjd!

Mellanöstern

Tidigare idag så kollade vi på något sorts matprogram där de lagade libanesisk mat, då fick jag självklart världens craving på mat från mellanöstern och har inte kunnat släppt det, förens nu. Fick mig en turkisk middag a la Devrim, med kyckling i ugn och bulgur. Så sjukt gott! Så nu ligger jag här i soffan och har matkoma samtidigt som jag är nervös och helt galen i den här hockey finalen. Sverige tröjan fick jag inte plats i, men lika galen svenskt fan är jag ändå! Heja heja
 

Baka en liten kaka

När man spenderar dagarna långa hemma så måste man hitta på något, så nu ska jag baka! Håller just nu på med en kladdkaka, och det blev knappt något kvar till formen då det självklara är att äta smeten. Gott! Och Devrim blev jätte sugen på hallonpaj, ( det är hans favorit ), så han sprang precis iväg till ica för att köpa innehållet till det och annat söndagsgott inför kvällens match. Så här hemma ska det bakas för fulla muggar! Jag börjar bli riktigt bra på det nu måste jag säga. Så nu ska jag kika så att jag inte brännet kladdkakan i ugnen, ciao!

Slapp söndag

Idag har jag inte gjort mycket och ska heller inte göra något! Var i alla fall ute och övningskörde med pappa på morgonen, och sedan dess har jag och Devrim slappat i soffan framför en film. Och nu ska vi se ytterliggare än film! Känns som en sådan dag idag, speciellt när vädret är så pass upp och ner. Men ikväll ser jag i alla fall fram emot en god middag och självklart hockey finalen! Tror nästan att Sverige tröjan måste på, heja heja!

Photosession

Nu fick jag lite tid över att lägga upp lite bilder 
från i fredags. Så här kommer mina favoriter!
 
Plats: Stockholm - Skeppsholmen
Fotograf: Cem Dursun
 

Grillat är godast

Efter en såndär riktigt skön vinst mot finnarna firar vi det med grillning såhär innan eurovision! Kommer bli en kanon kväll, det lovar jag. 
 

En fullspäckad dag

Så där ja, nu har jag lite tid att skriva här. Har suttit och fikat med min syster Evie här på förmiddagen, då samtalsämnet bestod mestadels av körkort! Eftersom hon tidigare avslöjat att hon är grym på den fronten så lärde hon mig lite tips och tricks inför kommande dagarna. Precis vad jag behövde! Så den här fikan var toppen och hoppas det blir fler gånger. Direkt efter det så kom killen med lägenheten förbi, då vi pratat om att försöka byta lägenhet. Så kan nu avslöja att han också var intresserad att bya, så nu återstår bara ett godkännande från vår hyresvärd! Känns så otroligt skönt och jag hoppas verkligen att det går igenom. Ska hålla tummarna tills jag blöder!
 
Och direkt efter det så gick jag till salongen där Josse jobbar, så här är jag just nu. Snart slutar hon och då ska vi skynda oss hem till hockeyn! Den här matchen får man ju bara inte missa. Så det blir en rush hemmåt till tvn! 
 
Och senare ikväll blir det hem till Sosso för förhoppningsvis lite grillnig, kubb och eurovision! En fullspäckad men en kanon dag, hoppas ni också får det!

På språng

Klockan bara springer iväg och det måste jag också! Så slänger iväg ett tjuvkik på en av bilderna från igår. De blev så himla bra! 
 
Nu; mot fiket för att möta Evie!
 

21:46

Två trötta är vi här hemma, liggandes i soffan och kollar på film. Det blir nog en tidig kväll för oss! Imorgon har jag en fullspäckad dag som innehåller fika, teori, pappersarbete, hockey, grillning och eurovision! Non-stop helt enkelt. Känns skönt, för då går dagen så mycket snabbare! 
 
Och jag längtar efter ett mejl från mimmi nu med bilderna från idag, kom kom kom nu! Ska bli så spännande. Nej, nu börjar filmen igen, god natt!

En hel dag på stan

Den här dagen har verkligen svischat förbi och nu är det redan kväll! Men jag har haft en supermysig dag i solen på stan med Devrim, Mimmi och Cem. En hel dag med fotografering, superkul! Längtar tills vi får fotona ikväll, förhoppningsvis. Tror att de blev jätte fina! Efter några timmar med kamera så slog vi oss ner på gräset i kungsträdgården med vår lunch och bara pratade och tog det lugnt. Så nu är vi påväg hem på tåget, trött som bara den men mer än nöjd med dagen! Så nu ska vi bara hem och ta det lugnt, precis så där mysig som en fredag kan bli. Så fort jag får fotona lägger jag upp mina favoriter! Ha en mysig kväll
 

Frukost - bästa målet på dagen

Jag vet inte varför, men jag skulle kunna somna om i flera omgångar bara för att få vakna och äta frukost varje gång. Jag älskar frukost! Speciellt när man har all tid i världen och kan göra en riktigt god frukost, precis som idag. Baquette, té, fruktsallad, kokt ägg, yoghurt m.m. En riktig festmåltid! Bra start på dagen då vi ska spendera hela sagen inne i stan. Vi ska nämligen möta upp Mimmi och Cem vid Åhléns för att senare vandra vidare till Stockholms finaste platser. Cem är en jätte duktig fotograf som ska ta kort på mig och Devrim innan gravidmagen försvinner! För jag märkte igår att jag inte har en enda. Så jag ser verkligen fram mot idag!
 
Så om någon har förslag på plats med fint naturområde där man kan plåta, säg gärna till! Vi tänkte i alla fall starta vid skeppsholmen, sedan får vi se vart dagen tar oss. Ha en bra dag!

Vi är gula och blå

Herregud, jag har glömt och andas i 20*3 minuter och nu blir det nervöst i max 10 min till, alternativt straffavgörande. Hur ska hjärtat mitt klara detta? Varför är man en sportfåne?! Jag blir galen, heja heja Sverige! Hockey hockey hockey, du kan göra min kväll bäst eller sämst just nu.
 
Oavsett så ska jag och Devrim mysa framför en film efteråt, då vi har varit på två andra planeter sedan han kom hem. Han sov, jag peppade för matchen, jag tittade på matchen, han pratade i telefon. Fast en god middag med kyckling och potatis i ugn med tzatsiki fick vi i alla fall På denna ett års dag i Sverige!

One year

För exakt ett år sedan så tog Devrim sitt pick och pack, lämnade familj och vänner bakom sig i Turkiet och tog beslutet att flytta hit till mig. För exakt ett år sedan var jag den gladaste på hela jorden, och det är jag än idag. Speciellt när man tänker på hur mycket han har åstadkommit, jag har åstadkommit och hur långt vi har kommit tillsammans! Från att båda vara utan jobb, boende hos mamma, till att idag ha vår egen lägenhet, Devrim har heltidsjobb och vi väntar vår son om tre veckor. Just nu, exakt just nu, kunde faktiskt inte livet vara bättre! Jag känner mig lyckligt lottad att det var just han jag föll för. 
 
På tal om annat än kärlek, så laddar jag inför en supermumsig middag inför hockeymatchen efter att ha handlat med mamma. Så nu är kylen full och dax att välja vad man ska äta! Har även precis druckit min andra kopp av hallonbladsté, heja heja. Devrim kom precis hem från jobbet så nu ska jag vara lite social! 
 
 
tidigare fika på waynes med Simone
 

Mot Sollentuna

Dax att ta tåget mot Sollentuna med Simone, måste till Cubus och byta ett klädesplagg och lite annat! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda, en glass kanske?

It don't make any differences to me

Ännu en morgon att vakna till väckarklocka och ännu en morgon med körlektioner. Men idag kändes det riktigt bra! Kanske man har börjat fått in det nu. Det återstår att se! 
 
Så nu är jag påväg hemmåt i solen, önskade dock att dis molnen kunde försvinna! Men ut senare ska jag i alla fall innan devrim kommer hem från jobbet vid fem tiden. Blir en liten ta det lugnt i solen dag med simone om någon timma! Jag är helt slut, igen bra sömn, ingen energi, sammandragningar 24/7. Trött tjej! Men ser fram emot en kväll med min sambo framför hockey vm, för gårdagen blev det inte mycket till. Ha en underbar dag!

22:24

Kvällen avslutades med en timmes övningskörning med min lille far och nu rundas den av med fotboll på tv! Mina ögon håller på att stängas av sig själv, men om det står 1-1 i en final är det svårt att låta bli att kolla. 
 
Imorgonbitti är det dax för körlektioner igen, ovanligt va? Har man bestämt sig för körkort så har man! Så nu tutar vi och kör och hoppas på att det går bra. God natt!

Hallonbladsté

Om det inte funkar att snabba på förlossningen så gör den ju ändå gott under och efter förlossningen! Så här ska det drickas fyra koppar om dagen. Spännande och se vad som händer! Och det smakade inte lika äckligt som jag trodde. 
 
Köpte min påse på hälsokost butik för 35kr!
( För er i samma sits och som är nyfikna )
 
 

Utslagen hjälte

Minus hjälte då kanske. Men jisses vad slut jag är! Känns som jag sprungit ett maratob och varit vaken hela natten. Tar på krafter att köra halkbana! Speciellt när man gör "farliga" saker med ett extra liv inom sig, då blir man extra stel och stressad. Men allting gick bra och nu har jag äntligen det överstökat! 
 
Har precis kommit in genom dörren efter att ha blivit hemskjutsad av mamma. Åkte förbi centrum och köpte hallonbladsté, ska bli kul att prova! Sägs att det ska hjälpa till att starta förlossningen. Så upp till bevis! Åkte också förbi mcdonalds för att jag höll på att dö av hunger, så nu har jag proppat i mig det och ligger död på soffan framför One Tree Hill! 
 
Devrim slutar äntligen tidigt idag, så äntligen får man se sin sambo! Så jag hoppas han kommer hem snart. Ikväll ska vi bara mysa! 

På okänd mark

Nu sitter jag i en okänd bil, med okända människor, på en okänd plats. Dax för halkbana inför kommande körkort! Känner en liten hat kärlek till halkbana. Man har ju inte gjort det tidigare, så man vet inte vad som komma skall! 
 
Så nu ska jag ha den här utbildningen hela dagen, önska mig lycka till!

Kladdkaka till middag

Istället för min powernap som jag skulle ta, så bakade jag en kladdkaka istället! Som både blev middag och kvällsmat nu när mamma kommit över och kollar hockey. Haft en riktigt ointressant dag, så har inte känt för att skriva! det enda spännande var att killen va här och kikade på lägenheten. Men vad som sades då behåller jag för mig själv ett tag! 
 
Så nu ska jag fortsätta att umgås med mamma, kolla hockey, vänta på att Devrim kommer hem från jobbet och ladda inför morgondagens bilkörning. God natt!

15:33

Okej, det blev inte lasxpasta, för pastan var slut. Men lika gott blev det ändå, lax med pommes och hollandaisesås! Så nu är jag proppmätt och har precis kollat på ännu ett avsnitt av Kuzey Guney. Ni förstår inte hur spännande det är, och ni förstår inte hur beroende den serien gör mig. Kan inte släppa det! Men nu börjar jag bli trött, så funderar på att ta en liten power nap innan kvällen kommer.
 
Jag har ont i mina tummar,
så mycket håller jag tummarna inför ikväll!
 
 

Raindrops is falling on my head

Jag har saknat en regnig dag! Ingen brådska att ta sig ut, ingen ångest att man behöver göra någonting för att solen lyser. En riktigt slappdag helt enkelt! 
 
Imorse hade jag körlektion igen, och den här gången gick det mycket bättre! Har lite saker jag måste öva på hemma, så får ta det med pappa när han kan. Direkt efter det så åkte jag hem! Så nu har jag städat och fixat iordning inför ikväll när killen kommer och kikar på lägenheten, jag är så nervös. Jag hoppas verkligen han gillar den! Tycker vår stora etta på 44kvm är perfekt, om man vill ha något mindre. Så hoppas hoppas! 
 
Nu ligger jag halvdöd i soffan och försöker hitta någon slags energi till att göra lunch, men har varken orken eller fantasin till att göra något att äta. Men snart så! Funderar på att göra laxpasta, kan aldrig bli fel. 
 
Så nu ser vi fram emot kvällen,
håll tummarna!

Glass i stora lass

Efter en extremt tråkig middag, pyttipanna, igen, ( Skyller på att jag är ensam hemma och att jag behöver järn! ), så sitter jag nu och äter glass. Glass finns det alltid plats för! Jag måste nog erkänna att jag är ett riktigt glassmonster. Skulle kunna äta det till frukost som middag! Skulle inte förvåna mig om sonen min kommer ut och ser ut som en glass.
 
Jag har fortfarande mitt Kuzey Guney maraton, för att deras cliffhangers är så spännande, så då måste jag bara se nästa avsnitt. Och avsnitten är hela 1:45 tim lång, så det tar ju sin lilla tid! Så jag tog en paus, käkade middag, och kollar just nu på Morgan och Ola-Conny. De är ju för sköna. Jag vet inte om man ska skratta med de eller åt de!
Jag har även skrivit svar på förlossningsbrevets frågor som min barnmorska gav till mig förra veckan, det var inte det lättaste! Det är svårt att veta vad man vill ha när det väl är dax, hur man vill ha det, smärtlindring etc. Men jag skrev vad jag känner i stunden och sen när dagen är kommen så lär det bli annat!
 
Imorgon väntas ytterliggare körlektioner, får hoppas att det går bättre. Kanske går bättre om man får en ordentllig sömn inatt! Sedan ska jag hem och städa, för imorgon eftermiddag kommer killen som ska kolla på vår lägenhet. Så då måste det göras fint! Så nu får ni hålla tummarna igen, att han gillar vår lägenhet. Men innan det så ska jag träffa Simone en snabbis! Och till morgondagens hockeymatch så kanske jag får besök av mamma, eftersom Devrim jobbar kväll igen, surprise!
 
Så nu ska jag kolla klart på Morgan och Ola-conny och sedan fortsätta på det kvällens sista avsnitt av Kuzey Guney. Sen är det bedtime för mig!
 
 
 
 
 

16:37

Mitt humör har förbättrats sedan imorse kan jag i alla fall säga, efter att ha ätit och fått håret klippt! Så nu känner jag mig lite som en ny människa. 
 
Jag blev nöjd med klippnigen, inga stora förändringar dock. Bara mer uppklippt och tunnat ut det! Så det känns fräscht igen. Sedan dess har jag bara varit hemma! Hann i alla fall se Devrim en stund innan han skulle iväg och jobba. Har börjat mitt Kuzey Guney maraton, vill bara komma till avsnitten där allting börjat gå rätt till då serien tar slut nu i sommar! Sad but true. Så nu ska jag fortsätta titta i brist på annat!

Internationella skitdagen

Idag känns allting hittils bu och bä. 
Ingen sömn; check!
Körlektion gick åt helvete; check!
 
+ annan små skit som dök upp efter som blev till stora saker bara för att jag redan var arg. Åh vilken rolig måndag! Om en timma ska jag i alla fall klippa mig, så jag hoppas det blir bra. Sen hem igen till en tom lägenhet för mannen min har blivit arbetsnarkoman! Hej och hå. 
 
Solen skiner i alla fall, 
men jag önska att det regna!

Uppe med tuppen

Kul att man vaknar klockan fem och kan inte somna om, allting är klarvaket förutom ögonen. Så jag har legat och vridit och vänt mig sedan dess och gav upp för en timma sen. Så nu sitter jag här efter en frukost och insér hur extremt lång den här dagen kommer bli! Först är det en timma kvar till körlektion, så jag kan ju glömma att försöka somna om nu. Sedan har jag klipptid 12:30, så hinner inte hem emellan. När jag väl kommer hem i eftermiddag lär jag somna på stört efter så få timmars sömn! 
 
Ha en bra dag!

Söndag kväll

En trött tjej checkar snart ut för dagen. Kan inte förstå att jag är så trött redan? Kan knappt hålla ögonen öppna. Så det får bli en tidig kväll! Mannen är ändå ute och grillar med grabbarna i stan.
 
Josse och Fanny vann sin fotbollsmatch med 4-0, grattis grattis! Laget sa att de väntar på att lilleman ska ploppa ut så att jag också kan börja spela. KUL!! Direkt efter matchen åkte vi och åt glass innan jag fick skjuts hem. Så nu ligger jag i soffan och tittar på film! Får se hur länge ögonen orkar.
 
Imorgon har jag två körlektioner och så ska jag klippa mig! Sedan blir det nog hem och städa lite inför att killen ska komma och kolla på
lägenheten. Får se vilken dag det blir! Men spännande är det. 
 
Nej nu checkar jag ut, god natt!

Fotbollsdax

Jag har världens abstinens, mina ben vill upp och springa! Jag vill också lira fotboll.. Direkt efter visningen hann jag med en snabb visit till mamma och sen kom josse och hämtade mig. Så nu sittet jag vid Karlaplan och väntar på att Josses och Fannys korpen match ska starta! Och fy vad sugen jag är, vill bara hoppa ut på plan. Korpen vore verkligen det ultimata, inget stress och panik, bara lira för att det är kul! Så nu sitter jag här och suktar och hoppas att jag snart också kan spela! 
 
Visningen idag gick jättebra! Både jag och Devrim tyckte om lägenheten. Stor och ljus och på nedre plan med uteplats! Så nu håller vi alla tummar på att han som bor där kommer gilla vår lägenhet så att vi kan byta. Jag hoppas verkligen!
 
Nu börjar matchen, heja heja!
 

Solig söndagsmorgon

Första gången på riktigt länge som jag sov till 10:30! Kors i taket, men tack för det. Skulle precis börja laga frukost men kom på att den tagit slut, så nu sitter jag här hungrig med en man som sover och tomt kylskåp. Jag glömde bort att handla igår! Jag brukade alltid vara tjejen med koll, men på senaste tiden far och flänger alla tankar runt och även ut ur hjärnan, så har knappt koll. Så jag får koka ihop någonting på de saker vi har! 
 
Nu börjar jag bli ivrig inför dagens visning på lägenheten, tre timmar kvar! Jag vill kika nu. Jag hoppas verkligen vi gillar den, skulle vara så bra med en större lägenhet nu! Så jag håller alla tummar i världen och hoppas att ni också gör det. 
 
Nej nu ska jag äta något, skriver sen direkt efter visningen! Ha en bra dag

23:13

Efter att ha kollat på två dåliga polis filmer och ätit glass och choklad hos pappa så är det snart dax att traska hem! Devrim jobbar fortfarande så det blir att komma hem till en tom lägenhet igen. Jag har inte vant mig!! Så nu säger jag god natt och ser fram emot morgondagen.
 

Grillat är godast

Efter att ha varit extremt uttråkad efter hockeyn så blev pappa superman när han ringde och bad mig komma över och grilla, för han var också ensam! Så nu sitter jag proppmätt och väntar på att efterrätten ska få plats i magen. Inväntar även kvällens polisfilm som vi ska titta på! 
 
Hoppas ni andra också får en mysig kväll!
 

Oh Saturday

Vilken spännande och rolig dag jag har haft, extremt. Jag har inte gjort någonting! Har legat i soffan och kollat på Kuzey Guney i fyra timmar, lagat pannkakor till lunch och har även gjort lite småsaker till lillemans ankomst i brist på annat. Har halft packad hans skötväska, fixat iordning vagnen med kudde, filt och lakan och så har jag kokat soppa på nappar. Så jag har haft en extremt rolig lördag hittills! Jag är inte gjord för att ta det lugnt, kommer sluta med att jag klättrar på väggarna snart. Det är även hockey på tv nu, men det måste vara den tråkigaste matchen jag har sett. Så jag får se hur kvällen blir!
 
Jag längtar till imorgon istället, då ska ajg och Devrim iväg på dagen och kika på en lägenhet. Spännande spännande! Jag håller verkligen tummarna för att den är fin och bra och att vi verkligen gillar den. Det återstår att se!
 
 
Kläderna jag fick med mig hem igår - koftan
 

11:29

Jag är helt slut sen gårdagen. Kom inte hem förens kvart i ett och somnade som en stok och sov hela natten, märkte inte ens när devrim kom hem från jobbet. Tror min kropp säger ifrån mig idag, för så fort jag gör något så får jag sammandragningar, som inte är så jätte skönt. Så efter en ganska tuff vecka kanske man bara ska ligga på soffan idag och ta det lugnt! Det är så det känns just nu i alla fall. Det är ju hockey på tv idag, så jag får roa mig med det!
 
Så, vad gjorde jag och Fanny igår egentligen? Vi möttes upp på söder vid maria torget, och gick längst med götbacken. Och jag kan inte gå förbi där utan att säga hej till mina gamla jobbarkollegor på Fenix. Så jag gick in och sade hej till lilla Madde och stora Rick! Orden som ekade i baren från de båda var: tjockis. Tack för den! Så efter att ha hälsat på en snabbis där gick vi vidare in i olika affärer, och det slutade med att jag köpte en klänning, ett linne och ett par solglasögon. Sedan gick vi till gamlastan och satte oss vid vattnet med glass och dricka och bara tog en paus i solen! Vi åkte även vidare till liljeholmen och in i deras galleria, där gick jag in på hm igen för jag ville ha en kofta som jag kunde ha över klänningen. Ville ha en vit men jag fick nöja mig med en svart! Och här fick jag uppleva dagens sjukaste händelse;
 
Kvinnan i kassan kollade på min mage och sa: åh vilken fin liten mage, säg inget, låt mig gissa. Det är en pojke va? Så jag skrattade och sa tack och att hon hade helt rätt att det är en lliten pojke. Hon sa direkt att hon kunde se det för att den va så nätt och spetsig. Sedan frågade hon va han skulle heta, då sa jag Zacharias. Och hon tyckte det var jätte fint! Och så sa hon; Om det på något vis skulle visa sig att det var en tjej, och inte en kille, så vet jag ett namn som är jätte fint. Så jag bad henne berätta. Då sa hon: min son har precis börjat träffa en tjej som heter Cornellia, hur fint är inte det namnet? Så jag började ju självklart skratta och sade; jag heter Cornelia! Så vi båda stog där och skratta och så sa hon; vad komiskt att jag berättade just det för dig då, när jag inte sagt det till någon annan. Och så heter just du Cornelia!
 
Ibland är världen väldigt liten och det känns sjukt när sånt här händer.
 
Sedan gick vi vidare och köpte med oss kött att grilla och lite andra saker till kvällen. Så kvällen avslutades med god mat, gott sällskap, och skitsnack i flera timmar på Fannys balkong. Hur mysigt som helst! Skulle jag kunna göra om flera gånger.

Trött tröttare tröttast

Tröttast passar bäst in på mig. Sitter på tåget påväg hem och jag är totalt slutkörd och bara längtar efter sängen! Efter en dag med promenad och shopping i stan, till en stilla kväll hos Fanny så känns det som att jag sprungit ett maraton. Men nu vill jag bara komma hem!
 
God natt <3

Nu ska vi grilla

Efter att ha knatat runt på stan så är det dax för middag, grillat! Åååh vad gott. Nu sitter jag här och bara väntar på att det ska bli klart! Kött med potatis, sallad och bea. Gott i alla lägen! 
 
Så nu ska vi äta, ha en trevlig kväll!
 

Söder häng

Alldeles strax ska jag möta upp Fanny vid mariatorget, tjejen jar ju flyttat från bondelandet i väsby och bor nu förtiden på telefonplan. Men det tycker jag bara är bra. Ännu en anledning att ta sig in till stan! Så vi tänkte traska runt lite på söder, sätta oss på någon uteservering och fika och gå runt i butiker. Blir nog att vi går till gamla stan också! Sen måste jag ju självklart kika in hos henne och se hur hon bor, blir nog senare ikväll. 
 
Stockholm, värme, sol och en underbar vän

Hej du fina fredag

Det känns som att dagen redan har varit två dagar! Vaknade vid nio och drog ut och körde bil med pappa, brummade på motorvägen hem till faster för att sedan åka tillbaka. Så när jag kom hem kröp jag ner i sängen igen, sen vaknade jag av att junior i magen var hungrig. Så då var det bara lyda! Direkt efter frukosten kröp jag ner i sängen igen och somnade om och vaknade precis. Det var lägesen jag latade mig såhär i sängen sist! 
 
Men nu ska vi upp och hoppa, ska möta Fanny idag. Devrim börjar jobba fyra så då åker jag och möter Fanny samtidigt! Dagen ser solig och varm ut och man kommer svettas va man än har på sig, så inga gråa kläder. Utbudet av mina kläder som passar mig nu är minimal, så kan lika gärna gå näck! Hej svejs

Väntar på John Blund

Här sitter jag i sängen lite bitter efter en extremt tråkig hockeymatch, så nu ska jag sörja med att titta lite på Kuzey Guney innan John Blund visar sig så att jag kan sova. Devrim borde ha varit hemma nu, då han egentligen skulle sluta klockan nio. Men fick precis ett sms att han måste jobba över och slutar elva istället. Suck! Jag hatar att vänta, oavsett. Speciellt när jag vet att vi har en oinbjuden gäst i lägenheten också. För jag hittade nämligen en spindel med en kropp stor som en femkrona hängandes på min tröja i hallen. Fick världens panik då och jag kan säga att den inte har lagt sig ett dugg. Min största fobi är spindlar, och små utrymmen. Så den där spindeln ska hålla sig borta, annars blir jag väl så rädd att bebis föds inatt.
 
Bara tanken på spindeln ger mig rysningar, så nu ska jag försöka lägga mina tankar åt sidan och titta på min favoritserie istället! God natt

You don't need wings to fly

Efter ännu en dag på stan är jag nu krashlandad i soffan och planerar inte att göra annat, förutom att laga mat. Och eftersom jag måste få i mig järn så måste jag vara tråkig och äta pyttipanna igen för att både kylskåpeet och frysen är tom på järnrik mat! Sitter även och inväntar kvällens hockey, sverige - kanada. Heja heja!
 
Jag och Elin planerade att äta lunch på Fridays, när vi plötsligt insåg att det knappt gick och gå i stan, så det var hopplöst. Hela kungsträdgården var full av människor och kön in till Fridays var 20 meter lång. Och vi båda höll på att dö av törst och hunger, så vi tog det första bästa ställe, oavsett om det var ute eller inne. Så vi hamnade på Soft bar & kök. Efter att ha blivit proppmätta där tänkte vi och Simon, Elins pojkvän med kompisar, åka till Pampas marina i Solna och äta glass. Men blev besvikna när de tagit bort glasskiosken som fanns där förra året, så det var bara styra bilen och åka någonannanstans! Och gissa vart vi hamnade? På Sundbybergsstorg utanför 7eleven med en magnum glass i handen utan någonstans att sitta. Så blir det när man lyssnar på grabbarnas förslag!
 
Men jag hade en underbar dag oavsett fick ju träffa Linköpingsbruden Elin. Och det händer inte varje dag!

Lunch i stan

Nu sitter man på tåget in mot stan för att möta upp Elin. Vi tänkte hitta något ställe att äta lunch på, men vart det blir har jag ingen aning om! Vädret är ju iallafall redo för någon uteservering, så någonstans ute lär vi hamna. Munnen lär väl gå i ett på oss båda efter alla dessa månader, så tiden kommer springa iväg och sen blir det kväll. 

Goodmorning sunshine

När man ställer klockan på nio och vaknar, då är man jätte trött och vill sova mer. När man får sova hur länge man vill och vaknar åtta, då är man jätte pigg! Varför är det alltid så? Och när jag väl vaknat har jag inget tålamod att ligga kvar i sängen och försöka somna om. Men men, nu är jag i alla fall vaken och har ätit frukost och väntar på att Elin ska höra av sig! Jag minns inte senast vi sågs, och då menar jag inte "hej, hej då", utan när vi verkligen sågs. Tror det var i oktober! Inte okej någonstans, alldeles för längesedan. Och varje gång vi försökt att ses sedan dess har det alltid kommit något ivägen. Så jag hoppas verkligen inte det gör det idag!
 
Så vi får avakta och se vad den här dagen har att erbjuda. Tänkte i alla fall plugga körkortsteori, surprise surprise, och även hinna med att städa lite när mannen i huset har vaknat och gått till jobbet! Om någon undrar varför jag städar så mycket är det bara för att jag vill vara städfri när lilleman har anlänt. Jobbigt att komma hem till ett kaos efter bb! Och man vet aldrig när han kommer, så bäst att vara redo på alla sätt.
 
Ser ut som att solen tittar fram mellan persiennerna,
så ha en solig vårdag allihop!

Sportfåne

Jag klassar mig själv som en riktig sportfåne. Skyller självklart ansvaret på mina föräldrar då pappa spelade basket och fotboll och mamma gjorde allt från simning till handboll osv. Hela tjocka släkten är sportfånar, så varför skulle jag vara annorlunda? 
 
Har tom skickat ut Devrim nu under hockey matchen för att han pratar i telefon och förstör spänningen i matchen, haha. Som en riktig man! Han är ju inte riktigt van med tjejer som gillar sport, speciellt inte som utövar sport. Kommer ihåg sommaren 2011 då jag lirade fotboll i marmaris med Devrim, hans bröder och kusiner och alla tappade hakan. Kan en tjej spela fotboll? Haha. Önskar att jag hade en video från den kvällen. 
 
Åh jag blir helt knäpp av att prata om sport, det spritter i benen på mig. När jag får chansen ska jag börja igen, på någon plan någonstans! Jag är gjord för sport.

17:12

Ni anar inte hur skönt det är att komma hem efter en dag ute på stan. Sitter här i soffan i matkoma och kollar på tv. Tänkte även ta och plugga lite teori, för snart är det dax! Har även käkat en tidig middag precis, det fick bli pyttipanna med rödbetor. Eftersom min barnmorska sade att jag förlorat mitt järnvärde och det har blivit lågt måste jag börja äta kött, alternativt gröna grönsaker. Men allt jag äter är i stort sett kyckling! Så pyttipanna tycker jag borde få godkänt i alla fall. Jag fick även en liten utskällning då jag helt plötsligt förlorat 3 kg på 2 veckor, sen senaste mötet med barnmorskan. Jag har inte känt av det själv, då jag tycker jag växer så det knakar åt alla håll och kanter. Men när det kommer till matväg så kan jag erkänna att jag varit lite dålig på det. Frukost och middag, finns inga lunch och mellanmål. Så hon sa att jag måste äta upp mig nu sista månaden, annars blir jag ett benrangel någon månad efter lillen är född. Och det vill man ju inte! Så nu får jag väl börja påminna mig själv att jag måste äta ordentligare.
 
I goodiebagen som jag fick idag fanns det rabattkuponger osv, ett paket blöjor, våtservetter, natusan babyoil, bepanthen och två par strumpor. Älskar små prover till bebis!
 
 

En riktigt bra dag

Kors i taket, idag har mitt humör varit tiptop nonstop! Inte varje sag som det händer. Tror att solen kan ha bidragit en stor del till det idag! 
 
Som sagt så drog jag och Devrim in till stan och bestämde oss för att gå till kungsträdgården för att äta på Fridays. Stället som vanligtvis tar timmar att få bord, men vi hade tur och fick bord efter 30 min. Vi både valde en varsin hamburgare och blev proppmätta, jag hamnade i en rejäl matkoma. Så vi satt kvar en stund och njöt av utsikten! Tittade på allt folk, fontänerna, alla träd som blommat ut och alla bebisar. Känns som det är allt jag ser nu för tiden!  
 
Efter matkoma så gick vi på promenad genom kungsträdgården och åt mjukglass när plötsligt Demir ringde, som stod 10 meter ifrån oss tillsammans med Emin. Så vi fyra tog oss ett bord på en av uteserveringarna och pratade tills solen försvann! Och nu har vi precis kommit hem och jag är helt slut. Men det var det så värt!
 
Imorgon väntas det körlektioner, barnmorska och hockey! God natt
 

Härliga vårdag

 

Kungsträdgården

Har precis avnjutit en god middag på Fridays i kungsträdgården och nu smälter vi maten innan vi traskar vidare runt i stan. Alla fina körsbärsträd har slagit ut, så det ser lite ut som en sagovärld! Stockholm har verkligen sin charm. 
 
Mer update kommer när vi tagit oss hem! 
 

12:02

Precis hemkommen och nyduschad efter gårdagen och natten med Julia. Det var hur mysigt som helst! man vet aldrig när man får tid över till att sova över hos en vän igen. 
 
Så nu sitter jag här och klurar på vad man kan hitta på idag! Funderar på att dra med Devrim på stan igen, kanske äta något gott ute och möjligtvis gå på bio för sista gången på riktigt länge. Känns som det är nu eller aldrig! Och Devrim som är bio galen lär väl gilla min idé. Återstår att se när han väl kommer hem om en stund! Så nu ska jag göra mig iordning, ha en underbar dag i vårsolen

Taco dinner

Efter en dag ute i solen med hemmagjorda chokladbollar och saft så är vi nu redo för middag! Tacos står på menyn, sitter aldrig fel.
 

Oh it's a lovely day

Precis hemkommen till Julia efter två timmars brummande i sollentuna. Så nu sitter vi och steker i solen och inväntar tacos till en tidig middag, muuuums! Så nu ska vi ha en riktig tjejkväll utan våra män. Ha en bra dag!

It's a beautiful day

Grillningen hamnade lite på is och vi fuskade, vi använde faktiskt ugnen för vi insåg att grillningen skulle bli så sen och vi skulle dö av hunger innan maten blev klar. Men lika gott blev det ändå! Aldrig fel med grillat, oavsett. Så det blev grillad kyckling och majs med pommes, tzatziki och baguette. Och självklart fetaost sallad! Direkt efter maten hämtade pappa upp mig, drog förbi deras hus en stund för lilla Isa fisa var i Stockholm och hälsade på innan hon drar vidare mot Spanien. Vet inte hur längesedan det var jag såg henne, så var lite tråkigt att det bara blev en kortis. Men hoppas på en längre stund när hon är hemma från Spanien igen, annars får hon känna på en gravid kvinnas vrede! Direkt efter det åkte vi ut och övningskörde en stund, bara för att hålla det varmt.
 
Nu är jag hemma igen och funderar på om det är något spännande på tv ikväll. Söndagar brukar ju vara sisådär när det kommer till soffhäng. Speciellt nu när tv4 bara visar hockey, inget spännande finns det med hockey utan Sverige på isen. Blir nog en ganska tidig kväll, då jag har dubbel körlektion imorgon mellan 9 - 11. Och direkt efter det ska jag hem till bästa Julia och vara hos henne hela dagen, hela kvällen och självklart natten. Blir en riktigt nostalgi måndag! Hur längesedan var det inte man sov över hos någon? Så jag ser fram emot morgondagen. Ha en bra kväll!
 
 
Devrim kunde inte hålla sig,
så den här köpte han till lilleman idag
 

Stockholm stad

Efter en heldag ute på stan har vi
hunnit med att ta oss ut
till djurgåden och fikat
uppe på åhléns terrassen!
Så nu ska vi hem och premiär grilla
 
 
 
 

Söndag morgon

Solen skiner, himlen är klarblå och jag sitter och äter frukost medans Håkan Hellström spelas ur högtalarna. Här sitter man klar och redo inför dagen medans Devrim precis hoppat in i duschen. Första dagen på drygt två veckor som vi kommer att spendera tillsammans, känns behövligt! Och eftersom solen lyser som den ska, och jag är trött på att bara vara hemma, så ska vi dra oss in till stan. Inga planer på va vi ska göra där, men det kan vara skönt att bara traska runt i solen och sätta sig vid något mysigt café eller i en park osv. Vi får se vad vi känner för helt enkelt! 
 
På något vis blir jag lite stolt över att bo i Stockholm på somrarna, det finns så mycket vackert här då att visa för Devrim. Förra sommaren hann vi inte med så mycket som jag önskade, så han har fortfarande mycket kvar att se! Så vi kan ju börja idag.
 
Ha en bra dag!

Gul och blå

Hockeymatchen idag är tusen gånger roligare än igår, då det alldeles nyss blev 2-0 till sverige. Yes! Så nu blev jag helt plötsligt mycket piggare. Har suttit hela kvällen, innan matchen, och funderat på min framtid, vår framtid. Då halva min hjärna och halva hjärtat är i Turkiet så har jag velat fram och tillbaka om hur framtiden kommer se ut. Om vi skulle bo kvar här, om vi skulle flytta, osv osv. Ikväll har jag äntligen bestämt mig, känns så skönt och jag är super duper taggad! När jag väl går in för något så är jag envis så in i bomben. Nu längtar jag att se hur framtiden kommer se ut! 
 
Så från och med idag gäller det 100% fokus på våra drömmar och planer och familjen. Och vad de är håller jag för mig själv ett tag, då Devrim inte hunnit ta del av mina tankar. Men jag vet att han inte kommer bli besviken! God natt på er

You are the sunshine over California

Precis hemkommen från Gustavsberg efter en dag med mamma, morbror, mormor och morfar och tre av kusinerna. Satt ute i solen och pratade, lekte, grillade korv och fikade! Precis lagom. Kan inte förstå hur stora mina små kusiner har blivit, alldeles nyss var de små bebisar. Nästa gång vi ses är troligen lilleman här, så ska bli kul att se hur de små reagerar!
 
Kom hem till en städad lägenhet, första gången på länge man inte gjort det själv. Duktig sambo! Devrim jobbar kvällen ut till natten, så det blir jag och min tjockismage framför hockey vm. Köpte med mig en ceasersallad som får bli min middag, tycker det är så tråkigt att laga middag själv! Och självklart kommer chips och godis skålen fram också, är det helg så är det. Men först, en liten tupplur på soffan!
 
 
 
 

 

Ut på upptäcksfärd

Har precis ätit frukost och gör mig redo för dagens äventyr. Jag och mamma ska ut till Gustavsberg där min morbrors familj bor med tre söner. Mormor och morfar från Bollnäs ska vara barnvakt idag till små kusinerna så då passar vi på att åka ut, två flugor i en smäll. Så det blir en dag söder om Stockholm! Vädret kunde inte bli bättre, så den här dagen kan inte annat än att bli perfekt. 
 
Ha en bra lördag!

21:10

Det där med god middag kan vi ju stryka, jag var alldeles för trött för det så nu står mannen i huset och steker pannkakor. Jag klagar inte, pannkakor är aldrig fel! Och till efterrätt har vi godis och chips med dipp, nomnomnom. Så nu sitter vi här och tittar på hockeyn, inget vidare resultat hittills men inga sura miner! I hockey kan allting hända. 
 
 
 

En långsam men skön fredag

Det är inte så ovanligt längre, men här sitter jag igen, på pappas altan och njuter av den sista soltimmen innan solen försvinner bakom huset. Blev bara en timma idag då jag städat hela förmiddagen samt pluggat körkortsteori. Känns som det är allt jag gör nu för tiden; körkort, städa och sola? Åh vad livet är spännande! Just nu känns varje dag den samma. Vill att det ska hända något i graviditeten nu, få värkar, jag vill börja ha ont nu! Låter som en sadist när jag säger så, men vill ha min lilleman här nu. Man vet aldrig, jag var en månad för tidig! 
 
Ikväll blir det hockey frossa, första vm matchen. Tur att Devrim gillar hockey! Tror det är mest för alla tacklingar, annars är det inte så intressant. Så det blir en god middag och massa gott ikväll! Bäst att ladda krafter inför morgondagen med mina små kusiner i gustavsberg. Ciao!
 

Friday morning

Just nu skulle jag egentligen sitta i en bil påväg upp till Bollnäs, men det blev inte så tyvärr. Så nu ligger jag här i sängen istället och undrar vad jag ska göra idag? Solen skiner, så bäst att ta vara på det. Devrim jobbar till fem så tills dess måste jag hitta på något! 
 
Dax att vakna till och äta frukost i alla fall, sedan får vi se vad dagen har att bjuda på! 
Ha en underbar fredag

My bubbles and me

Efter att ha spenderat tre timmar på verandan hemma hos pappa så gick jag hem, åt resterna från gårddagens middag; hemmagjord pizza, och lade mig i badkaret och tittade på Kuzey Guney. Tills jag insåg att jag legat där i två timmar när mannen kom hem. Mina händer var verkligen russin, tom så att det gjorde ont! Men alla negativa tankar från tidigare idag hade jag lyckats tvätta bort, så det badet gjorde mig gott.
 
Mamma ringde precis och vi pratade om allt och inget och så nämnde hon Mcdonalds. Så nu sitter vi och smockar här i soffan hemma hos mig och Devrim med varsin glass och hamburgare i handen. Skyller allt på mamma, jag var inte ens hungrig. Men vad gör det! Så det känns lite som en slapp söndag. Så nu ska jag fortsätta gnaga på min hamburgare och äta min glass innan den smälter!
 
 

En solig dag känns som en regnig dag

En molnig dag, blev en solig dag,
som nu känns som en regnig dag
hatar motgångar
 
Tur är i alla fall att jag har solen att 
gassa i en stund.
Ska gå och lägga mig tidigt ikväll och
vakna upp glad imorgon

Godmorgon

Godmorgon! Har precis fått i mig frukost och sitter och hoppas på att det ska klarna upp och bli sol. Men just nu ser det ganska mörkt ut! Jag hade planerat att träffa Katarina idag, en gammal vän som gick i samma klass som mig 5an - 9an, men hon var tvungen att jobba sent idag. Jätte tråkigt! Vi var som piff och puff på högstadiet och nu har vi inte setts på jätte jätte länge. Men men, det kommer en annan dag! Så idag får jag se vad som händer. Tänkte i alla fall börja dagen med lite plugg till körkortet och så måste jag även packa. Jag och mamma åker upp till släkten i Bollnäs imorgon bitti! Mammas kille ska skjutsa oss dit, hur snäll som helst. Det tar ändå lite mer än 2 och en halv timma! 
 
Vi ska bara vara där i två dagar, så det är inte så mycket att packa. Vi åker dit för att min ena kusin Alice har deras slut show på skolan nu innan hon tar studenten! Och eftersom hon tar studenten runt lillemans beräknade ankomst, så vi troligen inte kommer kunna åka upp dit då, så kände vi att vi åtminstone kunde titta på hennes show. Det blir spännande! 
 
Så nu är det dax för plugg och hålla tummarna för att solen tittar fram!

20:10

Här kommer sakerna som jag och Julia hittade idag
 

Check lista

Ska snart springa iväg, pappa kommer förbi och vi ska ut och övningsköra. Men innan det tänkte jag skriva ett snabbt inlägg!
Jag och Julia satte oss på ängen vid henne i någon timme och bara pratade, sedan började lite moln komma och det blev kyligt. Så vi bestämde oss för att åka till barnens hus! Måste börja checka av vår lista inför lillemans ankomst nu. Gillar inte att vara ute i sista minuten! Så dax att börja nu. Vi fick med oss många fina saker och jag har nu bockat av 4 saker på listan, mycket återstår. Bilder på vad jag köpt ploppar upp här ikväll! 
 
Tack för idag världens finaste vän

Dagen efter

Jag undrar hur många det är som vaknar upp idag och säger; aldrig mer alkohol! Jag är så glad att jag inte är en av de. För då kan man njuta fullt ut utav den här dagen som bjuder på klarblå himmel och strålande sol! Så idag ska jag träffa Julia och vi har planerat en utedag, så jag hoppas vädret håller i sig hela långa dagen. Ska fortsätta samla på mig fräknar!
 
Gårdagens firande var inget storslaget och speciellt, men extremt mysigt med massa god mat och en del av familjen! Pappa stod för menyn, så vi fick ugnstekt kyckling med grönsaker, då pappa och Anita försöker hålla sig till LCHF. Och till efterrätt bröt de LCHF reglerna och körde storslaget på crepes med frukt, jordgubbar, mango, ananas, honungsmelon och annanas. Samt grädde och chokladsås! Jag åt till jag sprack, men Jill tog nog hem priset på mest ätna crepes. Efter det började pappa och Anita prata kult, de började prata om en gammal musikalfilm som kallas Hair. Och när Jill sa att hon inte hade sett den blev de helt lyriska, det var som att de ville visa upp sin lilla son för den första gången. så ner till källaren gick vi och tittade på musikal! Var faktiskt kul att kolla på den, har inte sett den på flera flera år. Efter det satt vi en stund och kollade på Baksmällan som precis börjat på tv4, tills det var dax att åka hem!
 
Så idag när jag vaknade var jag fortfarande mätt, så frukosten får vänta lite. Dax att börja göra sig iordning istället tills Julia kommer!
Ha en bra första maj!