what goes around comes around

gårdagen slutade med att fanny träffade alex och jag drog vidare till erica! Det var jätte mysigt och lite senare på kvällen kom hennes kompisar som jag då inte kände, vi grillade och hade det gott. Jag slaggade över där och vaknade till min ringsignal. Tack för väckningen pappa! Senare skulle erica till stan med sin syster och jag åkte med pappa och kollade på lite hus, samtidigt som jag träffade på min gamla lärare som jag hade i fyran. Saknar honom!

Sen var det dax att åka till stan med julia och köpa en skit snygg tröja som jag och fanny spanat in igår! Så den köpte jag och sen åkte vi till gärdet och satte oss i solen. Super mysigt! Sedan åkte vi till odenplan och mötte upp hennes pojkvän och hans kompis och det slutade med att vi fick skjuts hem till väsby i en cab, riktigt najs.

Efter det träffade jag simone och vi gick och pratade om lite allt möjligt, kändes bra!
Nu är jag bara hemma och tänkte plugga lite.

täntke bara slinka in med lite ord här till en viss person som egentligen inte är värd varken tiden eller orden. Men allt jag har att säga att du är så jävla falsk och du snackar så jävla mycket bullshit. Skärp dig fan! Du sa massa gulligt, men stämde det någon gång? Jag vill inte veta av dig, allvarligt talat.. ha ett bra liv, verkligen!

a day in the city

sådär jag, ut i solen blir det trots allt!
Drar alldeles strax in till härliga stan med Fanny.

The sun is shining people <3

ingen dag är den andra lik

hallå i stugan, vaknade för kanske en timma sen. Skönt att kunna sova ut hyffsat för en gång skull!

Var på artonårsfest igår för att fira Johanna och Matilda, det blev riktigt kul faktist! Lite segt sådär i början, men sen på slutet blev det drag. Det brukar ju vara så ibland! Kom hem vid två tiden och somnade på en gång, så trött var jag. Jag funderar på vad man ska hitta på idag, ska nog träffa fanny men vad ska man göra? Solen lyser på som bara den där ute, måste ju ut! Tror att det finns en risk att jag börjar bli sjuk också, inte kul inte kul..

nej nu kallar plikten, see ya! <3


sommarlov snart, inte många dagar kvar


i'm back, like always

sådär, titta en ny blogg. Jag tröttnade totalt på den gamla och nu kör jag igen, bara tankar från mitt huvud. Skriver bara för skrivandets skull, skönt att kunna skriva av sig igen. Och för de som ville veta vad jag håller på med om dagarna och vad som pågår i mitt huvud, får nu reda på det igen! Men förvänta er ingen bra uppdatering, jag skriver när jag får tid.

Hugs and kisses
/C