Laddar inför en slappdag

Har precis vaknat upp och ligger kvar i sängen och tittar på tv, det blir extra skönt när det är dåligt väder ute. Tyckte lite synd om Devrim som fick gå till skolan i regnet medans jag låg här i den varma och sköna sängen! Men när plikten kallar så gör den.
 
Det blir nog jag och sängen ett bra tag framöver, i alla fall till lunchtid när Devrim kommer hem. Det enda vi har planerat idag är att ha en dag för bara oss två, men vad vi ska göra är en bra fråga. Får se om vädret ändras eller inte! Det gäller att ta vara på vår tid tillsammans och utnyttja den innan lilleplutt kommer. 
 
På tal om lilleplutt, har jag insett att vi har massor av saker kvar att köpa. Men det är svårt att veta vad man ska prioritera! Vad man måste köpa innan och vad man kan vänta med till efteråt. Kanske dax att ta tag i det nu de närmaste veckorna innan det blir försent! 
Först och främst måste vi fixa en säng, och vet inte riktigt hur vi har det med det då Anita tidigare sagt att vi får låna en gammal spjälsäng av henne. Om vi får det behövs alla tillbehör! Täcke, kudde, madrass, skyddsmadrass runt om sängen, sängkläder osv. Förutom det så behöver vi ett skötbord! Funderar på att bara köpa en enkel skötmadrass och ha till att börja med, då vårat badrum är stort men avlångt.
Vi behöver även en bilbarnstol, så kallad babyskydd! Ett måste för att ens ta sig hem från bb. Och dessutom alla möjliga tillbehör till vagnen! 
 
Och det är bara alla de stora sakerna som jag tagit upp, massa småsaker som behövs köpas också. Tiden börjar gå fort och snart är han här, så dax att ta tag i det! 
 
Ha en underbar dag, puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback