ISTANBUL BABY

hej hej hallo! Nu sıtter jag fınally vıd ett ınternet cafe. Jag ahr varken haft lust tıd eller ork att sıtta vıd datan. Men nu kom det ett tıllfalle! Fınns ınte kommatecken pa det har tangentbordet. lıte störande!

men ı alla fall. Pappa tjatade pa mıg om att jag skulle skrıva. sa nu skrıver jag lıte! Vı har varıt pa hans jobb mestadels av tıden och sen har vı varıt runt och besökt lıte grejer ı ıstanbul och ıgar va vı pa JAZZ STOP. Nagon popular bar ı ıstanbul. Hans kusın var dörrvakt sa vı fıck komma ın. Wıhu! Det var lıve musık och det va ganska kul faktıst! Andra dagar har vı8 vell hyrt fılmer och gatt tıll olıka cafeer och sa. Jag mar bra och jag ar ınte skadad eller nagot!

Har ar det runt 15 grader varje dag ıngen snö har ınte. Wuhu! En vecka kvar dock. Den ska spenderas fınt! Sverıge. ses om en vecka! PUUSS

i go wherever you will go

Vaknade för cirka en halvtimma sen och nu sitter jag och linda här och spenderar de sista timmarna i svergie år 2 009 innan jag åker. Pappa kommer och hämtar oss ungefär klockan tio! Jag vet faktist inte mer vad jag ska skriva förutom att jag ska försöka uppdatera här om jag får tid och så. Så kika in ibland! Annars får ni ha det så bra och god jul och gott nytt år och allt vad det heter.

Finns många personer där ute som jag kommer sakna, så puss på er.

were love will find you

hallå där ute i kalla sverige! Jag frös så in i bombem igår, det var helt sjukt hur kallt det var.. Jag och julia möttes i centrum och knallade omkring där en stund, senare tog vi bussen till löwenströmska sjukhuset för att jag skulle ta svininfluensa vaccinet! Efter mycket om och men så fick jag den tillslut, och satan vad on jag har i armen idag. Middagen igår var super god förresten, tack mamma! Jag och julia tog det bara lugnt framför tvn och kollade på snygg,sexig, singel. Haha, älskar den filmen!

Idag vaknade jag riktigt tidigt, klockan åtta! Och natten ar inte så bra den heller, kunde knappt sova.. pga den där jävla sprutan, hade feber hela kvällen. Jippie! Så känner mig ganska sliten idag, hoppas det blir bättre ju längre dagen går. Nu är det bara en dag kvar, sen åker jag! Det känns så otroligt sjukt.. Jag har sån enorm resfeber så vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Jag är nervös som bara den och jag är så jävla glad.. helt sjukt! Känner mig som en liten flicka på julafton.

cuz when i cry i am smiling

jag måste börja med att säga, nu har jag jullov! Så otroligt skönt.. riktigt onödig dag och snökaos som bara den, men nu är det slut på skolan för det här året. Gäller att ladda energi till 2010! Jag ska inte göra så mycket idag, bara ta det lugnt hemma med mamma och kolla på tv. Tänker inte ta mig ut utan anledning! Burr..

Imorgon blir det sova ut, tack för det. Och sen ska jag vänta på att Julia slutar så att vi kan ses! Sen ska vi åka förbi pappa så att hon får se hur det ser ut där och även ta med mig resväskan där ifrån så att jag kan börja packa på lördag. Senare på kvällen runt sex ska jag, julia, mamma och andreas ha middag här. Jag fick bestämma förrätt och varmrätt och det blev toastskagen och sedan black and white. Yummie! Sedan ska nog bara jag och julia ta det lugnt och prata strunt som vanligt, mysigt blir det.

Ha en bra kväll! Puuss

dont want to see the sunrise

ganska skön dag idag faktist! Fast ingen bra start dock. Tog mig hela två timmar att jag mig till skolan som normalt vis tar 45 min förr till dörr! Skit kul.. Men slutade vid ett så det var skönt. Kom hem för en timma sen och ska bara ta det lugnt idag! Tänkte små fixa lite och färga håret, surprise.

Imorgon har jag sovmorgon till ett och har avslutningsfika vid tre sen säger jag bara, hej jullov!

hej mitt vinterland

måste bara säga, shit vad det snöar! Det är säkert tre decimeter ute eller någonting.. har inte orkat gå ut sen jag kom hem från skolan så vet inte riktigt hur mycket snö det är! Hoppas inte blasken kommer innan jag drar.. Jag har inte mycekt att säga om den här dagen, onödig i stort sett. Slutspurten innan lvoet är segt och vi slutar på tordag. Skönt!

Håller redan nu på att sorterar ut kläder jag ska ha med mig till istanbul och inte! De behöver ju vara varma så de tar extra stor plats.. får inte packa med mig för mycket! Måste kunna ha plats för de kläder jag förhoppningsvis ska shoppa. Ska nog hem till mamma ikväll, måste försöka få iordning på min resväska för den är ganska paj. Inte bra för den är stor! Aja, nog om prat för nu är det slut på fantasi. Ha en bra dag, puusss


så jävla vackert


i can be your hero baby

passande då jag är hemma hos simone och kollar på svenskahjältar galan. Alltid lika kul och se vad andra personer gjort för en annan! Men i alla fall, nu tänkte jag summera helgen som varit i kort.

Fredag: Slutade tidigt, skönt som fan. Kom hem till pappa där Isa och Anna va så satte mig vid tvn och väntade på att Julia skulle höra av sig. Hon mådde inte så bra så blev tyvärr ingenting, så jag drog hem till Emilia en kort stund och träffade även Felicia där. Satt i hennes rum och snacka skit som vanligt! Mysigt. Sen belv det hem och ha en idolkväll med pappa och Anita.

Lördag:
Började med att jag och pappa åkte och julhandlade på stinsen. Kryllat med folk! Efter det åkte vi hem till farmor och farfar och fikade, det var länge sen jag såg de så det var kul. Efter det var det bara hem och byta om och sedan dra hem till Linda som fyllde år! Så hela kvällen firade vi henne med gott sällskap, riktigt kul. Sov hemma hos simone och vaknade upp hos henne på södnag morgon.

Söndag: Vaknade vid elva tiden och bara segade oss och kollade på repriser på tv och lite så tills vi tog tåget hem till mig så att Simone fick se hur jag bodde hos pappa. Väl hemma segade vi oss ännu mer framför tvn tills vi beslutade oss att sticka iväg till burgerking, dit vi även drog med Fanny. Sen blev det natti natti tidigt!

Idag: Är på slutspurten med mitt bord jag håller på med i skolan och hade även prov idag och slutade klockan ett. Helt okej dag! Efter det drog jag och Josefin till centrum och sedan till vilunda där det var en liten julmarknad. Sedan drog jag hem och packade för att sedan dra vidare till centrum igen och möte simone och sedan vidare till henne där vi sitter nu!

Imorgon är det något grupparbete och föreläsning om alkohol och droger i skolan, sådant brukar vara ganska intressant att lyssna på så vi får se! Slutar vid två tiden imorgon, sköööööönt. Pusss

i wish i could see the sun

Helgen har varit gaaaaaaaaalen.

if only tonight

Hej där i lingonskogen! Jag är gladare idag än jag va igår, för vi slutade vid elva idag. Riktigt bra! Efter det åkte jag hem på direkten och latade mig framför tvn och åt lunch och efter det har jag varit här nere vid datorn. Jag sitter klistrad framför hemtelefonen just nu, för inom en timma ska Devrim ringa och har inte pratat med han i telefon på två veckor. It sucks! Lite senare ska jag nog träffa Julia, men hon mådde lite konstigt sa hon så kanske blir annat, i dont know. Hoppas bara hon mår bättre! Det blir i alla fall till att kolla idol finalen ikväll, heja Erik.

Imorgon så blir det först ner till gymmet en snabbis, sen ska troligen jag och pappa åka hem till farmor och farfar kanske! Jag känner mig så dum för jag har inte  varit där på år och dagar, så ska bli kul. Och imorgon fyller världens bästa Linda år också, så henne ska vi fira tills vi spyr!

På söndag så hade jag också tänkt att trippa ner till gymmet på morgonen och efter det ska jag träffa Simone. Känns kul, vi behöver lite catch up time! Och sen på kvällen är det fotbollsträning. Och någonstans mellan allt det här ska jag hinna plugga också, hur nu det ska gå..

countdown.. 9 dagar! 

my feets are stuck to the ground

är jag sur, är jag glad, gick provet käpprätt åt helvete? Jag är ingenting av det, jag är bara allmänt trött. Och provet idag gick väl hyffsat! Vi får se hur det slutar när man får reda på resultatet, usch.. Efter det var det svenska och jag blev precis klar, först (!), med våran svenska uppsats på åtta sidor som skulle handla om romariket och antikens grekland. Var ganska lätt faktist!

Idag är det inte så mycket kul som händer, ska ner på fotbollsträning om drygt två timmar! Sen blir det hem och sätta sig framför burken då det är final på mammas pojkar. Jag vet, programmet är så dåligt att det blir bra. så man måste helt klart följa det! Vi får se vem de väljer, jag önskar man kunde välja bobbys mamma naima. Hon är helt klart bäst! See you later

river flows in you

hej där i stugorna! Sitter just nu nyduschad vid datorn efter att ha varit på gymet en stund efter skolan. Just nu fixar jag ny musik till mobilen och en låt jag fastande för är en låt som jag egentligen inte skulle lyssna på, men den är så otroligt fin! River flows in you med Yiruma, dock bara piano men den är verkligen vacker.

Ikväll blir det inte så mycket annat än att plugga inför matte b provet imorgon, usch. But thats life! Återkommer mer om det imorgon då jag antingen är sur för att det gick käpprätt åt skogen eller glad för att det kändes bra. Ha en underbar kväll, puuss

all i can say is hello world

sitter just nu och webbar med devrim på msn, det var tre veckor sen sist så jävligt glad är jag. Har även bokat biljetten idag! Ren happiness.. Den tjugonde drar jag.

Jag hinner itne skriva mer just nu! Innebandyn imorse var kul och resten av skoldagen gick snabbt och nu är jag hemma hos pappa, PUSS

Update:
sådär, nu har jag lite mer tid! Var upptagen med web och plugg. Har pluggat i stort sett hela eftermiddagen och nu måste jag släcka ner datan för att fortsätta mitt pluggande, jätte kul! Imorgon blir det en lång och trög skoldag mellan halv nio och tre med samma lektion all day long. Får se hur glad jag är efter det! Sen blir det nog ner till gymmet och efter det hem och plugga, igen!
Have a lovely night, ciao

When i cry i'm smiling

Gårdagen slutade med att jag och mamma satt och kolla på filmen som visades på fyran, alpha dog. Den va riktigt bra! Orkade dock inte kolla klart på hela, men det jag såg var riktigt bra. Måste ses igen! Skoldagen har varit riktigt seg. började med en matte b lektion, uuusch.. Fick reda på att jag har nationella i det på torsdag, får se hur det går! Efter det mötte jag upp josse, elin och lotti vid sundbybergs station och vi gick och käkade lunch på expresso house. Tog en scones med chai latte! Efter det skulle jag egentligen ha lektion mellan tio i ett till kvar över två, men det slutade med håltimma då vår lärare var på läkarbesök. Sen var det dax för sista lektionen, idrott! Jag och alla killar i klassen på ishockey, det va faktist grymt kul. De flesta såg ut som bambi på hal is inklusive jag!

Sen direkt när jag kommit till väsby station gick jag till gymmet och sprang lite och sen traskade jag hem! Helt slut i benen, så jag lade mig direkt i soffan och kollade på tv. Ikväll blir det inte mycket mer, bara att ta det lugnt. Ska även beställa flygbiljett ikväll, cant wait! Så jävla glad..

Imorgon ska jag spela innebandy, dm med vår grannskola löfströms. Känns ganska sjukt men kul med tanke på att jag slutade på innebandy för dryga fyra månader sen! Så vi får se hur det går, hoppas på vinst. Nej nu ska jag slappa, känner mig helt död. Puusss

vart fan tog den här dagen vägen?

swosch sa det och snart är det bingen, den här dagen har gått jätte fort så som hela helgen. Har precis ätit tacos med mamma och hennes kille Andreas och nu är jag ombytt och klar och ska snart ner på fotbollsträning! Senaste timmen har jag tillägnat att prata musik med Lynsey på msn, skit kul faktist. Hon är en brud som bor på Nord Irland, ett år äldre och jag lärde känna henne i sommras i turkiet då hennes pojkvän och min pojkvän jobbar på samma reastaurang/bar. Och vi har kommit fram till att vi har exakt samma musiksmak! Passar perfekt då vi planerar på att dra ner till turkiet hela nästa sommarlov och hyra en lägenhet där tillsammans, men innan det händer måste jag skaffa et extra jobb. Mer om det när jag blir arton den 11 Februari!

Låtar jag inte har tröttnat på och inte kommer tröttna på:

Edward Maya - Stereo love
Jeremih - Imma star
Pitbull vs Akon - Shut it down

*smack*

work it baby work it

vaknade vid halv nio imorse, varför kan jag inte sova? Jag är en sån person som bara älskar att ligga kvar i sängen och dega egentligen, men jag har aldrig tålamod för det.. fattar ingenting! Har precis ätit frukost och nu tittar jag lite på tv för att fördriva tiden, hade tänkt att gå till gymmet vid tio då de öppnar.

Sen ska jag hem och fortsätta att städa mitt rum som jag påbörjade igår och efter det är det dax för fotbollsträning! Ingen lugn söndag den här dagen i alla fall.. Puuss

Sitter fast i en tankebubbla

Vissa dagar hatar jag att inte ha något att göra, som en kväll som denna. Då tänker man alldeles för mycket, tankarna går som ett flipperspel och bara studsar fram och tillbaka och man har inte riktigt koll på någonting! Och det som ofta snurrar runt i min skalle nu för tiden är just negativa, det är det som stör mig mest. Och det som snurrar omkring mest är att jag är olycklig i ett lyckligt förhållande.. hur fan går det ihop? Jag är som världens lyckligaste människa i hans sällskap, men när jag är ifrån honom är jag som död. En kropp, bara ett skal, själen har flygit iväg och jag vet inte riktigt hur jag ska bete mig för att vara den jag var. Och det är inte bara mig själv jag gör illa när det är såhär, utan min omgivning också, och det gör ont i mig..

Pappa, du ska veta att jag gör inte såhär pga att jag tycker det är kul, pga att jag vill att du ska oroa dig.. ingenting av det där stämmer. Om jag kunde skulle jag inte göra såhär mot dig, men jag måste för min egen skull. För mitt hjärta är där borta, och jag behöver ha det tillbaka då och då trots att jag mår skit när jag kommer hem. Och jag vet att du tycker att det är jobbigt att se mig så, jag är inte dum. Men låt mig vara så, det går över! Jag behöver få vara så.. Jag vill bara att du ska förstå

There´s no more blindness
When I cry I'm smiling
You kept me from dying
And I know with you I'll keep on living




devrim cicek <3


nu är jag cornelia igen

precis kommit hem från stan, har knallat runt lite på julmarknaden i kungsträdgården och letat julklapp till Devrim som jag tillslut hittade! Jag vet att han inte läser det här och att han ändå inte kommer förstå, så det blev en mörkgrå kofta från H&M till honom. Tror det blir bra! Julia hade tänkt att köpa sig själv ett par leggins och dricka en chai te då såklart Julia har glömt ta med sig sitt nya bankomat kort! Haha, det är så man känner igen henne.

Men det var verkligen supermysigt och så värt det trots att regnet duggade ner på slutet. Var superkul att träffa Julia igen eftersom jag inte träffat henne på ett antal månader av olika orsaker, men det kändes verkligen inte som att det var månader sen vi sågs. Nu känner jag mig hel igen, det har fattats en pusselbit och nu är den tillbaka. Om du på något sett läser det här så ska du veta att jag har längtat till den dagen då du och jag skulle ses igen och det skulle kännas som förut, och det gjorde det! Så tack för en underbar dag..

Hej mitt vinterland

snön har faktist inte kommit än, sådär på riktigt. Men idag ska jag i alla fall på känna på lite julstämning då jag och Julia ska in till stan och gå på lite julmarknad och kolla in julklappar! Kommer gilla den där julkänslan eftersom jag inte direkt kommer få någon normal julafton, då jag kommer vara i turkiet där det inte ens firar jul. Så idag kommer det bli super mysigt, jag och julia behöver lite catch up time.

Igår blev jag som sagt bara hemma, satt bänkad framför idol och satt i chocktillstånd när jag hörde calles namn, hur kunde han gå vidare!? Förstår ingenting.. nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning och lite sånt nödvändigt! Puussss


tänkte prova på en omstart

inte för att någon läser det här eller så, det är för min egen skull. Att titta tillbaka och minnas va det var man gjorde förut, så vill jag ha det. Och om det är någon som läser är det bara ett plus!

Det händer mycket nytt i livet just nu! Dags läget är att jag är tillsammans Med Devrim Cicek, snart 5 månader. Många tummar upp och många tummar ner, både från mig själv men även många i min omgivning. Vissa är verkligen emot det och vissa är glada för min skull, vad du tycker är upp till dig själv. För allt som tillslut räknas är min inställning till förhållandet! Och ni som inte förstår så är det så att Devrim bor i turkiet och jag här i sverige, så det är en bit mellan oss.. det första som kanske ploppar upp i erat huvud nu är säkert;

åhnej vad jobbigt med distansförhållande
han kan ju vara otrogen?
vad gulligt att ni klarar det trots avståndet
och bla bla bla..

Själv känner jag att jag är stolt över att klara av avståndet. Det är inte många som gör det! Det gäller att brinna för det, att ha något att se fram emot.. att inte bara tänka på nutiden utan på framtiden. Man kan inte sitta och deppa och tänka att: oh vart är han just nu när jag behöver han som mest? Varför är han inte här vid min sida just nu? Visst, så tänker jag ibland.. men då gäller det att tänka framåt: snart så ses vi igen! Om ett år kanske vi kan vara tillsammans när vi vill! Snart kanske det inte finns någon avstånd mellan oss två. Det är så det måste fungera i huvudet om man ska klara det här!

Aja, nog pratat om det! Ikväll ser det i alla fall ut som att det blir en hemmakväll framför tvn all by my self. Men det ska bli skönt! Laga lite mat och bara softa. Ska även sitta och vänta på att simone ska smsa mig, för hon ska iväg på fest och ska vara i nyktert tillstånd för att hålla koll på alla fyllesäckar. Så hon ska skicka en liten update vid tolvslaget! Haha, cant wait..

sist men inte minst.. countdown turkey 16 days!