breathing your love

Hela veckan har gått åt att praktisera på äntligen hemma, ångrar inte en sekund det är så jävla kul.. Får göra allt möjligt, och kändis galen som jag är så träffar man på nya varje dag. Living my dream!

aja nog om det.. nu ska jag skriva av mig igen, ännu en gång:
Det känns som att min kropp bara är ett skal som vandrar omkring utan uppfattning.. vart fan är min själ, mina känslor? Varför kan jag inte tänka klart längre, har min hjärna tappats bort? Allting känns så fucking jävla meningslöst vissa tillfällen, vissa tillfällen som tex.. Varje dag? Det hjälper inte att tänka på annat, vad jag än gör påminner mig om den tiden. Så fort jag tänker på något annat dras jag sakta tillbaka, i någon lustig kringlig väg, tillbaka till just den tiden.. Jag saknar alla kvällar, jag saknar stranden, alla rutiner man hade varje dag, alla underbara människor, de långa samtalen på strandpromenaden varje natt.. varför känns det såhär. Känns så otroligt onödigt att gå omkring och andas en luft som inte ens är menad för mig, för jag kan inte gå utan hans luft i mina lungor.. Jag kan inte dansa, för det tillhör bara den platsen. Jag kan inte bada, för det gjorde jag senaste gången där borta.. Seriöst, vad händer. Take me back!



Ez jite hezdekim, dilemin.
Jag älskar dig, älskling.


kungligt kalas

Hej du! Sitte här på morgonkvisten och små äter ur en godis påse? Varför ska godis vara så mycket godare på morgonen.. aja, ska snart hoppa in i duschen och senare ta en sväng över till pappa och packa ner det sista! Jag är så sjukt taggad inför flytten nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Ikväll blir det den första innebandyträningen för den här säsongen för mig!
Känns ganska kul faktist, och jag hoppas jag kommer tycka det är kul.
Vi får se efter träningen helt enkelt..

Seni özledim bebeğim
seni seviyorum

tonight's gonna be a good night

Tjenixen! Ligger här och latar mig i mammas säng tillsammans med Linda, har precis legat och kollat på ice age 3. Den var helt okej, men gillar de andra två mycket bättre! Ikväll händer nog inte så mycket, måste börja tagga ner på sena kvällar nu när skolan närmar sig.. Så sant!

Imorgon ska jag över till pappa och packa all day long, flyttar ju på toooorsdag! Peppa peppa..

No more to say!
if we could party all night and sleep all day and blow all the problems away.
my life would be easy..

Oh fuck it, im gonna have a party

Hej hallå i stugan!
Jag vet, jag tar nog hem priset i sämst på att uppdatera.. Grejen är att det pågår så mycket so no time for this shit! Just nu ikväll är jag i alla fall med Erica, ska slagga över här så vi har ett pytte litet film maraton! Har precis kollat på save the last dance och gråtit som två tomtar, och nu ska vi kolla på raise your voice.

Det har hänt en massa grejer sen jag skrev här faktist..
Ny pojkvän - Devrim cicek
Ny adress - Ingeborgsväg
och massa annan skit som jag inte orkar ta upp nu..


Och jo just det ja.. skol helvetet börjar på torsdag. Fast har ledigt fredag och praktiserar från och med måndag och en månad frammåt. Ganska naaajs!

Ha en kul natt och HA till alla de som börjat plugget.. Puss

take me back and freeze the time



I never had no one that I could count on
I've been let down so many times
I was tired of hurtin'
So tired of searchin'
Till you walked into my life

I don't know where I'd be
Without you here with me
Life with you makes perfect sense
You're my best friend

give me that feeling..


thats just the way it is

if i could turn back time..

att skriva är som att prata av sig

jag har inte ett skit att skriva om, jag är för upptagen för inlägg och jag har helt enkelt tröttnat.. Och jag vet att ingen läser den här skiten längre, inte ens jag. Men jag måste bara få skriva av mig!

Det känns som att hela livet förändrades efter de två veckorna.. både bra och dåliga saker. Folk man tappat och folk man nappat.. jag vet inte, men jag kan inte ångra det som hänt. Saker händer alltid, dåliga och bra men allt har ändå en mening.. Jag saknar den personen/personerna som stod mig närmast.  Jag vet inte, men jag hittar inget sett att komma tillbaka till det livet jag hade innan. Jag har bara tappat suget för allt, precis allt.. Och jag vet inte, men jag hoppas att saker och ting kommer ställas till rätta allt eftersom. Men det är bara vad jag hoppas..